Evenimente festive la Fântânele şi Cogealac Nunta luptătorului Iulian Grăjdan şi botezul fiului acestuia. Petrecere de vis! (galerie foto)


Momente deosebite în viaţa luptătorului Iulian Grăjdan (fost la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa) şi a soţiei sale, Ioana Daniela. În aceeaşi zi, în judeţul Constanţa, la Fântânele şi Cogealac, s-au desfăşurat ceremonialul religios al nunţii celor doi, botezul copilului lor şi petrecerea prilejuită de aceste fericite evenimente.
 
Iulian şi Ioana Daniela au devenit soţ şi soţie în luna octombrie a anului trecut, iar acum au avut loc restul festivităţilor. La Fântânele (localitatea natală a soţiei luptătorului), soţii Grăjdan, copilul acestora (un băieţel care va împlini în curând şapte luni) şi invitaţii lor au participat la ceremonialurile de la biserică, iar apoi au petrecut cu toţii la un local din Cogealac. Naşii (prieteni foarte buni de-ai Ioanei Daniela) sunt din Năvodari. Băieţelul a primit prenumele Matei Gabriel.
 
Iulian şi Ioana Daniela au avut alături la aceste evenimente pline de bucurie şi mai mulţi luptători, colegi şi prieteni de-ai lui Iulian, precum Dorin Pârvan, Sebastian Agrigoroşoaiei, Eduard Chelariu, Marian Motoloi sau Iulian Popa, nelipsind nici Ioan Giuglea, antrenor la LPS „Nicolae Rotaru“. Întreţinută de formaţia Panoramik din Năvodari, petrecerea a fost una de vis. „Toată lumea s-a distrat. Cred că era trecut de ora şase când s-a încheiat. A fost o petrecere extrem de reuşită. Ne bucurăm că invitaţii noştri s-au simţit bine şi le mulţumim pentru prezenţă“, a spus Iulian Grăjdan.
 
În vârstă de 24 de ani, luptătorul este născut la Însurăţei, în judeţul Brăila. A început luptele la 12 ani, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, fiind selecţionat şi adus la Constanţa în urma unei acţiuni în oraşul său natal. Iulian făcuse înainte fotbal, iar luptele i-au plăcut în mod deosebit, astfel că s-a dedicat acestui sport, la ramura greco-romane. Cu timpul, a cucerit medalii (devenind şi campion naţional), a fost chemat la lotul naţional şi a participat la întreceri internaţionale. După LPS, în ţară a evoluat pentru Astra Arad, iar în străinătate a luptat, din 2013, în Germania, unde se va întoarce, tot ca sportiv, din luna noiembrie a acestui an. Înainte de lupte, Iulian a jucat fotbal la echipa Viitorul Însurăţei, cu care a cucerit campionatul judeţean al Brăilei. Iulian evolua ca mijlocaş stânga şi a evoluat vreo doi ani la Viitorul, până când a fost selectat pentru lupte. Şi tatăl lui Iulian, Marian, a jucat fotbal, pe plan local, la echipa din Ianca.
 
Citeşte şi:
 
Evoluează în Germania Luptătorul Iulian Grăjdan, victorie pentru Aachen în disputa cu RC Merken (video)

„Micul gigant” e campion naţional Luptătorul Iulian Grăjdan se întoarce în Germania (galerie foto)

Luptătorii constănţeni s-au calificat în finală


Ce spune preşedintele Asociaţiei Judeţene Juniorii constănţeni le-au dat clasă seniorilor la Naţionalele de lupte (galerie foto)

Un luptător de la Liceul cu Program Sportiv, vicecampion în Grecia

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 septembrie 2018

28 Sep 2018 2524

Evoluează în Germania Luptătorul Iulian Grăjdan, victorie pentru Aachen în disputa cu RC Merken (video)

14 Sep 2015 2484

„Micul gigant” e campion naţional Luptătorul Iulian Grăjdan se întoarce în Germania (galerie foto)

26 Aug 2015 2673