Fac nunta în Anglia Campioana Loredana Erimia, din Constanţa, s-a logodit cu Michael Viveiros Vieira la Braşov (galerie foto)



Fosta sportivă constănţeană Claudia Loredana Erimia (campioană europeană la gimnastică aerobică) s-a logodit cu jumătatea sa, Michael Viveiros Vieira. Emoţionantul eveniment a avut loc la Braşov, iar pe 19 martie cei doi tineri se vor căsători. Fericirea este cu atât mai mare cu cât frumoasa domnişoară va deveni peste câteva luni şi mămică.
 
După ce s-a retras din activitatea competiţională în 2010, Loredana s-a dedicat domeniului industriei hoteliere. A debutat în branşă în România, iar apoi a plecat în Anglia, unde şi-a definitivat studiile. Festivitatea de absolvire a facultăţii a avut loc pe celebrul stadion „Wembley“ din Londra. Actualmente, constănţeanca lucrează la un hotel, Westbury. La Londra l-a cunoscut pe Michael Viveiros Vieira, un tânăr şarmant cu dublă cetăţenie, engleză şi portugheză, fiind născut în Anglia din părinţi portughezi. Cei doi au devenit un suflet pereche, iar viaţa le este luminată, zi de zi, de faptul că sunt împreună. Absolvent al unei facultăţi de turism, Michael activează şi el la un complex hotelier, Dorsett Shepherds Bush, însă cei doi tineri au lucrat şi împreună, la The Rubens at the Palace, unde s-au şi cunoscut. Acum a venit momentul logodnei.

„Şi, desigur, răspunsul a fost «Da, da, da!»“



„Plănuiam să ne căsătorim într-un an sau doi. Însă planurile noastre s-au schimbat în decembrie 2015, când am aflat că aşteptăm un bebe. Şi ne-am hotărât să facem nunta pe 19 martie anul acesta, înainte să vină pe lume copilul. A fost o nebunie să planificăm nunta în trei luni, iubitul meu nici nu a avut timp să mă ceară de soţie până acum! Aşa că a amânat momentul până la vacanţa noastră din această iarnă, din România, ştiind că e un loc special pentru mine. Ne-am logodit la Braşov, în intimitatea hotelului nostru preferat, într-o atmosferă romantică, exact cu o lună înainte de nuntă!“, a povestit Loredana, care a postat pe Facebook o fotografie cu ei doi şi cu mesajul ei: „Şi, desigur, răspunsul a fost «Da, da, da!». Nu putem aştepta pentru tot restul vieţii noastre. Te iubesc!“.

Petale prin toată camera, lumânări şi şampanie



Tânăra de 23 de ani se aştepta ca Michael Viveiros Vieira (27 de ani) să-i ofere inelul de logodnă cu ocazia vacanţei de la Braşov, „având în vedere că mai e puţin de o lună până la nuntă“, dar momentul în sine a luat-o prin surprindere. „Am ajuns la hotel, iar eu trebuia să mă duc până la recepţie să întreb ceva. În cele cinci minute cât am fost plecată din cameră, el a pregătit totul“, spune fosta gimnastă, care, la întoarcere, a descoperit o cărare de petale prin toată camera (ducând spre terasă), lumânări şi şampanie. Momentul a emoţionat-o în mod deosebit, iar „Da“-ul rostit a fost din toată fiinţa sa.

Băieţel sau fetiţă? Află pe 29 februarie



Cei doi mai stau câteva zile în România, după care se întorc în capitala Angliei pentru a pune la punct ultimele detalii legate de nuntă. Aceasta va avea loc pe 19 martie, la Londra. „Vom avea invitaţi din Anglia, Portugalia (Madeira) şi România. Un mix“, spune Loredana. Pe 29 februarie, tânărul cuplu va afla ce vor avea, băieţel sau fetiţă. „O să sune a clişeu, dar nu contează ce va fi, atât timp cât va fi un bebe sănătos“, arată viitoarea mămică. „Suntem foarte fericiţi să anunţăm şi aici că, de 13 săptămâni încoace, viaţa noastră este mai completă ca niciodată şi că avem o mică comoară pe drum! Abia aşteptăm să te cunoaştem, minune mică!”, posta Loredana pe Facebook în primele zile ale acestui an.

O carieră deosebită 



Claudia Loredana Erimia a început să practice sportul (gimnastica artistică) la o vârstă fragedă, şase ani, lucrând cu antrenoarea Olga Didilescu. La 11 ani, s-a transferat la secţia de gimnastică aerobică a CS Farul Constanţa, unde a activat până la 18 ani. Antrenoare principală la aerobică, atât la club, cât şi la lotul naţional, i-a fost Cristiana Spânu, dar şi Ilie Floroiu, directorul Farului, a ajutat-o mult.
 
Loredana le este recunoscătoare amândurora şi le mulţumeşte, ca şi tuturor celor care i-au influenţat cariera şi au modelat-o ca gimnastă, de la primii paşi în sala de la antrenament până la momentul retragerii, de-a lungul unei cariere prodigioase. Loredana îşi aduce aminte cu emoţie de medaliile de aur de la Campionatul European din 2007 (desfăşurat în Ungaria) şi de la cel din anul 2009 sau de prezenţele pe podium de la Cupa Mondială din Germania. Numeroase alte medalii la Campionatele Naţionale, la cupele internaţionale şi la Campionatele Balcanice completează o carieră deosebită.

Citeşte şi


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Ce păpuşică frumoasă!“ Campioana europeană Claudia Loredana Vieira, mămică din nou

20 Jun 2019 3319

„Suntem binecuvântaţi!“ Campioana europeană Claudia Loredana Vieira (fostă Erimia) a devenit mămică (galerie foto)

04 Aug 2016 4985

„Viaţă lungă şi frumoasă!“ Campioana Loredana Erimia şi Michael Viveiros Vieira, nuntă de vis la Londra (galerie foto + video)

24 Mar 2016 6617

Frumoasa din Constanţa face carieră în Anglia Fosta gimnastă Loredana Erimia a absolvit facultatea pe stadionul „Wembley” (galerie foto)

26 Jul 2014 5286