Faimosul astronaut Buzz Aldrin s-a căsătorit cu partenera lui româncă (FOTO)

Faimosul astronaut Buzz Aldrin a făccut un anunț special pe pagina de socializare. 

Acesta anunțat că și-a unit destinele cu partenera lui româncă, într-o mică ceremonie privată în Los Angeles.

Anca Faur este originară din Deva. A absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timişoara, în 1983.
 

Suntem la fel de încântați ca adolescenții care fug., a spus faimosul astronaut. 


Iată anunțul făcut de Buzz Aldrin:  

La împlinirea a 93 de ani și ziua în care voi fi onorat și de „Legendele vii ale aviației”, vă anunț cu plăcere că dragostea și partenerul meu de mult timp, dr. @TAG, și cu mine ne-am legat. Am fost uniți în sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles, și suntem la fel de încântați ca adolescenții care fug., a scris Aldrin pe pagina de socializare. 


Despre Buzz Aldrin

Edwin Eugene Aldrin, Jr. (n. 20 ianuarie 1930,Glen Ridge⁠(d), New Jersey, SUA), cunoscut ca Buzz Aldrin, este un astronaut și inginer american, cunoscut pentru faptul că a fost al doilea om, după Neil Armstrong, coechipierul său, care a pășit pe Lună.

A absolvit Academia West Point și a zburat în 66 de misiuni de luptă în Războiul din Coreea. În 1963, a obținut doctoratul la MIT și a fost selectat ca astronaut. În 1966, i s-a alăturat lui James A. Lovell, Jr. în zborul Gemini 12, care a durat patru zile (11-15 noiembrie). Ieșirea de 5 ore și jumătate în spațiu a lui Aldrin a dovedit că, de fapt, organismul uman poate lucra în vidul din spațiul cosmic.

A fost pilot al modulului lunar al navei Apollo 11, în cadrul unei misiuni care s-a desfășurat între 16 și 24 iulie 1969, în timpul căreia, pe 20 iulie, a coborât pe Lună împreună cu Neil Armstrong.

foto: facebook/ Buzz Aldrin 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RETROSPECTIVĂ 2023 An plin de nunți și copii. Iată ce evenimente mondene au avut loc în acest an

30 Dec 2023 792

Evacuat de urgență de la Polul Sud Al doilea om care a pășit pe Lună, în stare bună

03 Dec 2016 2099

Ştiaţi că...? Pe 20 iulie, au fost rostite celebrele cuvinte „Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire”

20 Jul 2014 1726