Familia lui Ionel Posteucă s-a mărit. Antrenorul a devenit tătic „Carina, cel mai frumos cadou. Vă iubesc!“

Antrenorul constănţean de fotbal Ionel Posteucă şi soţia sa, Alexandra, sunt în culmea fericirii: au devenit părinţi

Alexandra a adus pe lume o fetiţă, care va primi prenumele Carina şi care va fi botezată în aceeaşi zi în care părinţii ei (căsătoriţi civil anul trecut) vor face nunta cea mare. Odorul lui Ionel şi al Alexandrei a avut la naştere 3,250 de kilograme şi 48 de centimetri, primind nota 10. Atât fetiţa, cât şi mămica sunt foarte bine.
 
 „E cea mai mare bucurie de până acum din viaţa mea. De când s-a născut fetiţa, totul s-a schimbat pentru noi. Suntem extrem de fericiţi“, a declarat Ionel Posteucă, antrenor al grupei 2007 de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“. În ultimii ani, Ionel a fost căpitanul echipei naţionale de fotbal pe plajă a României, însă va continua la reprezentativa tricoloră în funcţie de programul de la Academie, care este prioritar.

„…şi goool! Felicitări, Ionică!“ 

Fetiţa soţilor Posteucă va fi creştinată pe 9 septembrie a.c., naşi urmând a fi soţii Micu, cei care îi vor şi cununa pe Ionel şi Alexandra, ceremonialul religios şi nunta cea mare fiind programate în aceeaşi zi cu botezul. „Scumpa mea soţie mi-a dăruit cel mai frumos cadou… pe Carina! Vă iubesc!“, a fost mesajul antrenorului de 34 de ani adresat celor două fiinţe atât de dragi lui. Evenimentul fericit din viaţa lui Ionel şi a Alexandrei a atras numeroase felicitări din partea rudelor, a prietenilor şi a apropiaţilor. „…şi goool! Felicitări, Ionică! Să fiţi sănătoşi cu toţii şi să vă bucuraţi împreună de viaţă!“, „Să-ţi trăiască îngeraşul, profesore!“, „Felicitări, mami! Să vă trăiască bebica, să fie sănătoasă şi să vă aducă numai bucurii!“, „Este o scumpete de fetiţă!“, „S-a mai născut o stea! Să-i fie drumul lin în viaţă!“, „Îi dorim bebeluşului vostru sănătate, multă putere şi noroc în călătoria lui prin viaţă, iar vouă vă urăm să aveţi parte de dragoste şi împlinire! Fie ca Dumnezeu să-i dăruiască un curcubeu pentru fiecare furtună, un zâmbet pentru fiecare lacrimă şi o rezolvare pentru fiecare situaţie grea apărută în viaţă!“, „Un dar mai frumos ca acesta nu cred că poate exista!“, sau „Bine ai venit pe lume, Carina, te iubim maxim!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi: 

Căpitanul echipei naţionale de fotbal pe plajă a României: Fotbalistul Ionel Posteucă s-a căsătorit la Constanţa
 
Grupa lui Ciprian Micu, pe locul doi: Copiii pregătiţi de Ionel Posteucă la Academia Hagi au câştigat turneul de la Focşani

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lumea fotbalului din Constanţa Stere Banoti, naş de botez pentru băieţelul lui Ionel Posteucă (galerie foto)

21 May 2019 4306

„Cei mai fericiţi! Carina şi Mateo, comorile noastre“ Antrenorul Ionel Posteucă, tată pentru a doua oară

08 Mar 2019 3305

Viorel Farcaş, Ionel Posteucă, Ionuţ Florea şi Iulian Răvoiu, din Constanţa, au marcat pentru echipa naţională

15 Sep 2017 3759

Academia Hagi, pe podium cu trei echipe la Slatina Summer Junior Cup

27 Aug 2017 5170

Edgar Cadar, cel mai bun portar Medalii de argint şi premiu special pentru Academia Hagi la E-On Kinder Cup (galerie foto)

21 Aug 2017 3269

Grupa lui Ciprian Micu, pe locul doi Copiii pregătiţi de Ionel Posteucă la Academia Hagi au câştigat turneul de la Focşani

18 Oct 2016 4672

Adio, Bahamas! Naţionala de fotbal pe plajă a ieşit prematur din cursa pentru turneul final al Cupei Mondiale

07 Sep 2016 2319

Două echipe ale Academiei Hagi au câştigat Cupa E-On Kinder

02 Sep 2016 3230

Fotbal pe plajă Viorel Farcaş a stabilit lotul României care joacă, în Italia, în preliminariile Cupei Mondiale

31 Aug 2016 3247

Căpitanul echipei naţionale de fotbal pe plajă a României Fotbalistul Ionel Posteucă s-a căsătorit la Constanţa (galerie foto)

20 Aug 2016 11451

România joacă fotbal pe plajă în Liga Europeană Ionel Posteucă - „În Ungaria, avem de susţinut trei finale“

10 Aug 2016 2841

Ionel Posteucă şi Ştefan Corbu, marcatori în timpul regulamentar Victoria Mihai Viteazu a câştigat la 11 metri Cupa României (galerie foto+video)

27 Jun 2016 3505

Marian Măciucă, Gabriel Dobre şi Ionel Posteucă, din Constanţa, marcatori la fotbal pe plajă contra Germaniei

11 Sep 2014 3471