Familie reunită Gică Hagi, alături de soţie şi copiii Kira şi Ianis, la evenimentul „Uniţi pentru Mihai“

Întreaga familie Hagi a fost prezentă la Oradea, la evenimentul caritabil „Uniţi pentru Mihai“, acţiune care a venit în sprijinul fostului fotbalist Mihai Neşu, aflat în scaunul cu rotile, în urma unui grav accident petrecut la antrenament, în 2011.
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul şi cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, şi fiul său, Ianis, căpitanul FC Viitorul, au participat la triunghiularul organizat cu această ocazie, care a reunit echipele „UEFAntasticii”, „Generaţia de Aur” şi „Prietenii Mihai Neşu”. Din partea familiei Hagi au venit însă la evenimentul caritabil şi soţia lui Gică Hagi, şi fiica lor, Kira. Ianis a postat pe pagina sa de Facebook a fotografie a familiei Hagi alături de Mihai Neşu la Oradea, iar imaginea a strâns multe „like“-uri şi mesaje de apreciere la adresa fiului „Regelui“ şi a familiei Hagi.
 

„Ce mă bucur să o văd pe Kira!“

 
„Indiferent dacă ajunge sau nu la nivelul tatălui său, Ianis are o educaţie aleasă, a vorbit întotdeauna echilibrat, chiar dacă are o vârstă fragedă. Bravo, Ianis Hagi!“, „Felicitări, Gică Hagi, pentru buna creştere a fiului tău, Ianis, şi a fetiţei tale! Sunteţi iubiţi şi apreciaţi de semenii voştri. Succes, mult noroc lui Ianis în carieră!“, „Deosebit de înduioşător, îmi vine să plâng! Eşti minunat, copilule, să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi la toată familia ta, deosebita familie!“, Felicitări, Ianis!“, „Respect, Ianis! Şi lui Gică Hagi!“, „Frumoasă familie!“, „Ce mă bucur să o văd pe Kira! În sfârşit, apare şi ea într-o poză!“ sau „Respect deosebit pentru o familie frumoasă! Oameni deosebiţi!“, au fost câteva dintre mesaje.
 

Va face un film şi va scrie o carte despre „Rege“

 
Kira Hagi urmează o carieră artistică şi se bucură de succes în SUA, unde a plecat în 2014, fiind admisă, cu bursă, la prestigioasa New York Film Academy, care e cea mai importantă şcoală de practică în producţia de film din lume. După trei ani, Kira a absolvit cu brio New York Film Academy, iar evenimentul a coincis cu prezentarea unui scurtmetraj (premiat la Los Angeles!), „Fragile“, în care a fost implicată atât ca actriţă, cât şi ca scenarist şi producător (regia fiind semnată de Camila Mejia Duque). De asemenea, Gică Hagi a dezvăluit că fiica sa va face un film şi va scrie o carte despre el.
 

Victorie a Naţionalei

 
Triunghiularul de la Oradea a fost câştigat de „Generaţia de Aur“, care a învins cu 6-3 „Prietenii lui Neşu“ şi cu 2-1 „UEFAntasticii Stelei“. În al treilea meci, „UEFantasticii“ au dispus de „Prietenii lui Neşu“ cu 3-1. „Naţionala“ a jucat în formula: Stelea (Prunea) - Contra, G. Popescu, Belodedici (Miu), Selymeş (I. Rotariu) - Lupescu (Gabi Popescu), Gâlcă (Nicolas Popescu) - Adi Popa, G. Hagi (I. Hagi), Adrian Ilie - Dănciulescu.
 
Sursa foto: Facebook (Ianis Hagi)
 
Citeşte şi:
 
Liga Profesionistă de Fotbal l-a declarat pe Ianis Hagi cel mai bun fotbalist din turneul play-off al Ligii 1​

Gică și Ianis Hagi participă, la Oradea, la evenimentul caritabil „Uniți pentru Mihai”. Nume mari din fotbal prezente (galerie foto)​

Kira Hagi va face un film şi va scrie o carte despre Gică Hagi​


Campanie. Simona Halep şi Kira Hagi, mesaje speciale în armâneşte „Ca să nu uităm cine suntem şi cine o să fim“ (video)​

Kira Hagi a urmat New York Film Academy Fiica lui Gică Hagi, premiată în SUA pentru scurtmetrajul „Fragile“
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1785

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3251

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 899

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1430

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1754

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2133

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2384

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6192

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2287

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2972

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2694

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11223

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2198

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1803

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2168