Farul Constanța Fotbalistul Virgil Ghiță se căsătorește cu fiica unui fost fotbalist important al „marinarilor“. Tinerii vor deveni și părinți


 

 
  • La Serviciul de Stare Civilă Constanța a fost înregistrată declarația de căsătorie a lui Virgil Ghiță și a Sandrei Axinciuc.
  • Aceasta nu este însă singura veste bună, cei doi urmând a deveni în curând și părinți.
  • Originar din Pitești, tânărul fundaş central al Farului (23 de ani) este unul dintre cei mai buni stoperi din Liga 1, el debutând și la echipa națională de seniori a României.
 
Fotbalistul Virgil Ghiță, fundaș la Farul Constanța, dar și internațional al României, și aleasa inimii sale, Sandra Sonia Axinciuc, vor deveni peste puțin timp soț și soție.
 
Cei doi trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste, s-au și logodit, iar, zilele acestea, la Serviciul de Stare Civilă Constanța a fost înregistrată declarația lor de căsătorie. Mai mult, Virgil și Sandra vor deveni în curând și părinți. Pe Facebook, tinerii au postat o imagine cu ei pe faleza Cazinoului din Constanța, din care se observă că Sandra este însărcinată. Logodnica fotbalistului de la Farul a postat și un mesaj, vestind că ea și Virgil așteaptă un copil: „1+1=3 #babyontheway“.
 
„Vă iubesc matematica“
 
Pe marginea imaginii și a veștii minunate, mesajele apropiaților au curs: „Felicitări! Să fiți sănătoși și fericiți!“, „Vă pup, frumoșilor!“, „Vă iubesc matematica. Să fie cu bucurie, cu sănătate și cu un ocean de iubire!“, „Iaaaaaa… păi nu dansăm noi la nuntă sau cum?“, „Bravo! Să fiți sănătoși, să vă bucurați de această minunăție, așa cum noi ne-am / ne bucurăm de voi!“, „Vă doresc multă fericire și felicitări! Sunteți doi frumoși, în curând trei frumoși. Vă pup!“, „Felicitări, mămica!“ sau „Fostul meu coleg devine bunic! Felicitări! Și fostei mele eleve sănătate și fericire!“. Sandra Sonia este fiica antrenorului Marius Axinciuc, fost jucător important al Farului, dar jucător și la echipe precum Rapid București, FC Național, Gaz Metan Mediaș sau Ceahlăul Piatra Neamț.   
 
Virgil - în septembrie, a debutat la Naționala mare
 
Originar din Pitești, tânărul fundaş central Virgil Ghiţă (23 de ani) este unul dintre cei mai buni stoperi din Liga 1. Virgil a evoluat în reprezentativele juvenile tricolore, iar în luna septembrie a acestui an, și-a făcut debutul și în echipa națională de seniori a României, jucând din minutul 79 al partidei România - Liechtentein 2-0, contând pentru etapa a cincea a grupei J din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. În 2019, a jucat impecabil în finala Cupei României, FC Viitorul - Astra Giurgiu, câştigată de echipa de pe litoral cu 2-1 după prelungiri, marcând un gol foarte important şi având apoi o intervenţie remarcabilă în apărare. Graţie jocului său, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al finalei! În meciul disputat la Ploiești, Virgil a fost încurajat şi de Sandra Sonia. „Încă un vis împlinit! Jucătorul finalei! Te iubesc!”, a postat apoi tânăra pe Facebook.   
 

Sandra - voleibalistă, dar și șefă de promoție    
 
În familia lui Marius Axinciuc aşchia nu a sărit departe de trunchi, fiica fostului fotbalist făcând şi ea sport de performanţă. Tânăra a jucat la formaţia feminină de volei SLEN 90 Medgidia, în Divizia A2 (eşalonul secund din România). Sandra a încheiat junioratul la CSS1 Constanţa, iar înainte de volei a făcut înot. Tânăra s-a clasat pe locul trei cu formaţia CSS1 Constanţa (antrenor, Gheorghe Brânză) la Campionatul Naţional de volei pe plajă, întrecere care s-a disputat la Timişoara. Pe lângă sport, Sandra s-a preocupat în egală măsură şi de carte, pe care nu a neglijat-o, dimpotrivă. A încheiat ca şefă de promoţie Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, iar apoi a urmat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“, specializarea Kinetoterapie şi motricitate specială.

 
Marius - peste 160 de meciuri în Liga 1
 
Tatăl Sandrei, Marius Axinciuc, a jucat cinci sezoane la FC Farul, dintre care patru consecutive, între 1994 şi 1998. În cariera sa, Axinciuc, căruia prietenii îi spun „Sache“, a evoluat mijlocaş central, fundaş central sau libero. Pe lângă Farul, la seniori a mai evoluat la Callatis Mangalia, Portul Constanţa, Rapid Bucureşti, FC Naţional, Gaz Metan Mediaş, Ceahlăul Piatra Neamţ, Aro Câmpulung Muscel, AS Midia Năvodari, FC Altay şi CSO Ovidiu. Cu Farul a jucat în Cupa UEFA-Intertoto, în sezonul 1995/1996, iar cu Rapid, echipă care era pregătită atunci de Mircea Lucescu, s-a clasat pe locul doi în campionat şi a cucerit Cupa României. Marius are 169 de meciuri şi opt goluri în Liga 1. În prezent, el este antrenorul grupei 2008 de la Farul și secund la echipa Under-16 a „marinarilor“, care evoluează în Liga Elitelor.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (Sandra Sonia Axinciuc)

 
Citește și:
 
Virgil Ghiţă, de la Farul Constanţa, primul meci la Naţionala mare, în confruntarea România - Liechtenstein
 
Virgil Ghiţă, de la FC Viitorul, împlineşte 21 de ani
Jucătorul finalei Cupei României speră să facă o figură frumoasă şi la Euro

 
Sandra Sonia e voleibalistă la SLEN 90 Medgidia
Fiica fostului fotbalist Marius Axinciuc, şefă de promoţie (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fundașul Virgil Ghiță. „Am avut ceva emoții când am pășit din nou în bază“ (VIDEO)

06 Jan 2024 2382

În premieră la Naționala mare Alexi Pitu, pe lista preliminară pentru meciurile României cu Andorra și Belarus

03 Mar 2023 1571

O nouă provocare în carieră, după Farul, pentru fundașul Virgil Ghiță „E un exemplu pentru ceilalți, a ajuns la un nivel foarte înalt“

04 Mar 2022 2592

Farul a surclasat FCSB cu o echipă care a avut cea mai mică medie de vârstă din Liga 1. „Un succes formidabil!“ (GALERIE FOTO)

01 Mar 2022 3357

Fotbalistul Virgil Ghiță, transferat de la Farul Constanța la o echipă din străinătate (GALERIE FOTO)

28 Feb 2022 3655

Farul Constanța, victorie mare în deplasare cu FCSB

27 Feb 2022 2570

Fotbalistul Virgil Ghiță, de la Farul Constanța, pe locul trei într-un clasament al fundașilor Under-23 din Europa

19 Feb 2022 2407

Gică Hagi, foarte dezamăgit de ce li s-a întâmplat „marinarilor“ „Cine-i Farul, să aibă pretenţii la play-off? Încercăm imposibilul!“ (GALERIE FOTO)

07 Feb 2022 4345

Meci pe teren propriu cu FC U Craiova 1948 Farul Constanţa îşi doreşte un debut cu dreptul în 2022 în Liga 1

24 Jan 2022 2813

Farul - FC U Craiova 1948 Gică Hagi - „Obiectivul nostru e să câştigăm şi să jucăm un fotbal bun“ (VIDEO)

22 Jan 2022 3106

Farul Constanța întâlnește FC U Craiova 1948. Cât costă biletele de intrare la meciul de la Ovidiu

21 Jan 2022 4061

Farul Constanţa Virgil Ghiţă - „Vrem să legăm cât mai multe victorii în Liga 1“ (GALERIE FOTO)

17 Jan 2022 2640

Farul Constanța Alexi Pitu - „Sper ca, după ce voi marca în premieră în Liga 1, să nu mă mai opresc apoi“

28 Dec 2021 4311

Farul Constanţa Fotbalistul Virgil Ghiţă îl are ca naş de cununie pe un coleg de echipă (GALERIE FOTO)

13 Dec 2021 9155

Farul Constanța Trei „marinari“ incluși în echipa etapei. Alexi Pitu a ajuns la patru pase de gol în acest sezon

09 Dec 2021 3286