Farul Constanța Gheorghe Hagi, sufletul petrecerii. „Îmi place muzica. Pe când eram mic, tata mă punea să cânt“ (GALERIE FOTO)


 
  • Petrecerile echipei de fotbal, ultima dată cu ocazia titlului câștigat de Farul Constanța în Superligă, arată un Hagi relaxat și în mare vervă, care cântă și dansează ca nimeni altul.  
 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța, este cunoscut pentru seriozitatea, strictețea și exigența de care dă dovadă pe terenul de fotbal, însă, în afara gazonului, la momentele festive, arată că știe să se și distreze.
 
Petrecerile echipei de fotbal, ultima dată cu ocazia titlului câștigat de „marinari“ în Superligă, arată un Hagi relaxat și în mare vervă, care cântă și dansează ca nimeni altul. Cel mai mare fotbalist din istoria României știe multe cântece armânești, iar la Digi Sport a dezvăluit că îi place muzica și că încă de când era mic era pus în familie să interpreteze diferite melodii. 
 
Părinții, născuți în străinătate
 
„Ascultam multă muzică în casă, iar, când veneau nașii la noi, tata mă punea să cânt muzică populară. În ce privește arborele nostru generalogic detaliat, Kira, fiica mea, știe cel mai bine, ea s-a ocupat să caute. Știu că tata s-a născut în Bulgaria, iar mama în Grecia, ulterior venind în România. În familie, eu și surorile mele au mai avut un frate, înaintea mea, care a murit. Apoi am venit eu și eram cel care le avea pe toate. Alcătuiam o familie normală, dar nu mi-a lipsit nimic. Pentru mine, familia contează cel mai mult. Și la echipă suntem ca o familie, ceea ce a contat foarte mult în obținerea titlului de campioană“, a menționat Hagi, potrivit sursei citate.
 
Bonusuri de campioni
 
Marea performanță realizată de fotbaliștii Farului le va aduce acestora și o premiere financiară pe măsură. Gică Hagi a dezvăluit la Digi Sport că diferența de bani din drepturile de televizare pe care le primește Farul - sezonul 2022/2023 față de sezonul 2021/2022 (când s-a clasat pe locul 5) - de circa 500.000 de euro, va fi împărțită la jucători. „Acesta e totalul bonusurilor pe care l-am făcut. Sunt bonusuri de campioni. Bineînțeles, sunt ai lor, au câștigat ei banii! Noi avem bonusuri foarte mari. Nu dăm din prima salarii mari, dar se câștigă bine. Când îți faci la sfârșit de an socoteala, dar pe performanțe, pe obiective îndeplinite, atunci câștigi bani frumoși la Farul“, a arătat Gheorghe Hagi, care a vorbit și despre noul stadion care va fi construit la Constanța: „Lucrurile merg bine, se demolează, începe construcția, iar din 2025 vom juca acolo. Stadionul de la Ovidiu este cochet, dar mic, ne trebuie o arenă mult mai mare. Făcând performanță, atragi publicul lângă tine“.
 
Alături de soție la premiere
 

În seara când Farul a cucerit titlul de campioană, în urma victoriei cu 3-2 cu FCSB, de la Ovidiu, la festivitatea de premiere managerul tehnic al ecghipei a fost însoțit pe gazon de soția sa, Marilena. Inițiativa a fost a acesteia. „De obiecei, ea nu face așa. M-a surprins și pe mine. Mi-a spus că vrea să vină și ea cu mine. «Vino, cu cea mai mare plăcere», am răspuns“, a punctat Hagi, care avut-o alături pe soția sa (dar și pe fiică) și la parada prin oraș cu autocarul etajat, încheiată în Piața Ovidiu, unde „marinarii“ și mii de fanii au sărbătorit împreună titlul din Superligă.
 
Pe 8 iulie, joacă pentru Supercupă

  
Campioană cu o etapă înainte de încheierea campionatului, Farul va disputa ultimul meci, în etapa a zecea din play-off, în deplasare cu CFR Cluj, duminică, 28 mai, de la ora 21.00. După care „marinarii“ vor intra în vacanță. Reunirea lotului, în vederea demarării pregătirii pentru noua stagiune, se va face pe 14 iunie. Pe 8 iulie, echipa de pe litoral va juca în Supercupa României, contra câștigătoarei Cupei României, ediția 2022/2023. Meciul se va disputa pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești. În calitate de campioană a României, Farul va juca în Europa din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța și ZIUA de Constanța
  
Citește și:
 
„Bravo, Farul Constanța!“. Cântărețul Ionuț Galani, alături de „marinari“ la petrecerea de titlu (GALERIE FOTO)

Gigi Sima și Hrista Lupci cântă
„La noi la Constanța, bucurie mare, Faru-i campioană, echipa cea mai tare!“. Melodie închinată „marinarilor“ (GALERIE FOTO)

 
Farul Constanța
Hagi și Stere Halep au ridicat cupa campionilor pe ritmurile melodiei „We Are The Champions“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 Farul Constanța - CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off. Gol în minutul 22! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 275

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 310

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 259

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1129

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1661

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1115

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 715

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1046

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 514

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1639

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 689

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

10 Apr 2024 1800

UPDATE. Constanța Pictură uriașă cu Gheorghe Hagi, pe un întreg perete al Școlii Gimnaziale nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 Apr 2024 5347

Farul Constanța, o repriză modestă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe Hagi - „Incredibil, ziceai că jucăm cu Barcelona!“

07 Apr 2024 1069

Hagi, după Sepsi OSK - Farul Constanța 1-1 „O primă repriză - zero, după a doua parte meritam să câștigăm“

05 Apr 2024 1100