Festivităţile continuă la Câmpulung Moldovenesc Fostul fotbalist Vasilică Păcuraru s-a căsătorit la Constanţa cu Andreea Gontineac

Fostul fotbalist al FC Farul şi al FC Viitorul Vasilică Păcuraru şi aleasa inimii sale, Andreea Gontineac, şi-au oficializat, la Constanţa, relaţia pe care o au de mai mulţi ani.
 
După ce au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă, Vasilică şi Andreea merg la Câmpulung Moldovenesc, unde, pe 2 septembrie, vor avea loc ceremonialul religios al nunţii, petrecerea cea mare, dar şi botezul fetiţei celor doi, Ema Ingrid, în vârstă de un an şi cinci luni.
 
Vasilică şi Andreea au devenit soţ şi soţie chiar în ziua în care fetiţa lor a împlinit această vârstă! Tinerii soţi Păcuraru sunt stabiliţi în Italia şi au venit acum în ţară pentru o perioadă mai lungă, pentru evenimentele legate de nuntă şi botez. „Cununia civilă de la Constanţa s-a desfăşurat într-un cadru mai restrâns, participând aproape 30 de persoane, cele mai apropiate nouă. Dintre foştii colegi de la fotbal n-am reuşit să aduc pe nimeni, unii fiind angrenaţi în campionat. Mi-ar fi plăcut să am alături şi foşti coechipieri, dar programul nu le-a permis să vină. Pentru celelalte evenimente fericite din viaţa noastră, ne mutăm la Câmpulung Moldovenesc. Am ales aşa întrucât familia Andreei e foarte numeroasă, e din zonă, iar cum eu cum nu am putut să-i chem pe foştii mei colegi, nu avea rost să facem la Constanţa, mergem noi acolo, alături de cei apropiaţi“, a declarat Vasilică.

 „Să aveţi parte de toată fericirea din lume!“

În luna iunie a acestui an, fostul fotbalist a împlinit 30 de ani şi, până la nuntă, nu mai venise în ţară din Italia de un an şi opt luni. Vasilică şi Andreea vor fi cununaţi de Valentin şi Maria Grecu, unchiul şi mătuşa miresei. Rudele, prietenii şi apropiaţii le-au adresat mesaje de felicitare tinerilor căsătoriţi şi în mediul online.
 
„Casă de piatră, dragii noştri! Multă sănătate şi numai bucurie să fie în viaţa voastră!“, „O căsnicie frumoasă, plină de tot ce-i mai frumos vă doresc!“, „Felicitări! Să aveţi parte de toată fericirea din lume!“, „Casă de piatră şi o familie cât mai numeroasă!“, „Foarte frumoase fotografii, exact aşa ca voi! Să vă iubiţi o viaţă întreagă!“, „Să fiţi binecuvântaţi cu o căsnicie durabilă, frumoasă şi cu multă iubire!“, „Fericirea şi înţelegerea să vă însoţească în fiecare clipă! Sunteţi minunaţi şi foarte frumoşi!“ sau „Wow! Foarte frumos! Mă bucur enorm pentru voi! Vă doresc sănătate, înţelegere şi multă fericire!“, au fost câteva dintre urări.

În Italia, locuiesc la 50 de kilometri de Torino 

În Italia, fostul fotbalist, soţia şi fiica sa locuiesc la Asti, un orăşel aflat la 50 de kilometri de Torino şi la 100 de kilometri de Milano. „Suntem bine toţi trei. Mi-am deschis acolo un club de poker, iar în paralel am două hectare de vie, de care mă ocup. La anul, sper să mai iau două hectare, prin închiriere. Când am ajuns în Italia, m-am pregătit două luni cu o echipă de fotbal din Asti, dar lucrurile nu au mers mai departe. Nici nu mai am timp, ne ocupăm foarte mult cu creşterea celei mici, cu sala şi cu via. Urmăresc în schimb ce se întâmplă în ţară, sunt la curent cu noutăţile legate de Farul. M-am bucurat că a promovat în Liga a 3-a şi îi urez mult succes în continuare“, a spus Vasilică, cel care a început fotbalul la FC Farul, club unde s-a format şi sub culorile căruia a jucat, încă de tânăr, în Liga 1 şi în Cupa UEFA-Intertoto, ca mijlocaş la închidere, fundaş central sau fundaş dreapta.
 
Sursa foto: Facebook (Andreea Ion Fotograf) 

Citeşte şi: 

Fostul fotbalist al Farului Vasilică Păcuraru a primit vestea cea mare: Andreea Gontineac - „Vei fi tătic!“
 
A revenit după doi ani de pauză: Mijlocaşul Vasilică Păcuraru joacă din nou sub culorile Farului (galerie foto)

S-au cunoscut acum un an, într-o cafenea:Dragoste ca în poveşti între un fotbalist de la Viitorul şi nepoata fostului selecţioner al României (Galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul fotbalist al Farului Vasilică Păcuraru a primit vestea cea mare Andreea Gontineac - „Vei fi tătic!“

27 Aug 2015 4724

A revenit după doi ani de pauză Mijlocaşul Vasilică Păcuraru joacă din nou sub culorile Farului (galerie foto)

04 Sep 2014 4268