La mulţi ani, David Nicuşor! Fiul antrenorului Claudiu Moraru a avut un botez ca în basme (galerie foto)

Antrenorul de fotbal Claudiu Moraru, soţia sa, Alis, naşii, rudele, cei apropiaţi şi toţi invitaţii lor au trecut prin bucuria botezului micului David Nicuşor. Acesta este o bomboană de băiat, iar tati şi mami sunt topiţi după el.
 
La trei luni şi zece zile, primul urmaş al lui Claudiu şi al lui Alis a fost creştinat. Botezul a avut loc la Constanţa, iar printre cei 140 de participanţi s-au găsit şi persoane cunoscute din sport şi din showbiz. Naşii lui David Nicuşor sunt preşedintele promoţiei Superkombat, Eduard Irimia, şi soţia acestuia, Ioana (cei care i-au şi cununat pe Claudiu şi Alis), dar şi artista constănţeană Irina Ross (pe numele ei real, Irina Racoviceanu), o prietenă foarte bună a familiei Moraru.
 
Băieţelul a fost botezat la Biserica „Sf. Nicolae“ din Constanţa, acolo unde părinţii săi au primit taina cununiei şi unde a fost creştinată, cu ani în urmă, şi Alis! Este o biserică de care mama lui David Nicuşor este legată afectiv, de aceea a ţinut ca toate evenimentele fericite din viaţa ei să fie găzduite de acest aşezământ de cult. Invitaţii au petrecut apoi, până dimineaţa, la Complexul Del Mar din Mamaia.

Invitaţi de la Superkombat şi din fotbal


Antrenor al grupei 2006 de la Şcoala de Fotbal Farul 2010 din Constanţa şi component al staff-ului Superkombat, Claudiu Moraru a avut şi invitaţi din sport. În afară de naşul Eduard Irimia, de la Superkombat au mai participat Alin Huiu, media & communications manager, şi cunoscutul arbitru Cezar Gheorghe. Lumea fotbalului a fost reprezentată de mijlocaşul lui Dinamo Cosmin Matei, de fostul jucător al Farului Marius Soare şi de patru antrenori de la Farul 2010: Doru Carali, Cătălin Săndulescu, Cristian Carapcea şi Cosmin Damian. „A fost un eveniment extrem de reuşit, care le-a plăcut tuturor. Am petrecut până la 5 dimineaţa. Le mulţumim celor care ne-au fost alături în acest moment deosebit din viaţa noastră“, a declarat Claudiu Moraru.

Au cântat Lucian Colareza şi Hari Gromoşteanu

Programul artistic s-a ridicat pe deplin la înălţime, cântând Lucian Colareza şi Hari Gromoşteanu. Cea mai importantă persoană a evenimentului, David Nicuşor Moraru, s-a comportat ireproşabil pe tot parcursul zilei, şi la biserică, şi la restaurant. „N-a plâns deloc, a râs continuu“, şi-a admirat Claudiu odorul. La biserică, Mariana Nicolae (mătuşa Irinei Ross), care are o şcoală de muzică în Constanţa, le-a făcut o surpriză celor prezenţi, care s-au bucurat astfel de o cântare a corului bisericesc. „A fost un cadou deosebit, ce ne-a mers la inimă. Toată lumea care a participat la ceremonialul religios a fost plăcut impresionată“, a spus Alis Moraru.

„... Cu drag, naşii! Irina, Ioana şi Eduard“


Mama lui David a fost cea care a avut grijă îndeaproape de aspectele organizatorice ale botezului, beneficiind de experienţă în domeniu, din moment ce se ocupă cu punerea în scenă a nunţilor şi a altor asemenea evenimente. La biserică, pe scutecele micuţului scria „Ai venit dorit pe lume / Eşti mic şi încă nu ai nume / Îţi vom da noi la botez / Însoţit de Sfântul Crez! David Nicuşor. Cu drag, naşii! Irina, Ioana şi Eduard“.

Program cu ursitoare


La botez, micul David Nicuşor a fost în centrul atenţiei. Candy barul a fost personalizat cu numele lui, iar costumul i-a fost confecţionat la comandă, numele fiindu-i brodat în interiorul sacoului. Sala petrecerii a fost plină de mici „pancarte“ însoţite de îngeraşi şi de mesajul „David, te iubim!“. De asemenea, botezul a beneficiat şi de un program cu ursitoare, iar micuţul a avut un tort care s-a asortat cu vestimentaţia sa. „Un botez frumos, alături de oameni frumoşi. La mulţi ani, David! La mulţi ani tuturor copiilor din întreaga lume!“, a fost urarea lui Lucian Colareza, care s-a adresat copiilor ţinând cont că David Nicuşor a fost creştinat cu o zi înainte de Ziua Copilului. „A sosit mult-aşteptatul moment. De acum, suntem o familie“, s-a bucurat şi naşa, Irina Ross.

„Sunteţi superbi şi aveţi o scumpete de băiat!“


Toţi invitaţii s-au simţit extraordinar, dovadă fiind mesajele de pe Facebook. „Un botez foarte reuşit! Să vă trăiască băieţelul!“ (Asan Ghiulseren), „Să fie sănătos şi să vă bucuraţi de el“ (Vica Moldoveanu Gogan), „La Mulţi Ani, pui mic!“ (Mihaela Cojocaru), „Să fie într-un ceas bun! Mult noroc!“ (Georgian Balaban), „Sunteţi superbi şi aveţi o scumpete de băiat!“ (Doru si Mihaela Cornilă), „Să fie sănătos şi să fiţi fericiţi toţi trei“ (Oana Gari), „Să vă fie de bine! Să-ţi trăiască finuţul, viaţă lungă şi binecuvântată!“ (Dorina Cotruţa) sau „La mulţi ani, să vă trăiască şi să fiţi fericiţi alături de el!“ (Cojo Claudia), au fost câteva dintre urări.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.