Florentina Olar-Spânu, din Constanţa. Un nou titlu de campioană în Danemarca! Cea mai bună fotbalistă a României, în tandem pe teren cu bebeluşul ei (galerie foto)

An 2018 plin de împliniri pentru constănţeanca Florentina Olar-Spânu, cea mai bună fotbalistă a României. În urma cu trei luni, jucătoarea de 32 de ani a devenit mămică pentru prima oară, iar zilele trecute a cucerit cu echipa sa de club, Fortuna Hjorring, din Danemarca, un nou titlu de campioană.
 
Florentina a născut (pe cale naturală, la termen) un băieţel, care va primi prenumele Patrick Alexandru. Joi, 21 iunie, bebeluşul va împlini trei luni, iar la naştere a avut 54 de centimetri şi 3,240 kilograme. Fotbalista constănţeană a născut la Hjorring, iar botezul micuţului va avea loc în România, pe 1 iulie, la Cluj, oraşul natal al soţului sportivei, Rareş. Băieţelul va fi creştinat de naşii de cununie ai soţilor Olar, Teodora şi Mirel Albon. Naşul este selecţionerul echipei naţionale feminine a României, iar naşa - fostă jucătoare a reprezentativei tricolore şi fost arbitru FIFA.
 

„Ne simţim minunat. Împliniţi!“

 
De când au devenit părinţi, Florentina şi Rareş sunt în al nouălea cer. „Venirea pe lume a comorii noastre ne-a schimbat radical vieţile. Suntem atât de fericiţi! Ne simţim minunat. Împliniţi! Acum, priorităţile noastre sunt altele. Ne-am dorit foarte mult un bebe!“, a declarat fotbalista, căpitan al Naţionalei României, dar şi al formaţiei daneze, cea care, după un an de pauză, a devenit iar campioană naţională, adăugându-şi în vitrină al zecelea trofeu de acest gen. „Să vă trăiască şi să vă bucuraţi de aşa minune! Încă un fotbalist pe lume?“, „Felicitări, Flori, eşti o super woman, un exemplu de urmat!“ sau „Să vă bucuraţi de aşa minune şi, de ce nu, să joace şi el fotbal profesionist. Talentul are de unde să-l moştenească. De la amândoi părinţii!“, au fost trei dintre mesajele de felicitare primite de părinţii băieţelului.

O revenire pe cinste

Florentina joacă la Fortuna Hjorring din iulie 2013 şi mai are contract până în iunie 2019. Cu echipa daneză a ieşit campioană de mai multe ori, fiind desemnată totodată cea mai bună jucătoare din campionat. Constănţeanca a jucat până în luna a treia de sarcină (din această cauză bifând doar cinci meciuri în ediţia recent încheiată), însă, în urmă cu câteva zile, a revenit pe teren, după ce şi-a reluat antrenamentele cu echipa în urmă cu şapte săptămâni. A evoluat în ultimul meci de campionat, contra marii rivale, Brondby IF (campioana din stagiunea trecută), iar bucuria a fost imensă, Fortuna câştigând cu 4-1 şi devenind noua campioană! „A fost dorinţa mea să revin împotriva contracandidatei noastre, având în vedere că ultimul meu meci, înainte de a face pauza cauzată de sarcină, a fost tot împotriva lui Brondby IF. Şi a fost o revenire pe cinste, câştigând cu 4-1!“, a precizat Florentina Olar-Spânu.

Cu numărul de pe tricou al mamei

La ultimul meci, Flori a purtat banderola de căpitan al Fortunei, iar la festivitatea de premiere, fotbalista l-a avut alături, pe lângă soţ, şi pe copilul lor. Băieţelul a purtat un echipament identic cu al mamei, în miniatură, având pe spate numărul cu care joacă sportiva, 11, şi prenumele „Patrick“.„Bebe este familiarizat de mult cu terenul de fotbal. Vine cu mine la antrenamente, iar până să revin mergeam împreună şi susţineam echipa. Nu ştiu dacă va juca şi el fotbal. Ce îşi va dori el noi îl vom susţine. Important este să fie sănătos“, a declarat mămica, cea care abia aşteaptă să revină şi la echipa naţională.
 
„Întotdeauna a fost o plăcere pentru mine să joc sub tricolor. E posibil să evoluez din nou la reprezentativă la următorul meci al acesteia, la finele lunii august“, a spus Florentina, liderul de selecţii al echipei naţionale şi calificată pentru al zecelea an la rând în Liga Campionilor la fotbal feminin. Jucătoarea nu a uitat de unde vine, astfel că, atunci când a celebrat pe gazon ultimul titlu în Danemarca, a purtat şi tricolorul României.  
 
Sursa foto: Facebook (Rareş Olar)
 
Citeşte şi:

Constanţa în Liga Campionilor Florentina Olar - Spânu, căpitanul echipei Fortuna Hjorring în meciul cu Manchester City 

Fotbalista Florentina Olar - Spânu, din Constanţa, declarată cea mai bună jucătoare din Danemarca în 2016

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, trei meciuri amicale, cu echipa României, în Turcia

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, a deschis scorul în meciul Olanda - România


Calificare în sferturi, cu Fortuna Hjorring Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, a marcat în Liga Campionilor

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, aproape de calificarea în sferturile Ligii Campionilor cu Fortuna Hjorring

Căpitanul echipei naţionale Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, s-a lansat în Danemarca şi în antrenorat

Florentina Olar Spânu, căpitanul echipei naţionale Cea mai bună fotbalistă a campionatului danez este din Constanţa (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu cu fotbalista Florentina Olar Spânu, căpitanul echipei naționale „Echipa din Constanța va avea mereu un loc special în inima mea“

18 Jul 2020 4046

Fotbalista constănțeană Florentina Olar Spânu a câștigat Cupa Danemarcei cu FC Nordsjælland (galerie foto + video)

07 Jul 2020 4065

Și-a învins fosta echipă Fotbalista din Constanța Florentina Olar Spânu s-a calificat cu FC Nordsjælland în finala Cupei Danemarcei (video)

04 Jul 2020 3708

Căpitanul echipei naționale Fotbalista constănțeană Florentina Olar Spânu, medalie de bronz cu FC Nordsjælland, în Danemarca (galerie foto)

23 Jun 2020 2566

Căpitanul României Fotbalista constănțeană Florentina Olar Spânu a reînceput fotbalul în Danemarca. Și-a întâlnit fosta echipă

10 Jun 2020 3801

Căpitanul Naționalei Constănțeanca Florentina Olar - Spânu, despre campania „Play at home with Playmakers“, lansată de UEFA și Disney

08 May 2020 3006

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanța, nu lipsește din lotul României pentru meciurile cu Lituania și Elveția

30 Oct 2019 1808

Este căpitanul echipei naţionale Fotbalista Florentina Olar-Spânu, din Constanţa, un gol în dubla Românei cu Malta (galerie foto)

08 Apr 2019 1868

Căpitanul echipei naţionale Fotbalista constănţeană Florentina Olar - Spânu, convocată pentru meciurile cu Malta

03 Apr 2019 1836

Constanţa în Liga Campionilor Florentina Olar - Spânu, căpitanul echipei Fortuna Hjorring în meciul cu Manchester City

25 Mar 2017 2162

Fotbalista Florentina Olar - Spânu, din Constanţa, declarată cea mai bună jucătoare din Danemarca în 2016

23 Mar 2017 3258

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, trei meciuri amicale, cu echipa României, în Turcia

24 Feb 2017 2784

Căpitanul Naţionalei României Florentina Olar Spânu, din Constanţa, joacă în Liga Campionilor contra echipei Manchester City

21 Feb 2017 3299

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, a deschis scorul în meciul Olanda - România

23 Jan 2017 3718

Căpitanul tricolorelor Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, înfruntă astăzi Olanda, cu echipa României

20 Jan 2017 2075