Fost fotbalist la FC Viitorul Alexandru Mățan se căsătorește. Și-a cerut iubita de soție în Seychelles, într-un decor de vis! (GALERIE FOTO)


 
  • Produs al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, unde a ajuns în 2009, Alex Mățan a îmbrăcat, în toate competițiile, de 66 de ori tricoul echipei FC Viitorul Constanța și a contribuit la câștigarea, în 2019, a Cupei și Supercupei României.
  • În luna martie a acestui an, fotbalistul s-a transferat în Major League Soccer, la Columbus Crew, campioana SUA în 2008 și 2020.
  • După ce campionatul din MLS s-a încheiat, Alexandru și iubita sa au plecat în vacanță în Seychelles.
 
Format la Academia Hagi și fost fotbalist al FC Viitorul, de unde s-a transferat, în primăvara acestui an, în SUA, la Columbus Crew, Alexandru Mățan (22 de ani) s-a decis să facă pasul cel mare în viață, iar în prima săptămână a lui 2022 se va căsători cu jumătatea sa, Elena Livadariu.
 
Născut la Galați, tânărul jucător are domiciliul la Constanța, în timp ce Elena Livadariu locuiește în Târgu Frumos, iar cei doi au înregistrat declarația de căsătorie la Serviciul de Stare Civilă din orașul ieșean. Evenimentul deosebit din viața lui Alexandru și a Elenei vine la scurt timp după ce fotbalistul i-a cerut mâna frumoasei tinere, într-un decor de vis, în Seychelles (un arhipelag de 115 insule din Oceanul Indian, în estul Africii). După ce campionatul din Major League Soccer s-a încheiat, Alexandru și iubita sa au plecat în vacanță în Seychelles. Elena a fost sărbătorită acolo cu ocazia zilei ei de naștere, iar jucătorul a folosit acest prilej și pentru a-i adresa întrebarea care-i stătea pe buze de mult timp: „Vrei să fii soția mea?“. Momentul în care Alexandru i-a oferit Elenei inelul de logodnă s-a petrecut pe plajă, într-un cadru romantic, cu flori și șampanie.  
 
A debutat, cu gol, în Liga 1 la 16 ani!
 
Produs al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, unde a ajuns în 2009, Alex Mățan a îmbrăcat, în toate competițiile, de 66 de ori tricoul echipei FC Viitorul Constanța și a contribuit la câștigarea, în 2019, a Cupei și Supercupei României. În 2019/2020 a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a jucat 25 de partide, iar în luna martie a acestui an s-a transferat în MLS, la Columbus Crew, campioana SUA în 2008 și 2020. „Mulțumim, Alex, pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îți dorim mult succes la noua formație!“, a fost mesajul FC Viitorul când jucătorul, care evoluează extremă ori mijlocaș de atac, a plecat peste Ocean. Alexandru a debutat (cu gol) în Liga 1 la 16 ani, pe 6 mai 2016, în meciul Dinamo - FC Viitorul 3-3.
 
„Mi se zbârleşte pielea când mă gândesc“
 
Când s-a transferat de la FC Viitorul, Mățan a spus că mutarea la Columbus Crew e un pas înainte în cariera sa. „Orice jucător din România îşi doreşte să ajungă în campionatul Americii, care e în plină dezvoltare, de la an la an. Pentru mine e un lucru foarte bun. MLS mă poate propulsa într-un campionat tare din Europa. De când m-am apucat de fotbal mi-am dorit să ajung să joc într-o ligă din afară. A fost cea mai concretă ofertă. M-am simţit dorit. E campioana Americii. E un pas înainte pentru mine. Vrau să mă integrez cât mai repede în echipă şi să joc meci de meci, făcând-o cât mai bine. Am petrecut aproape 12 ani în Academia Hagi și la FC Viitorul. Mi se zbârleşte pielea când mă gândesc că voi părăsi clubul, dar asta este, trebuie să mergem înainte. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune, a declarat extrema, pentru site-ul oficial al FC Viitorul.
 
A marcat la Campionatul European
 

Fotbalistul a evoluat și la loturile juvenile ale României, la Naționalele Under-17, Under-19 și Under-21, iar cu selecționata de tineret a participat la Campionatul European din 2021, sub comanda lui Adrian Mutu, fiind titular în toate cele trei partide din grupă și înscriind un gol în confruntarea cu Ungaria.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Instagram (Alexandru Mățan, Elena Livadariu)

 
Citește și:
 
Alexandru Măţan, de la FC Viitorul în SUA, la Columbus Crew
„E un pas înainte pentru mine”

 
„Gică Hagi m-a învăţat o grămadă de lucruri“
Alexandru Măţan, debut cu gol în Liga 1 şi campion naţional

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Andrei Ciobanu, de la FC Viitorul, cel mai bun tricolor la Euro. Ce adversar l-a impresionat

07 Apr 2021 3403

Radu Boboc, de la FC Viitorul, evoluţii de vârf la Euro „A fost o emoţie unică! Am arătat că avem o generaţie foarte bună”

05 Apr 2021 3091

România a învins Ungaria la Euro. Alexandru Măţan, fost la FC Viitorul, a marcat un gol

27 Mar 2021 3611

Alexandru Măţan, de la FC Viitorul în SUA, la Columbus Crew „E un pas înainte pentru mine”

12 Mar 2021 3398

Alexandru Mățan schimbă continentul. Mijlocașul Viitorului a semnat cu Columbus Crew

08 Mar 2021 2817

Alex Măţan e principalul pasator decisiv al FC Viitorul „Fanii să aibă încredere în noi, că nu îi vom dezamăgi”

24 Dec 2020 3265

FC Viitorul a pierdut meciul cu Gaz Metan Mediaş

19 Dec 2020 3687

FC Viitorul Alex Mățan - „La Euro, va fi un test de maturitate pentru noi”

12 Dec 2020 3030

Naționala de tineret a României, grupă dificilă la Campionatul European din 2021

10 Dec 2020 2704

Sâmbătă, e Academica Clinceni - FC Viitorul Echipa de pe litoral caută al optulea meci la rând fără eșec în Liga 1

21 Nov 2020 2756

România, din nou la Euro Alexandru Mățan - „Meciul așteptat de toată țara. Am fost cu sufletul la gură”

21 Nov 2020 2869

Editorial Scenariu repetat. Fotbaliști de la FC Viitorul, actori și în filmul „România la Euro” II

19 Nov 2020 3631

Romario Benzar, de la FC Viitorul, 200 de meciuri în prima ligă din România

23 Oct 2020 3614

FC Viitorul. Ruben de la Barrera - ”Suntem o familie” Alexandru Mățan, inclus în echipa etapei în Liga 1

21 Oct 2020 3789

George Ganea și Alexandru Mățan, de la FC Viitorul, au înscris în meciul România - Malta

13 Oct 2020 3754