Fostul fotbalist al FC Farul e în Anglia Timur Isleam şi Feridan Musledin, cei mai fericiţi părinţi. Aras le-a împlinit vieţile! (galerie foto)

Aflat de patru ani şi jumătate în Anglia, la Birmingham, Timur Isleam, fost portar al FC Farul, e de trei luni tătic. Logodnica sa, Feridan Musledin, i-a dăruit un băieţel, Aras, iar cei doi tineri sunt cei mai fericiţi părinţi!
 
„Să fii părinte e un sentiment unic, ce nu poate fi descris în cuvinte. Aras este totul pentru noi. Ne-a împlinit vieţile. Până acum, nu realizam ce înseamnă că ai un copil. Suntem foarte fericiţi“, a declarat Timur Isleam. El şi Feridan vor avea parte în acest an de un alt eveniment fericit, urmând a se căsători, pe 23 iunie, iar nunta se va desfăşura în ţară. Timur şi Feridan alcătuiesc o pereche foarte reuşită şi se iubesc ca-n prima zi. „Astăzi este o zi specială, ziua ta de naştere! Sunt mândru că eşti logodnica mea, mama copilului meu, definiţia fericirii mele! La mulţi ani, dragostea mea!“, a fost mesajul lui Timur pentru Feridan, luna trecută, cu ocazia zilei ei de naştere.
 

Un nou Isleam la Farul?

 
Format la FC Farul, unde a evoluat o perioadă îndelungată, Timur Isleam a jucat portar, avându-l ca model pe Cristian Munteanu. A urcat toate treptele sectorului juvenil, cu grupa 1988 (pregătită de Constantin Gârjoabă) ajungând şi la echipa mare, unde a prins şase meciuri oficiale ca rezervă. Timur speră ca şi fiul său să devină fotbalist şi să joace cu Farul în Liga 1. Rudele, prietenii şi apropiaţii au fost şi ei foarte bucuroşi de naşterea lui Aras şi au trimis mesaje de felicitare: „Ce frumuseţe! Felicitări! Să fie sănătos!“, „Bine ai venit, Aras! Să fii sănătos şi norocos!“, „Să vă trăiască prinţul!“, „Felicitări, multă fericire vă doresc!“, „Mult succes în noua postură din viaţa voastră!“, „Să crească mare, sănătos şi fericit! Este o frumuseţe de băiat! Îl aşteptăm acasă!“, „Să fiţi sănătoşi cu toţii şi să vă bucuraţi unul de altul!“ sau „Să vă trăiască comoara, să aveţi numai împliniri şi să vă bucuraţi de e!“.
 

Nu mai este antrenor de fitness

 
Când a ajuns prima dată în Anglia, Timur Isleam a lucrat la început ca antrenor de fitness (la un hotel din lanţul Hilton), însă probleme medicale (a făcut hernie de disc) l-au făcut să renunţe la acest job, iar în prezent este manager pe secţia de barbeque la un restaurant brazilian.
 
Citeşte şi:
 
Lucrează la „Hilton” Fost fotbalist al Farului, antrenor de fitness în Anglia (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Tot binele din lume!“ Timur Isleam şi Feridan Musledin, nuntă la Constanţa. Mai mulţi foşti fotbalişti printre invitaţi (galerie foto)

27 Jun 2018 7784