Fostul rugbyst Costi Gheară și soția sa, Maria, Miss România „De astăzi, Noah este creștin, iar noi ne-am unit în fața lui Dumnezeu“ (GALERIE FOTO)


 
• În august 2022, Costi și Maria Gheară au spus „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă, devenind soț și soție, iar la începutul acestui an a venit pe lume copilul lor.
 
Noi evenimente pline de fericire în viața familiei constănțene Gheară, Costi (fost rugbyst) și Maria (fostă componentă a secţiei de dans sportiv a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța şi Miss România în 2012, în cadrul „Bucharest Fashion Week“).
 
În august 2022, ci doi au spus „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă, devenind soț și soție, la începutul acestui an a venit pe lume copilul lor, un băiețel, iar acum a avut loc botezul micuțului (care a primit prenumele Noah Petru), dar s-au desfășurat și cununia religioasă, și petrecerea cea mare de nuntă. „Efectiv TOTUL! De astăzi, Noah este creștin, iar noi ne-am unit în fața lui Dumnezeu“, a postat Maria pe Facebook. Nunta s-a derulat la Ego Ballroom Mamaia, cu 200 de invitați, care s-au distrat de minune. Momentele artistice au fost asigurate de formația Ianina, dar și ansamblul de dansuri grecești Astras. Costi și Maria au avut un moment foarte emoționant, când și-au spus jurămintele, iar apoi au avut primul dans, cu bebe Noah în brațe. Nașii frumoasei perechi sunt Mihai și Anda Răducanu. „Totul a fost minunat. Momente de neuitat, emoții și, în special, invitați pe sufletul nostru. Nașii lângă noi, absolut superb“, a mai spus Maria.    
 
„Să aveți o viață minunată împreună!“
 
Invitații și apropiații lui Costi și ai Mariei au trăit și ei momente foarte frumoase. „Să fie într-un ceas bun! Casă de piatră!“, „Ați fost superbi! Vă iubesc!“, „Felicitări! Casă de piatră, căsnicie trainică, multă fericire, iubire și tot ce vă doriți!“, „Să aveți o viață minunată împreună, în armonie și lumină!“, „Multă iubire, sănătate și numai lucruri bune să vă dea Dumnezeu!“, „O nuntă senzațională, plină de emoții și momente frumoase! Casă de piatră, Costi și Maria, și multe bucurii de la viață și de la micuțul vostru, Noah Petru!“, „Minunați! Frumoși! Le dorim o viață minunată, cu multă iubire și fericire“ sau „Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească familia! Să fiți fericiți!“, au fost câteva dintre mesaje.   
 
Botez, nuntă și CSM Constanța campioană
 
Toate acestea s-au completat de minune cu victoria echipei de rugby Under-20 a CSM Constanța în finala Campionatului Național (Costi fiind expert sportiv la secția de rugby a clubului constănțean), dar și cu sărbătoarea de Constantin și Elena, în care Costi a fost sărbătorit. „La multi ani, Constantinul sufletului meu! Te iubesc din tot sufletul!“, a fost mesajul Mariei.
 

Și-a deschis propria școală de modelling, dans și activități sportive
 
Costi Gheară a jucat rugby la Farul Constanța ori CS Năvodari, dar și în Franța. El este în prezent director de dezvoltare regională în cadrul Federației Române de Rugby, dar și expert sportiv la secția de rugby a CSM Constanța.

 
Maria a fost elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța şi componentă a secţiei de dans sportiv a LPS, dar a făcut parte și din trupa de majorete a liceului. Ea a cochetat de la vârste fragede cu modellingul, iar în 2012, pe când avea 17 ani, a primit titlul de Miss România în cadrul celui mai important eveniment de modă din România, „Bucharest Fashion Week“. Unul dintre modelele de top ale Fashion TV România, Maria și-a deschis în 2020 propria școală de modelling, dans și activități sportive (pentru copii și tineri), „The Crown by Maria Iacob“, care, pe lângă Constanța, are prezentări și la Mangalia, Năvodari și Medgidia.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:

Constanța
Fostul rugbyst Costi Gheară și soția sa, Maria, Miss România, în culmea fericirii! S-a născut fiul lor. „Bine ai venit pe lume, Noah Petru!“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judo Constanța Antrenorul Radu Luca s-a căsătorit cu o practicantă a sportului de pe tatami. Noua familie are nași celebri (GALERIE FOTO)

30 Jul 2023 3397

Constanța Fostul rugbyst Costi Gheară și soția sa, Maria, Miss România, în culmea fericirii! S-a născut fiul lor. „Bine ai venit pe lume, Noah Petru!“

27 Jan 2023 6325

Rugby CSM Constanța, trei victorii la turneul de Rugby în 7 de la Gura Humorului. Pe locul doi în clasamentul general

21 Sep 2022 2294

„Căsătorie binecuvântată!“ Fostul rugbyst Costi Gheară și Maria Iacob, Miss România, au spus „Da!“ la Constanța (GALERIE FOTO)

29 Aug 2022 8849

Constanța Micii sportivi din Circuitul Național de mini-rugby ,,Mihai Naca”, premiați cu ocazia „Zilei Olimpice“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Jun 2022 2167

Rugby CS Năvodari, premiată. Vicecampionii din DNS au primit Cupa și medaliile (GALERIE FOTO)

10 Dec 2021 2636