Fostul rugbyst Filip Lazăr a făcut nunta la Constanţa. Petrecere de vis, întreţinută de Polifonic Band şi Ionuţ Galani (galerie foto)

Nuntă de vis la Constanţa, Filip şi Mădălina Lazăr şi invitaţii lor petrecând pe cinste în Mamaia, la „Grand Ballroom Melody“! Rugbyst format la Constanţa şi jucător, în sezonul trecut, în Franţa, Filip Lazăr a decis să pună capăt activităţii competiţionale, pentru a se dedica în totalitate jobului de kinetoterapeut pe care îl practică de trei ani deja. 
 
Filip şi Mădălina s-au căsătorit în urmă cu doi ani, spunând „Da!” în faţa ofiţerului de Stare Civilă într-un cadru deosebit, pe plajă la Mamaia, la Roma Beach. Iar acum a avut loc petrecerea cea mare. „A fost o nuntă foarte reuşită. Am avut alături toţi oamenii dragi nouă. Au venit invitaţi din toate colţurile lumii (SUA, Canada, Franţa, Suedia). Subliniem ajutorul pe care l-am primit în organizarea evernimentului, de la foto (Cristi Preşa), video, aranjamente florale (Camelia Demeca), muzică (Polifonic Band şi Ionuţ Galani), organizarea restaurantului (doamna Carmen), candy bar (Sweet-decor le Rouzic) etc. Toţi au fost mai mult decât profesionişti. S-au implicat în activităţi ca nişte prieteni vechi. A fost nunta de vis, pe care orice cuplu şi-o doreşte. Ionuţ Galani, care ne-a cântat şi ne-a prezentat una dintre culturile regiunii noastre, şi Polifonic Band au creat o atmosferă aparte“, a declarat Filip Lazăr. La eveniment au participat şi rugbyşti, atât constănţeni, cât şi de la ultima echipă a lui Lazăr, Beauvais Rugby Club.
  
„Tot ce vă doriţi să reuşiţi împreună!”
 
Naşii tinerei familii sunt soţii Caradima, Cosmin şi Ana-Maria, „un cuplu minunat şi la fel de dinamici ca noi“, după cum a spus fostul rugbyst. El şi soţia sa au primit multe felicitări şi pe reţelele de socializare. „Casă de piatră, dragilor! Să aveţi viaţă frumoasă împreună!”, „Nuntă desprinsă din poveşti! Casă de piatră, dragii noştri!”, „Tot ce vă doriţi să reuşiţi împreună!”, „Felicitări! Să aveţi o căsnicie în care să primeze loialitatea, devotamentul şi iubirea!” sau „Să vă iubiţi mereu!”, au fost câteva dintre mesaje.
 
Invitaţie la o plimbare romantică
 
Filip şi Mădălina au o frumoasă poveste împreună. S-au căsătorit după patru ani de când au format un cuplu, dar se cunosc de mici, fiind vecini de cartier în Constanţa, în Faleză Nord. „Îmi aduc aminte că, odată, când eram mici, am invitat-o pe Mădălina la o plimbare romantică pe faleza cartierului nostru, deşi bineînţeles că la vârsta respectivă nu ştiam exact ce înseamnă o relaţie sau dragostea“, povesteşte Lazăr.
 

E de opt ani în Franţa

 
În vârstă de 28 de ani, acesta locuieşte de opt în Franţa, domiciliul actual fiind la Beauvais. În ultimii trei ani, în paralel cu rugby-ul, a activat şi ca kinetoterapeut, deschizându-şi un cabinet în oraşul Mouy. Acest nou job îi răpeşte mult timp, astfel că Filip a decis să i se dedice în totalitate, oprindu-se din activitatea competiţională rugbystică. „Nu mi-am făcut o retragere oficială. Mi-am anunţat colegii că nu mai pot continua. Un mic mesaj pe Facebook pentru prieteni, familie şi toţi cei care m-au susţinut“, a punctat Filip Lazăr .
 

Rezultate şi cu echipa naţională

 
Fostul rugbyst a început sportul cu balonul oval la Cleopatra Mamaia, cu antrenorii Nicolae Dinu şi Adrian Tinca. Apoi a evoluat la LPS „Nicolae Rotaru“, cu antrenorul Virgil Năstase, după care a urmat Farul Constanţa. De aici a plecat în Franţa, unde a jucat la trei cluburi, ajungând în Federale 1, sub comanda lui Petre Mitu. Fiind în vederile echipei naţionale, Lazăr a semnat apoi cu Steaua Bucureşti, la care a petrecut un sezon, timp în care a fost selecţionat în echipa Bucharest Wolves pentru Challenge Cup. Sportivul constănţean are trei selecţii la echipa naţională în IRB Nations Cup şi participări la trei campionate europene şi la două cupe mondiale la echipa naţională de juniori, ocupând locul întâi la Junior World Rugby Trophy în Kenya şi aceeaşi poziţie la Europenele din Polonia. Ultimii trei ani din carieră şi i-a petrecut la echipa franceză Beauvais Rugby Club (BRC XV).
 

Sursa foto: Cristi Preşa Photographer şi Facebook    
 
Citeşte şi:

 
Rugbystul Filip Lazăr „Mai avem mult de muncit şi de învăţat până să ne batem de la egal la egal cu marile puteri“


Un fost jucător al Farului face furori în Franţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbystul Filip Lazăr „Mai avem mult de muncit şi de învăţat până să ne batem de la egal la egal cu marile puteri“

02 Jul 2014 3901

Liga 1 Petrolul - Dinamo 2-2

30 Mar 2014 2438