Fotbalistul Claudiu Pîrvulescu, nuntă de vis la Venus. Invitaţii au dansat până dimineaţa (galerie foto)

Un alt eveniment fericit în viaţa fotbalistului din Mangalia Claudiu Pîrvulescu şi a soţiei sale, Anca! Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut, în luna ianuarie a acestui an a venit pe lume primul moştenitor, un băieţel, care a fost botezat pe 23 februarie, iar în această lună au avut loc ceremonialul religios al nunţii lui Claudiu şi a Ancăi şi petrecerea cea mare.
 
Cununia religioasă s-a desfăşurat la Biserica „Sf. Mina“ din Mangalia, iar apoi 270 de persoane au petrecut ca-n filme la un complex de patru stele din staţiunea Venus. Printre invitaţi s-au numărat şi reprezentanţi ai lumii fotbalului: colegii de echipă ai lui Claudiu de la Poseidon Limanu 2 Mai, jucători de la formaţiile din Eforie (precum Ionuţ Florea) şi Agigea, dar şi antrenorul Bogdan Ciocănel, de la AS CS Farul Constanţa. În centrul atenţiei a fost şi cel mai mic membru al familiei Pîrvulescu, Andi Dumitru.
 

Încă un eveniment frumos, noi emoţii...“

 
Atmosfera a fost întreţinută de Căţelu Band, o formaţia cunoscută din Ploieşti. „A fost o atmosferă minunată. Invitaţii au dansat până dimineaţa. Formaţia a ţinut oamenii numai pe ringul de dans, iar petrecerea s-a încheiat la ora 5.00. Toţi au apreciat evenimentul pentru locaţie, mâncare, bar, decor şi organizare. Unii zic că ar fi nunta anului şi suntem foarte încântaţi de acest feedback. A fost multă muncă în spate, dar a meritat“, a declarat Claudiu. „A fost despre noi şi despre cei dragi. Încă un eveniment frumos, noi emoţii...“, au postat, printre altele, soţii Pîrvulescu pe Facebook, după nuntă. „Casă de piatră, Claudiu şi Anca, din partea colegilor de la Club Sportiv Poseidon Limanu 2 Mai! Peste tot noi suntem o echipă. Felicitări!”, i-au urat familiei Pîrvulescu şi băieţii de la echipa de fotbal.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
„Bine ai venit pe lume, micuţul nostru minunat!“ Fotbalistul Claudiu Pîrvulescu, tătic pentru prima oară

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Bine ai venit pe lume, micuţul nostru minunat!“ Fotbalistul Claudiu Pîrvulescu, tătic pentru prima oară

11 Jan 2019 4122