Monden

Fotbalistul Daniel Zaharia s-a căsătorit cu Raluca Florentina Petcu Au spus „Da!“ în localitatea 23 August. „Casă de piatră şi copii frumoşi!“

Fotbalistul Daniel Zaharia (fundaş la Axiopolis Cernavodă, dar şi component al echipei naţionale de fotbal pe plajă a României) şi Raluca Florentina Petcu au devenit soţ şi soţie. Cei doi au spus „Da!” la Starea Civilă din comuna constănţeană 23 August, de unde este tânăra. 
 
Daniel şi Raluca Florentina sunt împreună de patru ani, iar acum au decis să facă pasul cel mare în viaţă. Au scos actele, iar cununia religioasă şi petrecerea cea mare au fost programate în luna martie a anului viitor. Naşii tinerii familii sunt soţii Vasilca (Cornel şi Corina), prieteni din Mangalia, oraşul natal al fotbalistului. Până la evenimentele de la anul, Daniel şi Raluca Florentina vor mai trece, în această toamnă, în luna septembrie printr-o mare bucurie, naşterea primului lor copil, o fetiţă!
 
Faptul că sportivul şi sufletul său pereche au devenit soţ şi soţie i-a bucurat şi pe prietenii lor, care s-au grăbit să-i felicite. „Să fiţi fericiţi!”, „Felicitări! Mulţi ani frumoşi împreună!”, „Să vă iubiţi, dragii mei, 1.000 de ani şi o zi!”, „Casă de piatră şi fericire pe viaţă! Meritaţi!”, „Mă bucur pentru voi! Multă fericire, copii sănătoşi şi frumoşi!”, „Casă de piatră, respect şi iubire să aveţi!”, „Multă sănătate, fericire şi noroc în viaţă!”, „Casă de piatră şi copii frumoşi!”, „Să fiţi fericiţi şi să vă bucuraţi de bebelina. Vă pup şi vă îmbrăţişez cu drag, să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi!”, „Mulţi ani împreună, la bine şi la greu!”, „Zile însorite!” sau „Casă de piatră şi multe împliniri!”, au fost câteva dintre mesaje.
 
În vârstă de 26 de ani, Daniel Zaharia a început fotbalul la Mangalia, cu antrenorul Marian Negoiţă. A mai jucat la Aurora 23 August, Grupul Şcolar „Ion Bănescu“ Mangalia, FC Eforie, Callatis Mangalia, iar din 2015 este la Axiopolis Cernavodă, cu care a promovat în Liga a 3-a, iar în sezonul trecut a ocupat locul patru în campionat. Daniel joacă şi fotbal pe plajă, fiind internaţional al României, iar zilele trecute a devenit campionat naţional, la Jupiter, cu formaţia West Deva. Cu echipa reprezentativă s-a calificat la turneul de promovare / menţinere în Divizia A din Liga Europeană, în urma rezultatelor înregistrate în Portugalia, la Nazare, în cadrul Diviziei B (a doua valorică) a Euro Beach Soccer League.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Programul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” pentru weekendul viitor

29 May 2019 663

Spectacole jucate, săptămâna viitoare, pe scena Teatrului pentru copii şi tineret „Căluţul de mare” din Constanța

17 May 2019 569

Tenis de masă Medalii la Naţionalele de juniori 1 pentru sportive de la CS Farul Constanţa şi LPS „Nicolae Rotaru“ (galerie foto)

08 May 2019 452

Programul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” din Constanța

19 Apr 2019 499

Copiii, aşteptaţi la spectacole Programul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”

12 Apr 2019 496

Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanţa, a concurat la Campionatul European de Grappling (video)

08 Apr 2019 1283

Programul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”, pentru săptămâna viitoare

08 Mar 2019 905

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ pregătește trei spectacole pentru copii săptămâna viitoare

15 Feb 2019 661

Programul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”, pentru săptămâna viitoare

14 Feb 2019 753

Fotbal FC Farul Constanţa, lider în Liga a 4-a

16 Sep 2018 1467

Naționala de fotbal pe plajă a României s-a calificat la turneul de promovare / menținere în Divizia A din Liga Europeană

08 Jul 2018 1370

Au ajuns în Portugalia Opt jucători constănţeni în lotul Naţionalei de fotbal pe plajă pentru cele două meciuri din Liga Europeană

05 Jul 2018 1130

Imagini de la eveniment Centrul de Copii şi Juniori al SSC Farul Constanţa porneşte la drum (galerie foto+video)

04 Jun 2018 2996

Înalta Curte s-a pronunţat Trei poliţişti din BCCO Constanţa, condamnaţi. Cererea de revizuire, respinsă

06 Oct 2017 1100

24 de rugbyşti de pe litoral participă la selecţia naţională de la Baia Mare

22 Jul 2017 1607