Gala Premiilor Oscar 2022 Chris Rock pălmuit pe scenă de actorul Will Smith după o glumă la adresa soției acestuia (VIDEO)

Chris Rock pălmuit pe scena Oscar de actorul Will Smith. foto: Captură Youtube  Raf ProductionsWill Smith, câștigătorul premiului Oscar pentru rolul principal din filmul "King Richard" l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock pe scena galei Academiei de film americane din cauza unei glume făcute pe seama soţiei sale, Jada Pinkett Smith, informează DPA citat de Agerpres.ro.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

"Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!", a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.


Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: "Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!".

"Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii", a adăugat starul de comedie.


După ce a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul "King Richard", în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams, Will Smith a prezentat scuze publice în discursul său de acceptare a trofeului: "Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti".

"Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă. Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK", a adăugat Will Smith pe scena celei de-a 94-a ediţii a galei Oscar. 

Sursa: Agerpres.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis Hurkacz şi Medvedev vor disputa finala turneului de la Halle (ATP)

19 Jun 2022 405

Kevin Spacey, laureat al Premiului Oscar, pus sub acuzare pentru agresiuni sexuale comise împotriva a 3 bărbaţi

26 May 2022 876

RAJDP Constanța a cumpărat motorină. Detalii din contract (DOCUMENT)

21 May 2022 2145

A încetat din viaţă Vangelis, considerat unul dintre cei mai mari compozitori de muzică electronică din toate timpurile

19 May 2022 970

Se restabilesc criteriile pentru filmele care intră în cursa premiilor Oscar de anul viitor

19 May 2022 488

#DobrogeaAcademică „Șapte ciudățenii ale omului”, dezbătute de Jean-Jacques Askenasy

13 Apr 2022 509

Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor. "Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi"

02 Apr 2022 1148

Cum s-a transformat palma dată de Will Smith la Gala Premiilor Oscar într-o afacere profitabilă Tricouri, tatuaje şi un joc video

01 Apr 2022 594

Editorial Palma cea de toate zilele

31 Mar 2022 2102

Academia Americană de Film pregătește măsuri împotriva lui Will Smith, de la suspendarea imediată sau temporară din Academie şi până la retragerea premiului Oscar câştigat

29 Mar 2022 701

Reacţii după palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock. "Pur şi simplu şi-a dat frâu liber furiei şi violenţei" (VIDEO)

28 Mar 2022 809

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după conflictul de la premiile Oscar

28 Mar 2022 866

Oscar 2022. Lista completă a câştigătorilor. Cea mai bună actriţă, cel mai bun actor, cel mai bun film

28 Mar 2022 751

Oscar 2022 Artiştii nominalizaţi primesc cadouri în valoare de 138.000 de dolari. În ce constau

26 Mar 2022 946

Premiile Oscar 2022. Cele 10 filme nominalizate la premiul pentru cel mai bun lungmetraj

25 Mar 2022 3216