Monden

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

  • Cătălin Ion și Alexandru Enea, din Eforie Sud, au devenit celebri în urma „izoletelor“
  • Handbalistul de la CS Medgidia a avut parte de recreere și adrenalină la Club Off Road Eforie


Starea de urgență în România, în urma coronavirusului, s-a încheiat, iar odată cu ea și celebra serie de „izolete“, melodiile pamflet la adresa pandemiei, realizate de cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (sudor).

În starea de alertă, Cătălin Ion a înlănțuit distracția de la conceperea „izoletelor“ cu cea dată de aventurile off-road la care a luat parte, de la volan, alături de prietenii săi de la Off Road Club Eforie. Off-roading este activitatea de a conduce sau călări un vehicul pe drumuri sau piste neasfaltate, realizate din materiale precum nisip, pietriș, alei de râu, noroi, zăpadă, stânci și alte terenuri naturale, arată Wikipedia. „Izoleta s-a terminat, să înceapă și distracția, să vină vara! Cea mai tare distracție, o găsiți la noi la Eforie!“, spune Cătălin din mașină, în timp ce fondul sonor al adunării off-road este asigurat de o „izoletă“. „Am petrecut o zi frumoasa alaturi de prietenii mei de la Club Off Road Eforie!“, a fost mesajul de pe Facebook al handbalistului, care a avut parte de recreere și adrenalină în natură.
 

Axinte, de la „Vacanța Mare“, alături de Cătălin și Alexandru

Cele zece balade ale lui Cătălin și Alexandru au prins extraordinar la public, stârnind hazul, iar cei doi tineri au fost invitați și la mai multe emisiuni TV. La una dintre izolete a interpretat, la chitară, alături de Cătălin și Alexandru, cunoscutul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu.

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)


Citește și:

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 3049

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 3174

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 2579

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 3108

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

22 Apr 2020 3623

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 3772

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 4608

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3493

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 60083

Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

06 Apr 2020 3308

Revoltător de adevărat, de aceea trebuie văzut! „Colectiv”, un documentar-manifest ce reclamă nevoia unei generaţii puternice şi curajoase în România (galerie foto)

02 Mar 2020 5039

Bloc nou pe şoseaua Mangaliei. Condiţii puse de Primăria Constanţa investitorului Grindeanu Imob Construct

28 Feb 2020 1249

Stelian Ion cere sistarea procedurii de numire a procurorului general al PÎCCJ şi a procurorului-şef DIICOT

12 Feb 2020 1099

Pasa dintre viaţă şi moarte Consensul franco-român (galerie foto)

24 Jan 2020 5114

Tatăl managerului Spitalului Clinic Județean Constanța a murit

18 Nov 2019 2082