Monden

Handbalistul Sabin Ignat, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, tată pentru prima dată

Eveniment fericit în viaţa handalistului Sabin Ignat, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, care a devenit tată pentru prima dată! 

Partenera de viaţă a sportivului, Ramona Dinu, a născut o fetiţă, care va primi prenumele Sara Anais, iar centrul HCD a recunoscut că a avut mari emoţii.
 

Este sănătoasă, are 4 kilograme și 52 de centimetri. Mă simt bine în postura de tătic, atât cât îmi dau seama până acum. Nu prea știu la ce să mă aștept, dar sper să mă descurc. Mă prind eu, în timp, a spus Sabin, pentru site-ul oficial al clubului.


Sabin Ignat s-a născut pe 29 iulie 1987 la Piatra Neamț, unde a făcut junioratul alături de fratele său mai mare, Marius Ignat (33 ani). Carierele sale s-au separat apoi, timp de patru ani, Sabin evoluând la Știința Bacău, iar Marius la CSU Suceava. Cei doi frați s-au reunit pentru trei ani la Poli Timișoara, încă doi ani la HC Vaslui și alți doi ani la Dunărea Călărași. Marius joacă acum în Germania, la Sonneberg. Sabin Ignat a semnat în 2017 cu HC Dobrogea Sud, alături de care a câștigat Supercupa și Cupa României.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 iunie 2019

28 Jun 2019 713

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud şi-a prezentat lotul de jucători pentru sezonul 2018/2019 (galerie foto)

23 Aug 2018 2318

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud s-a calificat în semifinalele Cupei României (galerie foto+video)

16 Dec 2017 1489