Îl pregăteşte Samir Regep Actorul Levent Sali a început antrenamentele de Kempo K-1 la Constanţa (galerie foto)

Actorul constănţean Levent Sali, cunoscut pentru apariţiile din serialul „Pariu cu viaţa“ (2011) de la Pro TV, din trupa La-La Band, din telenovela „O nouă viaţă“ (2013), dar şi din comedia „Selfie“ (2014), a început la Constanţa antrenamentele de Kempo K-1. În vârstă de 21 de ani, Levent se pregăteşte în sala Clubului Sportiv „Bogdan Ciubotariu“, sub îndrumarea lui sensei Samir Regep (centură neagră 3 Dan), cu care este şi rudă. Tânăra vedetă de cinema lucrează momentan pentru el, pentru a-şi menţine condiţia fizică, dar, după cum a declarat Samir Regep, ar putea participa şi la un concurs.

„Levent a efectuat deja două antrenamente. Se pregăteşte de trei ori pe săptămână. Aseară (n.r. luni seară) a lucrat mai mult picioare. La sală, se prezintă bine. Ascultă, e un băiat cuminte. Are forţă mare în braţe şi picioare, dar trebuie să mai exersăm la explozia în lovituri. Dacă se pregăteşte bine, îl voi duce la un concurs în Bucureşti, un campionat internaţional de amatori, care se va desfăşura la finele lunii viitoare, între 28 şi 30 noiembrie“, a declarat Samir Regep.

Levent Sali nu este străin de sport. Pe când era mic, a practicat fotbal (la FC Farul, la grupa antrenorului Mihai Turcu) şi box (la CS Farul, cu antrenorul Mihai Constantin), iar acum doi ani, a mai făcut Kempo K-1 cu Samir Regep. Levent mai are o rudă în sportul constănţean, rugbystul campion naţional Enghin Sali, de la clubul Tomitanii, fiind vărul său.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Actorul din „Pariu cu viaţa“ şi „Selfie“ Levent Sali se va antrena la Constanţa în Kempo K-1 cu Samir Regep (galerie foto)

15 Oct 2014 16580