Imagini de la eveniment Nuntă în sport la Constanţa. Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică au spus „Da!“ în parcul de la Biserica „Sf. Mina“ (galerie foto + video)

Eveniment festiv, astăzi, la Constanţa, în lumea sportului: handbalista Alexandra Iovănescu şi handbalistul Claudiu Subţirică s-au căsătorit!

Alexandra Georgiana Iovănescu este fiica regretatului Sevastian Iovănescu (fost mare fotbalist, dar şi fost antrenor şi preşedinte de club, la FC Farul) şi a Simonei Iovănescu (fostă mare handbalistă).

Alexandra joacă pivot, iar din sezonul viitor va evolua la echipa din Cisnădie. Claudiu evoluează extremă dreapta, iar în stagiunea trecută a activat la formaţia din Tg. Jiu.

Cei doi au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă într-un cadru deosebit, în parcul de la Biserica „Sf. Mare Mucenic Mina“, cea care a găzduit, apoi, cununia religioasă.

Tinerii căsătoriţi au avut alături la acest eveniment deosebit din viaţa lor rude, prieteni apropiaţi, dar şi colegi din handbal.

Alexandra şi Claudiu au fost cununaţi de soţii Lipară, Andreea Ştefania şi Nicolae, şi ei din Constanţa, naşa (fostă Dincu) fiind handbalistă la Minaur Baia Mare.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbalistă din Constanţa Alexandra Subţirică - Iovănescu, la lotul naţional, pentru meciurile cu Macedonia de Nord

05 Apr 2021 1997

Handbaliste din Constanţa Alexandra Subţirică şi Andra Moroianu, convocate la echipa naţională

27 Jan 2021 2316

Tricolorul, un vis împlinit Alexandra Iovănescu Subțirică își serbează marți ziua de naștere

08 Dec 2020 1032

Nuntă în handbal. Naşi sunt Andreea şi Nicolae Lipară Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică se căsătoresc duminică la Constanţa (galerie foto)

06 Jul 2018 5651

Antrenorul Ion Crăciun - „Ne batem cu oricine“ Victorie de moral pentru handbalistele de la CSU Neptun

21 Oct 2014 1116

Cu şase luni înainte de a muri, Sevastian Iovănescu a botezat o fetiţă „Nanu al meu este un înger care mă veghează“

27 Aug 2014 2406

Momente emoţionante la „Tomis Challenge Cup“, cu văduva şi câinele lui Sevastian Iovănescu (galerie foto)

26 Aug 2014 3708

Lumea fotbalului este mai săracă fără fostul mare fotbalist, antrenor şi preşedinte Se împlinesc trei ani de la moartea lui Sevastian Iovănescu (galerie foto)

28 Mar 2013 2924