Monden

Imagini de la eveniment Nuntă în sport la Constanţa. Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică au spus „Da!“ în parcul de la Biserica „Sf. Mina“ (galerie foto + video)

Eveniment festiv, astăzi, la Constanţa, în lumea sportului: handbalista Alexandra Iovănescu şi handbalistul Claudiu Subţirică s-au căsătorit!

Alexandra Georgiana Iovănescu este fiica regretatului Sevastian Iovănescu (fost mare fotbalist, dar şi fost antrenor şi preşedinte de club, la FC Farul) şi a Simonei Iovănescu (fostă mare handbalistă).

Alexandra joacă pivot, iar din sezonul viitor va evolua la echipa din Cisnădie. Claudiu evoluează extremă dreapta, iar în stagiunea trecută a activat la formaţia din Tg. Jiu.

Cei doi au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă într-un cadru deosebit, în parcul de la Biserica „Sf. Mare Mucenic Mina“, cea care a găzduit, apoi, cununia religioasă.

Tinerii căsătoriţi au avut alături la acest eveniment deosebit din viaţa lor rude, prieteni apropiaţi, dar şi colegi din handbal.

Alexandra şi Claudiu au fost cununaţi de soţii Lipară, Andreea Ştefania şi Nicolae, şi ei din Constanţa, naşa (fostă Dincu) fiind handbalistă la Minaur Baia Mare.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.