Imagini de vacanţă cu fotbalişti de la FC Farul. De pe pârtia de la Vârtop, până la Colosseum!


Fotbaliştii de la FC Farul mai au o săptămână de vacanţă, urmând a reveni la pregătire luni, 13 ianuarie. De sărbători sau în alte dintre zilele libere, jucătorii lui Ianis Zicu au fost în diferite locuri din ţară sau din străinătate, în decoruri hibernale ori lipsite de zăpadă.
 
Pe pagina de Facebook a FC Farul a fost postat un colaj cu patru fotografii de vacanţă. Fundaşul Viorel Lică (golgheterul echipei) şi mijlocaşii Daniel Toma şi Răzvan Greu apar înconjuraţi de zăpadă, ultimul pe pârtia Vârtop, din comuna Arieşeni (judeţul Alba), în vreme ce un alt mijlocaş, Alexandru Stoica, s-a fotografiat în Italia, la Roma, având în spate celebrul Colosseum. Colajul a atras şi câteva comentarii ale fanilor, precum „Anul ăsta vrem promovarea în Liga 1“, „Forza Farul!“, „Aşa, băieţi, încărcaţi-vă bateriile! Baftă multă în retur!“ sau „Băieţi, vacanţă plăcută vă doresc! Un an nou cu sănătate şi multe împliniri! La luptăăăă! În rest, noi vom fi acolo unde trebuie să fim, în tribune, şi la bine, şi la tău. Trebuie să promovăm! Succes!“.   
 

Cantonament în Antalya

 
Pe 13 ianuarie, la reunirea lotului, va fi efectuată şi vizita medicală. Timp de trei săptămâni, până pe 1 februarie, „marinarii“ se vor antrena la Constanţa, urmând a disputa şi trei partide de verificare, în compania unor echipe din ligile inferioare din judeţ. Pe 2 februarie, lotul Farului va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya (Turcia), în staţiunea Lara, unde trupa de pe litoral se va antrena până pe 15 februarie, în acest stagiu find prevăzute şi patru meciuri amicale.
 

Amicale şi cu echipe din Bulgaria şi Coreea de Sud

 
„Ne dorim să asigurăm condiţii de pregătire foarte bune şi să efectuăm un ciclu de pregătire complet, mai ales că în vară am început antrenamentele destul de târziu. Am ales Antalya pentru că acolo beneficiem de terenuri bune de antrenament, vremea este bună şi găsim formaţii puternice pentru partidele de verificare. Suntem în discuţii pentru perfectarea amicalelor din Turcia, printre adversarii deja stabiliţi fiind echipe din Bulgaria şi Coreea de Sud”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, managerul FC Farul, Tiberiu Curt.
 

Fără înfrângere acasă!

 
Aflată sub comanda unui staff tehnic condus de ianis Zicu (36 de ani), FC Farul Constanţa a încheiat meciurile din 2019 din ediţia 2019/2020 a Ligii a 2-a pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte şi +2 la „adevăr“, înregistrând în cele 20 de partide disputate opt victorii, cinci egaluri şi şapte eşecuri, golaveraj 24-18. Echipa a înregistrat performanţa ca în meciurile jucate acasă în acest an în sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a să nu piardă! Mai mult, cele nouă partide disputate pe litoral le-a încheiat cu un bilanţ excelent, opt victorii şi un egal, golaveraj 18-3. În deplasare însă, bilanţul este mai modest, „marinarii“ nereuşind să câştige vreun meci şi cucerind patru puncte, în urma a patru egaluri.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
Defensiva FC Farul, printre cele mai bune din Liga a 2-a. Fără gol primit în aproape jumătate dintre meciuri!


Sportul constănţean. Retrospectivă 2019 Simona Halep, regină şi la Wimbledon. FC Viitorul, cel mai prolific an. Maria Holbură, calificată la JO! (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment SSC Farul s-a reunit în efectiv restrâns. Ce jucători au participat la prima şedinţă de pregătire din 2019 (galerie foto+video)

14 Jan 2019 4408

Imagini de la eveniment Fotbaliştii de la SSC Farul au încheiat vacanţa. Cine a condus primul antrenament (galerie foto)

25 Jun 2018 4962

Imagini de la eveniment S-a reunit SSC Farul Constanţa. Primul transfer. Sâmbătă, e programat un meci amical (galerie foto)

15 Jan 2018 3722