„În casă încontinuu, dacă n-ai vaccinul!“ O „nebunie“ ca la Eforie! Cătălin Ion şi Alexandru Enea au scos „Izoleta valul 4“. „Ne-am întors!“ (video)

  • Cătălin Ion şi Alexandru Enea au scos un nou episod al celebrei „izolete“.
  • Cei doi au demarat seria „izoletelor“ în aprilie 2020, iar de atunci au creat numeroase melodii, cu care au descreţit, în vreme de pandemie, frunţile românilor.
  • Cătălin Ion a decis să rămână aproape și să-și lege activitatea în continuare de formularea care l-a făcut celebru, înființând societatea „La Izolete“ și deschizând, la Eforie Sud, terasa cu același nume
 
 
„Izoleta“ revine! Cei doi prieteni de la Eforie Sud, sportivul Cătălin Ion şi Alexandru Enea, care e sudor de meserie, deveniți celebri în România, de anul trecut, pentru „izoletele” lor (melodiile-pamflet având ca temă pandemia de coronavirus), au scos un nou episod.  
 
E vorba de „izoleta valul 4“, creată tot în locul unde cei doi au cea mai bună inspiraţie, foişorul lor de la Eforie Sud. „Am scos un nou episod, la cererea oamenilor, care ne tot scriau“, a declarat Cătălin Ion, handbalist, dar care momentan nu mai evoluează la o echipă, ultima sa formaţie fiind CS Medgidia. „Izoleta valul 4. Ne-am întors! Duminică frumoasă şi stare de urgenţă uşoară“, a fost şi mesajul de pe Facebook al sportivului. 
   
„S-a terminat şmecheria, a venit iar pandemia“
 
„Înainte să scoatem Izoleta valul 4, m-a sunat pe mine premierul nedesemnat al României şi mi-a zis: «Ioaneee! Scoate o nebunie ca la Eforie, Ioaneee!».

Mare atenţiune, eu vă spun pe bune
S-a terminat şmecheria, a venit iar pandemia
Că s-au unit izoletele
Şi vaccin dacă n-ai
De luni în casă să stai
De luni staţi în casă

Cu bonuri de masă
Că la noi în România
Toţi aşteaptă Loteria

Că fără certificat verde
O să stai numai în casă de-acum toate nopţile
S-au unit balenele, să facă istorie
Şi unul lângă altul, scoatem iar izolete
Ne bagă în casă, o să fie groasă
În casă încontinuu, dacă n-ai vaccinul!“, cântă cei doi prieteni în „Izoleta valul 4“, Cătălin Ion încheind cu o aluzie la vacccin: „Bine rău, bine rău, aoleu umărul meu!“.
 
„Ăla-i, tati! Au voce, au farmec, dă-i cursă lungă!“
 
„Au revenit nebunii mei!“, „Chiar îmi era dor de voi!“, „Ăla-i, tati! Au voce, au farmec, dă-i cursă lungă!“, „Bravo, băieţi!“, „Bă, voi nu sunteţi sănătoşi, vă pup!“, „Bine, izoletele!“, „Aşa da!“ sau „Sunteţi tari!“, au fost câteva dintre comentariile prietenilor pe marginea noii „izolete“.
 
De la Adrian Minune la Axinte
 
Cătălin şi Alexandru au demarat seria „izoletelor“ în aprilie 2020, iar de atunci au creat numeroase episoade, cu care au descreţit, în vreme de pandemie, frunţile românilor. Un mesaj pentru cei doi a avut şi Adrian Minune, celebrul cântăreț de manele, muzică țigănească și muzică lăutărească din România. „Ion Eforie“ și „Pely“, așa cum își spun cei doi tineri, au scos „izoleta 7“, dedicată, plină de umor, Paștelui. De altfel, balada este interpretată în casă, la masa de Paște! După „izoleta 7“, a urmat imediat „izoleta 8“, interpretată însă, online, de celebrul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu. O izoletă a apărut de Ziua Naţională a României, iar o alta a luat naştere cu ocazia alegerilor prezidenţiale din SUA.
 
„Ultimul drum al izoletelor“
 
Finalul stării de urgență din România, în urma pandemiei de coronavirus, a coincis cu episodul 10 ale izoletei. Cătălin și Alexandru, dar și Axinte (cu chitara) și alți băieți au simulat, în luna mai a acestui an, plini de umor, un drum în aer liber cu izoleta, intitulat „ultimul drum al izoletelor“. Izoleta 11 a picat la fix, de ziua de naștere a lui Alexandru, la împlinirea vârstei de 30 de ani.
 
Au ţinut şi un party online
 
Anul trecut, Cătălin şi Alexandru au ridicat distracția pe culmi când au ţinut la Eforie un party online, live, din Club The One (Cazino). Cei doi au pus și au cântat melodii de toate genurile, inclusiv „izoletele“ lor, având o asistență semnificativă în mediul online și primind multe mesaje și aprecieri, pe lângă Constanța, și din alte orașe atât din țară, cât și din străinătate (Rm. Sărat, Călărași, Rm. Vâlcea, Sibiu, Iași, Orăștie, Tg. Jiu, respectiv Olanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Belgia).
 
Firma „La Izolete“ şi terasa cu acelaşi nume
 
Având în vedere succesul enorm pe care cei doi l-au avut cu numeroasele „izolete“, compuse și interpretate pe perioada stării de urgență, dar și ulterior, termenul devenind practic un brand de pandemie la Eforie Sud, însă și în țară, Cătălin Ion a decis să rămână aproape și să-și lege activitatea în continuare de formularea care l-a făcut celebru. Astfel, el a înființat societatea „La Izolete“ și a deschis, la Eforie Sud, terasa cu același nume! De asemenea, pe lângă celebra „izoletă“, Cătălin și Alexandru s-au lansat și în vlogging, demarând pe canalul de Youtube ”Ion Cătălin Izoleta” (cel care găzduiește și „izoletele“) o serie de bloguri filmate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Youtube (Ion Izoleta)
 
Citeşte şi:
 
„Hai la izolare!“
Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

 
Cătălin Ion și Alexandru Enea, izoletă de Ziua Națională a României
„Măi, dragă Moșule, ai declarație?”

 
Cătălin Ion și Alexandru Enea, „izolete“ și vlogging. Distracția continuă!
„Bravo, băieți, l-ați întrecut pe Eminescu la capitole!“

 
Brandul născut în pandemie. De la baladă, la firmă și terasă
Handbalistul Cătălin Ion a înființat la Eforie Sud societatea „La Izolete“!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fermă agrozootehnică, înființată de Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă în județul Constanța

11 Apr 2024 1210

Imobiliare Constanța Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

13 Mar 2024 854

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 824

Înalta Curte anunț în legătură cu dosarul „Revoluția română din decembrie 1989“!

02 Jan 2024 960

Cătălin Predoiu, declarații la evenimentul de recepționare a 15 autospeciale de stingere intrate în dotarea ISU (VIDEO)

18 Dec 2023 882

Dosarul Revoluției merge la Înalta Curte! Fostul președinte Ion Iliescu, printre nemulțumiți de începerea judecății (DOCUMENT)

01 Nov 2023 1710

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1787

Verdict final! Cucoară pierde procesul cu Primăria Constanța! A contestat concursul pentru funcția de director executiv adjunct la Patrimoniu

15 Oct 2023 1284

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1523

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6368

Curtea de Apel București, amânare de pronunțare în Dosarul Revoluției! Anunțul judecătorilor (RECHIZITORIU)

29 Sep 2023 1007

Termen nou în Dosarul Revoluției, la Curtea de Apel București!

28 Sep 2023 1329

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6905

UPDATE. Constanța A murit, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, director de școală. Doliu în fotbal și învățământ!

21 Sep 2023 12334

Constanța. Conferință internațională cu tema „Perspectivele profesiei de avocat în contextul evoluției tehnologice, sociale și economice”

26 Jun 2023 1085