În culmea fericirii! Luptătorul Silviu Streinu este tătic. „Să-ți aducă numai bucurii și să-ți calce pe urme!“


 
  • De curând, Silviu Streinu, de la Urban Legend Constanța, a câștigat meciul din main event la gala Urban Boxing, din Mamaia Nord, iar la final a făcut un anunț special.
 
Cunoscutul luptător constănțean Silviu Streinu este în culmea fericirii, a devenit tătic! Un băiețel drăgălaș, lumina vieții sale, a venit pe lume, iar toți apropiații tatălui său i-au urat să fie sănătos, norocos și să-i calce pe urme lui „The Street Fighter“.
 
„Băiatul lui tata frumos, Silviu Adonis!“, este mesajul lui Silviu postat la o imagine cu el și cu bebelușul. Luptătorul e mândru nevoie mare de urmașul său și și-a intrat deja în rolul de tătic. „Mă simt împlinit, mi-a veni adevărata putere“, a mai spus sportivul. De curând, Silviu Streinu, de la Urban Legend Constanța (antrenor, Marcel Jipeanu), a evoluat în main event la gala Urban Boxing, din Mamaia Nord, învingându-l la puncte pe Ștefan Panaitescu. La final, câștigătorul a făcut un anunț special. „A fost o luptă frumoasă, pe care o dedic băiatului meu, care se va naște în scurt. Din acest motiv, victoria e cu atât mai importantă pentru mine. În același timp, vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au fost alături în această perioadă de pregătire“, a spus luptătorul din Năvodari.
 
„Să fie sănătos, să se facă mare, mare și forțos!“
 
Aproapiații lui Silviu s-au întrecut în mesaje de felicitare cu ocazia fericitului eveniment din viața familiei sportivului. „Felicitãri, campionilor!“, „Să-ți aducă numai bucurii și să-ți calce pe urme!“, „Sănătate multă, să crească mare și voinic!“, „Felicitări, tăticule! Dumnezeu să îl binecuvânteze cu sănătate, bucurii, fericire și multa iubire!“, „Sâ vă bucurați de îngeraș!“, „Să va trăiască, să fie sănătos, să se facă mare, mare și forțos!“, „Felicitări! Să te bucuri alături de el!“, „Să îți trăiască printul și să vă bucurați de el!“, „Să-ti trăiască puterea, nașule!“, „Să crească mare și sănătos, așa ca tata!“, „Sănătate maximă!“ sau „Să-ți trăiască, să fie sănătos și campion ca tatăl său!“, au fost câteva dintre mesajele primite de Silviu. 
     
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Silviu Streinu)
 
Citește și:
 
Urban Boxing. Silviu Streinu s-a impus în main-event. „The Street Fighter“, dedicație specială (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu, main event la gala Urban Legend vs Stoica Brothers. Partide incendiare!

05 May 2023 2505

Urban Boxing. Silviu Streinu s-a impus în main-event. „The Street Fighter“, dedicație specială (GALERIE FOTO)

13 Jun 2022 6749

Ediția inaugurală a „Urban Boxing“. Partide explozive și o inovație. „Va fi un show de ținută“

10 Jun 2022 2613

30 de medalii pentru luptătorii de la CS Năvodari la Campionatul Național de Kempo K1 (GALERIE FOTO)

02 Jun 2022 1751

Coronavirus. Promoția Urban Legend, apeluri la responsabilitate Luptătorul Mădălin Pîrvulescu - „Stăm în casă azi, pentru a fi bine mâine!“ (galerie foto)

27 Mar 2020 3605

Constanţa Silviu „The Street Fighter“ Streinu a încheiat în numai zece secunde meciul de la Urban Legend 9 - Invictus (galerie foto)

19 Dec 2019 9966

Constanţa Gala Urban Legend 9 Invictus. Învingătorul lui „Goliat“ luptă din nou. Meci exploziv!

22 Nov 2019 6954

Constanţa Silviu Streinu şi Robert Orbocea au câştigat, prin KO, în main-event la gala Urban Legend 7 All Stars (galerie foto)

26 May 2019 4828

Silviu Streinu, în main-event Vin luptători olandezi la ediţia a şaptea a galei „Urban Legend“, de la Constanţa. Show total!

16 May 2019 4670

Marian Rusu și Silviu Streinu au câștigat centurile la gala Urban Legend 4, de la Constanța (galerie foto)

28 May 2018 9332

Meciuri de top, duminică, la gala Urban Legend 4 Cine ia centura? În main-event, Silviu Streinu apără onoarea Constanţei (galerie foto)

26 May 2018 7842

Imagini de la eveniment. Gală la Constanţa Luptătorii de la Urban Legend 4 sunt gata de luptă. Vor sări scântei! (galerie foto)

25 May 2018 2972

Meciuri unul şi unul. Ben Schneider - Silviu Streinu, în main-event Gala Urban Legend 4, duminică, la Constanţa. Show, ca de obicei!

23 May 2018 8270

O nouă decizie! Silviu-Vasile Streinu a fost arestat preventiv

09 Feb 2016 2959

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis Silviu-Vasile Streinu, arestat la domiciliu

06 Feb 2016 3170