Inel pe zăpadă Arbitrul Iulian Barbu a cerut-o de soţie pe atleta Andreea Lefcenco. Ambii sunt şi profesori de sport

  • De şase ani, Iulian şi Andreea sunt suflete pereche, iar la anul vor spune „Da!” în faţa ofiţerului de Stare Civilă.
  • Campioană la atletism, Andreea lucrează la ora de sport cu cei mici la Şcoala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu”.
  • Fost fotbalist, Iulian practică arbitrajul din 2010, deţinând categoria I.


O altă frumoasă poveste de dragoste din sportul constănţean se va împlini, fericit, prin căsătorie. Arbitrul de fotbal Iulian Barbu şi atleta Andreea Lefcenco alcătuiesc un cuplu de şase ani, iar acum tânărul a decis să-i ceară mâna jumătăţii sale.

Emoţionantul moment a avut loc la Predeal, de faţă fiind şi viitorii naşi, familia Robaciu (Cristina şi Alexandru, prieteni buni de-ai celor doi). Andreea nu se aştepta să primească atunci inelul de logodnă, astfel că evenimentul a fost o fericită surpriză pentru ea. „A fost o surpriză totală. Voiam să facem poze cu copilul viitorilor naşi, când Iulian a îngenuncheat în zăpadă şi mi-a oferit inelul. Am fost foarte fericită. Nu mă gândeam că acum va fi momentul, deşi îl aşteptam”, a declarat Andreea Lefcenco, sportivă cu dublă legitimare, CS Farul Constanţa - CSU Piteşti, care îl are ca antrenor pe Alin Larion.
 

Inima de pe fundal

„Da, pentru totdeauna!”, a fost mesajul atletei cu care a însoţit cele câteva poze de la momentul cererii în căsătorie, postate pe Facebook. Într-una dintre ele, inelul de logodnă scânteiază de pe degetul Andreei, în zăpadă, pe fundal fiind desenată o inimă, semn al marii iubiri care îi leagă pe cei doi tineri. Cununia civilă va avea loc la anul, iar apoi tânăra familie Barbu ar vrea ca în 2023 să sărbătorească evenimentul şi într-un cadru mai larg.


Au fost colegi de grupă în facultate

Iulian e de o vârstă cu Andreea, iar cei doi au fost colegi de grupă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius” din Constanţa. În prezent, pe lângă activităţile sportive din atletism şi fotbal, cei doi sunt şi profesori de sport în Constanţa, lucrând cu cei mici, Andreea la Şcoala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu”, iar Iulian la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”. La atletism, tânăra e multiplă campioană naţională şi medaliată la întrecerile interne şi internaţionale, deţinând şi medalia de argint la Campionatul Balcanic.
 

Campion naţional cu Portul Constanţa

Fost fotbalist (juca fundaş central), Iulian Barbu practică arbitrajul de 11 ani, iar din 2013 deţine categoria I, fiind arbitru asistent. A început fotbalul la clubul Real Constanţa, cu antrenorul George Focan, după care a jucat opt ani la Portul Constanţa, cu care a ieşit campion naţional la juniorii A1 (jucători de până în 19 ani), în 2013, sub comanda antrenorului Gabriel Dinică. În finala de la Buftea, portuarii au dispus la penalty-uri de FC Junior Tg. Mureş. Pe lângă Gabriel Dinică, Barbu a mai lucrat la Portul cu antrenorii Gabriel Şimu şi Doru Lupu. Fundaşul a jucat apoi o perioadă şi la juniorii Farului, dar a prins şi doi ani la echipa de seniori a Portului, în Liga a IV-a.

În secţiunea Galerie Foto a acestui articol găsiţi mai multe imagini cu Andreea şi Iulian.

Sursa foto: Facebook (Andreea Lefcenco, Iulian Barbu)


Citeşte şi:

Naşa - „Am avut emoţii mai mari ca la concurs”
Atleta Andreea Lefcenco şi arbitrul Iulian Barbu au botezat o fetiţă (galerie foto)


Andreea Lefcenco, Cristian Boboc şi Cosmin Dumitrache, aur la Naţionalele universitare

Cornel Bănănău - de două ori aur

Nadia Ilaş şi Andreea Lefcenco, multiple medaliate la Naţionalele de atletism


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Profesori de sport, în roluri de elevi, în fața reprezentanților Federației Sportului Școlar Universitar din Moldova (GALERIE FOTO)

15 Dec 2023 1386

Nuntă sport Constanța Mireasa Andreea Barbu a dansat în mijlocul „hoților“ și al suporterilor cu fularul Farul Constanța la gât (GALERIE FOTO)

24 Jul 2023 6792

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 august 2022

04 Aug 2022 1875

Constanța Atleta Andreea Lefcenco și arbitrul Iulian Barbu au spus „Da!“. „Să vă iubiți mult și frumos până la adânci bătrâneți!“ (GALERIE FOTO)

30 Jul 2022 3915

În sportul constănțean, ia naștere încă o familie Andreea Lefcenco și Iulian Barbu spun „Da!“. Pe cine vor avea nași (GALERIE FOTO)

23 Jul 2022 4206

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 18 iulie 2022

20 Jul 2022 2776

Rompetrol Rafinare - percheziții în Constanța, Prahova și București Anunț de ultim moment al judecătorilor!

03 Dec 2021 2546

Punct? Nu, de la capăt! Decizia Curții de Apel Constanța în procesul pentru apartamentul pe care Paraschiva Barbu l-a donat nepoților

24 Sep 2021 2106

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 06 iulie 2021

07 Jul 2021 3395

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 2 iulie 2018

09 Jul 2018 3293

„Poliţişti“ de la Antidrog, condamnaţi la Constanţa

05 Apr 2016 2787

S-ar fi prezentat ca fiind poliţişti de la Antidrog Selcük Mengheri şi Iulian Tudor, menţinuţi în arest la domiciliu

05 Feb 2016 2143

Naşa - „Am avut emoţii mai mari ca la concurs” Atleta Andreea Lefcenco şi arbitrul Iulian Barbu au botezat o fetiţă (galerie foto)

29 Oct 2015 6977

Arestat pentru favorizarea infractorului Şantajat de falşii poliţişti de la Constanţa, Alexandru Barbu a fost, şi el, încătuşat!

03 Apr 2015 4120

Victimă şi inculpat, în acelaşi dosar! Tânăr şantajat de falşi poliţişti, reţinut pentru mărturie mincinoasă (video)

02 Apr 2015 2496