„Îţi dau un sfat foarte important!“ Zi specială în familia lui Cătălin Plăcintă. Fostul fotbalist a împlinit 44 de ani, iar fiul său 18 ani! (galerie foto)

Fostul fotbalist constănţean Cătălin Plăcintă are bucuria ca fiul său, Andrei, să se fi născut în aceeaşi zi cu el! An de an, această zi, 28 septembrie, cu două aniversări, e plină de emoţie în familia Plăcintă, dar în 2018 a fost cu totul şi cu totul specială: dacă tatăl a împlinit 44 de ani, fiul a ajuns la 18 ani, devenind major!
 
„O zi importantă în familia mea, an de an, dar anul acesta…este o zi cu totul şi cu totul specială! Eu… împlinesc 44 de ani, exact când fiul meu, Andrei, împlineşte frumoasa vârstă de 18 ani! Aşa că, dragul meu băiat… Azi împlineşti cea mai frumoasă vârstă a vieţii şi o viaţă nouă te aşteaptă înainte, o viaţă plină de surprize plăcute sau mai puţin plăcute. Toate sunt o lecţie de viaţă, aşa că, după cum ştii, timpul nu se mai întoarce înapoi. Îi dau un sfat foarte important, de care îţi va părea nespus de rău dacă-l vei uita: nu uita niciodată să le spui celor ce îţi sunt aproape «Te iubesc!». În lumea noastră, totul se schimbă, dar un lucru este cert: vei fi mereu copilul meu, dincolo de timp şi dincolo de distanţă, aşa cum se întâmplă acum! La mulţi ani, copil drag! La mulţi ani nouă, la mulţi ani năşică, Ana Rădulescu! Îţi mulţumesc, iubita mea, Mariana Plăcintă, pentru minunatul cadou oferit an de an!”, a postat pe Facebook fostul jucător, care a activat, printre alte echipe, şi la Midia Năvodari, şi la FC Farul Constanţa.
 
Fotografia de la acest articol este din 2017, de la aniversările de 43 de ani, respectiv 17 ani.   
 
Sursa foto: Facebook (Cătălin Plăcintă) 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amintiri de la Voința, FC Farul, Midia și FC Hondor Cătălin Plăcintă, monitorizat de omul lui Lucescu pentru un transfer la Rapid (galerie foto)

23 Apr 2020 9675

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 21 iunie 2019

27 Jun 2019 2142

Minnie şi Hello Kitty, alături de Rebeca Alexandra Florea Nepoţica antrenorului Dan Rădulescu a fost botezată (galerie foto)

03 Sep 2014 4419