Monden

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)


Finalul stării de urgență din România, în urma pandemiei de coronavirus, a coincis cu episodul 10 ale izoletei, celebra melodie pamflet la adresa coronavirusului, care a cunoscut un succes nebun, fiind realizată la Eforie Sud, în județul Constanța, de doi prieteni, sportivul Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (de meserie sudor). 

Cele zece balade au prins extraordinar la public, stârnind hazul, iar cei doi tineri au fost invitați și la mai multe emisiuni TV. La una dintre izolete a interpretat, la chitară, alături de Cătălin și Alexandru, cunoscutul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu.

„Să ne țineți minte drept izoletele!“


Băieții de la Eforie Sud și-au încheiat reprezentația artistică din perioada stării de urgență astfel:
„Înainte să scoatem izoleta 10, m-a sunat pe mine Iohannis și mi-a zis: «Ioane, aruncă declarațiile, Ioaneee!». Auzi ce zice:
Azi suntem în 15, arunc declarațiile
Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!
Acum sunt fericit, din casă am ieșit
Nu mai trebui să semnez, atunci când mă deplasez!
Urgența a expirat, alerta a intrat
Vă spunem ca să se știe
E ultima melodie
Că noi doi v-am distrat
Și repede ați uitat
De toate grijile și supărările

Și acum noi v-am pupat
Cu drag v-am salutat
Să ne țineți minte

Drept izoletele!“.

„Aveți haz rău de tot și creier bandit!“


Ca la fiecare melodie, și la izoleta 10 prietenii celor doi i-au „bombardat“ cu comentarii și mesaje, mulți cerându-le să nu renunțe și să continue cu melodiile lor.
„Respect maxim, chiar ați fost un medicament pentru oameni!“
„Nu oricine face ce ați făcut. Aveți haz rău de tot și creier bandit!“
„Bineee, izoleteleeee!“
„Felicitări, Ioane & Alex! Și te așteptăm la sală, la Medgidia, Ioane!“
„Atât de interesanți, haioși și adevărați în aceste circumstanțe, ați reușit să ne distrați și nu este o întâmplare. Trebuie să mai transmiteți voie bună, aveți calități native, nu vă opriți. Felicitări!“
„Mulțumim, băieți, pentru tot!“
„Cei mai tari!“
„Bine, băieți, felicitări, sunteți minunați!“
„Cătălin și Alexandru, sunteți cei mai tari! Voi ați adus zâmbete în perioada pandemiei. Ați făcut să treacă mai ușor această perioadă grea. Tot respectul și sper să continuați și după pandemie! Multă sănătate vă doresc, că-i mai bună decât toate!“
„Felicitări pentru tot ce ați făcut! Ar fi păcat să nu continuați!“
„Bravo, măi băieți, foarte tari, nu o să vă uităm niciodată și mai ales nu vom uita cum ne-ați distrat cu izoletele“
„De ce ultima? Mergeți mai departe, că e bine!“
„Bravo vouă, băieților! Sunteți tari! Zic să nu vă opriți aici. Pentru fiecare eveniment să mai faceți câte un pamflet. Succes!“, au fost câteva dintre mesaje. 
La final, după izoleta 10, Cătălin și Alexandru, dar și Axinte (cu chitara) și alți băieți au simulat, plini de umor, un drum în aer liber cu izoleta, intitulat „ultimul drum al izoletelor“.

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)


 
Citește și:

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)

22 Jun 2020 4020

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 3733

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 3483

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 2953

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 3413

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

22 Apr 2020 4133

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 4267

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 5062

Al treilea lot de izolete, de concepție și producție românească, recepționat (galerie foto)

11 Apr 2020 1987

Editorial România, față în față cu epidemia. Cât de tari suntem!

11 Apr 2020 3639

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3950

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 61241

MApN Al doilea lot de 30 de izolete românești, recepționat astăzi

03 Apr 2020 1267

Primele 15 izolete produse în România, recepţionate de Ministerul Apărării Naționale

27 Mar 2020 955

MApN Izoletă românească, proiectată de Centrul de Cercetare Științifică pentru Apărare CBRN și Ecologie

20 Mar 2020 871