Monden

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)

  • Doi prieteni de la Eforie Sud au înnebunit Internetul cu baladele lor.
  • Cătălin Ion e handbalist la CS Medgidia, iar Alexandru Enea e de meserie sudor.
  • Izoleta 4 e pe ritmurile manelei „Așa sunt zilele mele“ a lui Adrian Minune.Cătălin Ion și Alexandru Enea, cei doi frumoși nebuni de la Eforie Sud, care au devenit celebri în România cu „izoleta“ lor, melodia pamflet la adresa coronavirusului, își continuă recitalul, cu episodul 11 al baladei.

Cătălin Ion, handbalist la CS Medgidia, este pe Youtube „Ion Cătălin Izoleta“, în vreme ce Alexandru Enea, „Pely“ pentru prieteni, este sudor și are la Eforie o afacere de familie în domeniu, prin care confecționează tot ce e legat de fier: garduri, scări, hale metalice. Sâmbătă, Alexandru a împlinit 30 e ani, iar izoleta 11 a picat la fix, de ziua sa de naștere:

„Uite c-a-nceput și vara, gata cu distanțarea
Toară lumea a evadat și spre mare a plecat
Gospodari fără pereche, haideți în Vama Veche
Unde nu se poartă mască, dar poți să te sui pe masă
Și ce frumos e vara, când vii pe la Mamaia
Tre să faci economii, ca să stai ca șmecherii
Distanțare socială, las-o dracu că e vară
Nu mai știe nimenea care este alerta!
Da repede-ai uitat ce greu era izolat

Bine rău, bine rău, aoleu piciorul meu
Aoleu, aoleu, mânca-ți-aș talentul tău!“.

Sunteți tari, puteți merge la «Românii au talent»!“

Ca și precedetele izolete, și cea cu numărul 11 a stârnit hazul tuturor, iar prietenii celor doi s-au grăbit să-i felicite. „Bravooo, Cătălin, așa vă vreau, cu chef de viață, că doar a venit vara!“, „Super tare, mare zăpăciți!“, „Așa, ca pe stare de alertă națională!“, „Bravo, simpaticilor! Evadăm curând și chiar uităm! Felicitări!“, „Forță!“, „Sunteți minunați!“, „Chiar îmi era dor de voi!“, „Ioaneeee, e bună asta! Hai, pregătiți și izoleta 12! Tot înainte, băieți!“, „Bravooo!“, „Ha, ha, chiar mă întrebam unde sunt băieții cu izoleta, n-au mai scos nimic? Foarte tare!“, „Sunteți tari, puteți merge la «Românii au talent»!“, „Țineți-o tot așa!“ sau „Senzațional, sunteți ffff buni!“, au fost câteva dintre mesaje.

Întâlnire la Mamaia cu Adrian Minune

Toate baladele au prins extraordinar la public, stârnind hazul, iar cei doi tineri au fost invitați și la mai multe emisiuni TV. La una dintre izolete a interpretat, la chitară, alături de Cătălin și Alexandru, cunoscutul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu. Cea de-a patra izoletă e pe ritmurile manelei „Așa sunt zilele mele“ a lui Adrian Minune, versurile vorbind însă de subiectul la ordinea zilei, pandemia de coronavirus. Izoleta 5 „ține aproape“ de o altă melodie cunoscută, „Ochii tăi“ (LA), iar, pentru a fi cât mai „veridici“,„Ion Eforie“ și „Pely“ cântă dintr-o mașină decapotabilă, ca în videoclipul melodiei originale. Pe timpul stării de urgență, Adrian Minune le-a scris un mesaj pe Facebook celor doi prieteni de la Eforie Sud, iar de curând s-au și văzut față în față, la un club din Mamaia.


Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)
Citește și:

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dynamite Fighting Show Constănțeanul Costin Mincu intră în turneul piramidal „Luptă Capitală“. Duel cu „Mitraliera“ în sferturi (galerie foto)

20 Aug 2020 2233

Brandul născut în pandemie. De la baladă, la firmă și terasă Handbalistul Cătălin Ion a înființat la Eforie Sud societatea „La Izolete“!

31 Jul 2020 2556

Ziua avocatului român! Momente emoționante la Baroul Constanța! (galerie foto+video)

24 Jun 2020 1022

Urmările cazului deținutului acuzat că a incendiat o adolescentă Directorul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, demis. Se cere sesizarea Inspecției Judiciare

16 Jun 2020 572

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 3727

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 3475

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 3695

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 2942

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 3407

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

22 Apr 2020 4127

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 4255

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 5058

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3943

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 61214

Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

06 Apr 2020 3582