Kira Hagi a urmat New York Film Academy Fiica lui Gică Hagi, premiată în SUA pentru scurtmetrajul „Fragile“

În familia lui Gică Hagi, talentul a depăşit graniţele fotbalului, sportul urmat de „Rege“ şi de fiul Ianis. Sora tânărului mijlocaş, Kira (21 de ani), urmează o carieră artistică şi se bucură de succes în SUA
  
Kira Hagi a plecat în 2014 în SUA, fiind admisă, cu bursă, la prestigioasa New York Film Academy, care e cea mai importantă şcoală de practică în producţia de film din lume. Atrasă de domeniul artistic, fiica lui Gică Hagi debutase în această branşă din ţară, fiind prezentă pe marile ecrane în pelicula „Bucureşti, te iubesc!“, la Festivalul „Anonimul“ 2014.
 
De asemenea, a jucat şi la Teatrul de Comedie din Bucureşti, într-un spectacol. Talentul ei, munca şi hotărârea de a reuşi într-o ţară străină au făcut-o repede remarcată apoi şi în SUA, unde a absolvit cu brio, după trei ani de studii, New York Film Academy! Încheierea de către Kira a şcolii de peste ocean a coincis cu prezentarea unui scurtmetraj (premiat la Los Angeles!), „Fragile“, în care a fost implicată atât ca actriţă, cât şi ca scenarist şi producător (regia fiind semnată de Camila Mejia Duque).

Începe un nou capitol în viaţa ei 

„Acest film scurt cuprinde sfârşitul celor trei ani pe care i-am petrecut la şcoala de film şi sărbătoreşte începutul unui nou capitol în viaţa mea! Cu toată forţa înainte! Vreau să mulţumesc tuturor membrilor echipei mele, tuturor celor care m-au susţinut în aducerea acestui proiect la viaţă! Mă simt binecuvântată că am lucrat cu o echipă uimitoare. De asemenea, aş dori să mulţumesc Los Angeles Film Awards pentru vestea minunată pe care am primit-o!“, a postat Kira Hagi pe Facebook. 

„Mândru de tine!“ 

„Mândru de tine!“, a fost mesajul lui Ianis de pe reţeaua de socializare. Întors din Italia, Gică Hagi a apreciat-o şi el în mod deosebit pe fiica sa pentru realizările-i artistice. Încă de anul trecut, Kira s-a angajat într-o companie importantă din domeniu din SUA, Ownzones Media. „Felicitări!“ şi „La mulţi ani binecuvântaţi, Kira! Continuă să ne faci mândri de tine şi în 2018!“, au fost două mesaje şi de la prieteni. „Felicitări româncei Kira Hagi, pentru succesul în lumea filmului american, la LA Film Awards“, este un alt mesaj, postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA în România. 

Primul pas spre o lume mai bună 

Totodată, Kira Hagi şi-a declarat suportul pentru petiţia în care se cere încurajarea industriei cinematografice din România, „Susţine promulgarea stimulentului financiar pentru producţiile cinematografice din România!“. „O să spuneţi că sunt subiectivă, dar, şi dacă aş fi ales orice altă meserie, tot aş fi susţinut domeniile artistice. Dacă ne întoarcem în istoria omenirii, e uşor de observat că artele sunt cele care ne-au dus în noi etape de dezvoltare şi de civilizaţie. Ştiu că toţi aveţi lucruri mai bune de făcut, dar vă promit că nu vă ia un minut să vă transformaţi în Mecena şi să încurajaţi industria cinematografică, semnând această petiţie. Cred că primul pas spre o lume mai bună începe cu fiecare dintre noi“, a precizat Kira Hagi. 

„Pentru mine, Regele a devenit Zeu!“ 

În acelaşi timp, fiica lui Gică Hagi le ţine pumnii din America tatălui ei şi echipei FC Viitorul în meciurile pe care le dispută campioana României. Kira s-a bucurat nespus atunci când echipa constănţeană a cucerit titlul în Liga 1, iar mesajul ei a fost următorul: „Sunt atât de mândră de tatăl meu! Puţini ştiu câte sacrificii, câtă muncă şi câtă pasiune se ascund în spatele acestei victorii. Pentru mine, Regele a devenit Zeu!“.

Sursa foto: Facebook (Kira Hagi)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Dina Cuvata

09 Jan, 2018 09:54

S-la banedz a fen-tui shi-a ma-tai, tini steauua armaneasca. Lucurlu-ambar s-tsa hiba. S-ti harseshtsa tu bana cu nai ma bunili mushutets dati di bunlu shi marli Dumidza. S-ti fats garauua-al HAgi shi mushuteatsa-a armanamiljei. S-nu agarsheshtsa ca eshtsa Armana shi pristi tut s-ti spunji cari eshtsa, di iu eshtsa sh-tsi suntu parintsalji shi papanjlji. Pidipsea-ti s-dishcljidz una frandza nauua ti buneatsa-a Armanjlor ta s-yina una primuveara sh-ti noi. Armanjlji putes nu va ti-agarsheasca shi nai ma multu va ti vor shi cu tini va s-pirifanseasca. S-banedz, Chira! Cu tinjii shi vreari armaneasca, Dina Cuvata

Articole asemanatoare

Kira Hagi va face un film şi va scrie o carte despre Gică Hagi

30 Mar 2018 4257