„La Mulți Ani, campionii mei!“ Tort în formă de cupă pentru gemenii Alexandru și Bogdan Marica, atleți la Axiopolis Cernavodă (GALERIE FOTO)

  • Alexandru și Bogdan sunt campioni ai României și câștigători și a altor medalii pe plan național.
 

În această lună, frații gemeni Alexandru și Bogdan Marica, atleți la Axiopolis Cernavodă, au împlinit 14 ani, iar familia, antrenorul lor, Vicențiu Culea, prietenii și cei apropiați i-au sărbătorit pe cei doi pentru această vârstă.

Alexandru și Bogdan sunt multipli campioni ai României și câștigători și a altor medalii pe plan național și, cum le stă bine unor performeri, ei au primit de ziua lor și un tort în formă de cupă sportive, cu mesajul „La Mulți Ani campionii mei, Alex și Bogdan!“. „La muuulți ani, minunații mei copii! Astăzi, motive de a mă mândri cu voi am un milion.... Sunt mândră pentru cine sunteți și pentru toate lucrurile bune pe care le faceți. Vă dorim ca viața să vă surâdă mereu și să fiți la fel de puternici, încrezători și cu ambiții mari. Să fiți sănătoși și să nu uitați că noi, mama și fratele vostru, vom fi mereu alături de voi. Sunt recunoscătoare vieții că voi sunteți copiii mei. Vă iubim!“, a fost mesajul mamei gemenilor Marica. 
 
„Azi este despre ei! Alex și Bogdan împlinesc frumoasa vârstă de 14 ani. Sunt mândru că am o așa echipă de campioni! Împreună, în cei 3 ani de activitate, au strâs peste 12 titluri de campioni naționali la diferite discipline: disc, greutate, ciocan, suliță. Să le urăm mulți ani frumoși și să ajunăa acolo unde visează fiecare campion! La Mulți Ani, Alex și Bogdan! Vă iubesc și voi fi mereu lângă voi!“, a menționat și antrenorul Vicențiu Culea.
 
La primul concurs după împlinirea vârstei de 14 ani, Alexandru și Bogdan au participat la etapa finală a Campionatului Național de sală pentru juniori 3 (Under-16), o categorie de vârstă superioară celei a lor, competițție desfășurându-se la Bacău. Ambii au concurat la aruncarea greutății, iar Alex a fost aproape de podium, situându-se pe locul patru, ceea ce a constituit cea mai bună clasare a unui reprezentant al litoralului la Bacău. Alexandru a înregistrat performanța de 14.00 m, primii trei clasați fiind cu un an mai mare ca el. Bogdan Marica a ocupat locul șapte, cu 12,66 m.
 
La Naționalele de la Bacău au evoluat și alți tineri sportivi din județul Constanța, care, chiar dacă nu au urcat pe podium, au avut și ei evoluții apreciate: Teodora Dragu (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța) - locul 7 la 60 m garduri, Alecsandra Scărlătescu (CS Farul Constanța) - locul 7 la 1.500 m, Vladimir Fomenko (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța) – locul 8 la 60 m garduri, Mihai Postolache (CSS1 Constanța) - locul 9 la lungime și locul 15 la 800 m, Rafaela Zama (CSS1 Constanța) - locul 12 la 800 m, Iustin Dan (CSS Medgidia) - locul 13 la 1.500 m.         
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Elena Iuliana)

 

Citește și:

 
Atleți de la Axiopolis Cernavodă, pe podium la proba de aruncarea a greutății de la Cupa de Iarnă (GALERIE FOTO)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atletism Sportivii de pe litoral, evoluții frumoase la etapa a doua a Naționalelor de cadeți și juniori 3 (DOCUMENT)

01 Mar 2023 1289

Atleți de la Axiopolis Cernavodă, pe podium la proba de aruncarea a greutății de la Cupa de Iarnă (GALERIE FOTO)

29 Dec 2022 1663

Gemenii Marica, din nou campioni ai României. Aur, argint și bronz pentru cluburile din județul Constanța (GALERIE FOTO)

17 Jun 2022 2035

Colecționarii de diplome! Copii și spiriduși de pe litoral, pe podium la atletism (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

14 May 2022 2489

Alexandru Marica, de la Axiopolis Cernavodă, și echipa CSS Medgidia, aur la Naționale. Județul Constanța a cucerit și alte medalii (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

22 Apr 2022 2286

Frații Marica și Țiripan, din nou pe podium Probele de aruncări, afacere în familie pentru două perechi din atleți gemeni din Cernavodă (GALERIE FOTO)

06 Apr 2022 3697

Tort cu campioni pentru gemenii Alexandru și Bogdan Marica „Să ajungă pe cele mai înalte podiumuri mondiale!“

09 Mar 2022 2841

Cernavodă. Hercule la puterea a cincea! Două perechi de gemeni se antrenează la probe de aruncări, cu performerul Vicenţiu Culea (galerie foto)

29 Oct 2021 3177

Final de anchetă în cazul tânărului, de 23 de ani, din Năvodari, care ar fi fost sechestrat și bătut

04 Oct 2021 3396

Finanţare nerambursabilă primită „nejustificat“ Asociația Fotbal Club Unirea Constanța, „bântuită“ de datoriile Asociației FC Farul Constanța

11 Sep 2021 4325

„Sunt pe drumul cel bun“ Gemenii Alexandru și Bogdan Marica, din Cernavodă, noi medalii la Naționalele de atletism

01 Jul 2021 4633

„Doi copii minunaţi şi discurile lor zburătoare!” Gemenii Alexandru şi Bogdan Marica, din Cernavodă, aur şi argint la Naţionale

06 Apr 2021 4807

Imagini de la eveniment Constanța. Ciprian Marica și Ionel Dănciulescu, de la SSC Farul, în mijlocul copiilor. Programul "Campionii României în școală, liceu și universitate" la Școala 28 "Dan Barbilian" (galerie foto + video)

24 Oct 2018 4030

S-au marcat patru goluri în amicalul CS Medgidia - AS CS Farul Constanța (galerie foto)

21 Aug 2018 4105

Un cunoscut dramaturg și eseist ar fi împlinit 98 de ani

05 Mar 2018 2375