„La mulți ani cu sănătate și bucurii!“ Fostul mare rugbyst Romeo Bezușcu a schimbat prefixul. A ajuns la 60 de ani


Fostul mare rugbyst de la Farul Constanța Romeo Bezușcu, fost component al echipei naționale a României, în prezent antrenor la secția de rugby a clubului sportiv din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, a schimbat prefixul, ajungând la vârsta de 60 de ani.

Născut la București, Romeo Bezușcu a jucat la Locomotiva București, Farul Constanța, Steaua, o echipă din Buzău, iar cariera și-a încheiat-o la o formație din Franța, Millau. A evoluat ca uvertură și a participat și la Cupa Mondială din 1987 cu echipa României, dar și la turneul Masters din 1986, cu Farul Constanța, campioana României. Actualmente, îi pregătește, cu rezultate bune, alături de o altă glorie a Farului, Cornel Vasile, pe micii rugbyști de la Mihail Kogălniceanu. Romeo Bezușcu are un băiat, Victor, fost rugbyt și în prezent antrenor la echipa Under-19 a clubului Cleopatra Mamaia și la lotul României Under-17.  

„La mulți ani, Romică Bezușcu, colegul și prietenul meu. 60 ani e o vârstă frumoasă. Să trăim în amiciție multi ani!“, a fost mesajul lui Cornel Vasile cu ocazia zilei de naștere a colegului său. „La mulți ani cu sănătate și bucurii, Romică!“, „Viață lungă și prosperă, Romi!“, „La mulți ani, prieten drag! Sănătate și să trecem cu bine de această încercare care bântuie prin lume!“ sau „La mulți ani pe terenul de rugby!“, au fost și alte urări ale apropiaților.

Citește și:

Vicecampioană a lumii S-au împlinit 30 de ani de când Farul Constanţa uimea rugby-ul mondial la turneul Masters

Glorii ale Farului Constanța Antrenorii de rugby Adrian Pllotschi și Cornel Vasile și-au serbat zilele de naștere (galerie foto)

Rugby Legende ale Farului, din nou pe gazon, la 20 de ani de la cucerirea ultimului titlu de campioană a României (galerie foto+video)

Taekwondo, rugby şi fotbal la superlativ Ziua în care Mihail Kogălniceanu a fost de neînvins


„Toţi pentru unul şi unul pentru toţi” „Muschetarii” au adus la Mihail Kogălniceanu încă un titlu de campioană naţională (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.