Marcel Pavel a cântat la dansul mirilor de la nunta Luminiţei şi a lui Nicolae Halep (galerie foto)



Nunta fratelui Simonei Halep, Nicolae, care s-a căsătorit cu Luminiţa, una dintre fiicele lui Yori Nicolae, component al formaţiei Kavalla, a fost ca în poveşti.


Petrecerea cea mare s-a desfăşurat la Complexul Colonadelor - Ten Hotel din Constanţa, iar mirele şi mireasa au strălucit. O altă atracţie a nunţii a fost Simona Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din România, aflată pe locul trei în clasamentul mondial, a purtat o rochie roşie în timpul zilei, iar seara a îmbrăcat o rochie neagră, cu paiete, pe umeri purtând un şal de culoarea nisipului. Fotograful Marian Sterea a surprins la nuntă imagini deosebite. 
Atmosfera a fost întreţinută de Hrista Lupci, formaţiile Pindu şi Marian Cozma Band, dar şi de Marcel Pavel, care a cântat piesa Besame Mucho la dansul mirilor. De asemenea, a fost interpretată şi s-a bucurat de un real succes printre nuntaşi şi cea mai nouă melodie dedicată Simonei Halep, „Ună feată cu anami“ („O fată cu har“).
Marcel Pavel este unul dintre apropiaţii familiei Halep, iar Simona a mărturisit că ascultă cu mare plăcere melodiile acestuia. Pe timpul ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon, constănţeanca a participat la emisiunea Live@Wimbledon, unde, intervievată de Cara Robinson,  a mărturisit că şi-a început ziua liberă de după victoria din runda inaugurală, cu brazilianca Teliana Fereira, ascultând melodia lui Marcel Pavel „M-am îndrăgostit lulea“.


Sursa foto: www.mariansterea.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.