Medgidia. Nunta lui Cosmin Mocanu În mijlocul petrecerii, şi-au pus tricourile de fotbal şi au cântat, în horă, „Prieteni de-o viaţă“ (galerie foto)


La Medgidia, s-a desfăşurat nunta lui Cosmin Mocanu, fostul fotbalist de la FC Farul. Originar din Medgidia, Cosmin a spus „Da!“ în faţa ofiţerului de stare civilă în urmă cu trei ani, iar acum, el şi soţia sa, Alina, au făcut cununia religioasă şi au participat, alături de invitaţii lor, la petrecerea de nuntă.


Festivităţile au avut loc la Medgidia, ceremonialul religios desfăşurându-se la biserica „Sf. Petru şi Pavel“. Nunta a fost una mai restrânsă, însă extrem de reuşită, cei aproximativ 90 de invitaţi distrându-se pe cinste. Atmosfera a fost întreţinută de formaţia „Miraj“ din Medgidia, iar, în plină petrecere, Cosmin a avut parte de o frumoasă surpriză, pe care i-au făcut-o colegii săi din echipa de fotbal old-boys Progresul Medgidia. Aceştia au adus la local tricourile pe care le îmbracă la meciuri, le-au pus peste ţinuta de nuntă (inclusiv Cosmin) şi s-au prins într-o horă, cântând din toată inima „Prieteni de-o viaţă“, imnul formaţiei lor.

 

„Băieţi, aţi fost de nota 10!“



În versurile melodiei ne regăsim cu toţii“, a spus fostul jucător al Farului, alături de care au mai participat la momentul special jucători precum Cristian Bardu, Selciuc Ibadula, Viorel Vasile, Cătălin Nazâru, Liviu Ștefan, Levis Hîj, Rep Noman, Valentin Dumitrică, Marian Picui, Marius Manole, Emil Nedelcu sau Ionuţ Goreac. Surptiza a fost apreciată de mulţi. „Rar mai există prietenie ca a voastră!“, „Felicitări pentru prietenia voastră. Casă de piatră mirilor!“, „Bine, băieţii!“, „Foarte frumos!“, „Asta echipă adevărată. Felicitări!“, „Casă de piatră!“, „Băieţi, aţi fost de nota 10!“ sau „Bravo vouă, prieterni!“, au fost câteva dintre comentarii.
 

Naşul şi finul, prietenie de-o viaţă



„A fost o nuntă foarte frumoasă. Ne
bucurăm că invitaţii noştri s-au distrat şi s-au simţit foarte bine. Le mulţumim tuturor pentru prezenţă“, a spus Cosmin Mocanu (43 de ani). „Casă de piatră, Moşu şi Alina!“, le-au urat prietenii celor doi, „Moşu“ fiind apelativul lui Cosmin. Familia Mocanu are şi un moştenitor, David Gabriel, în vârstă de patru ani şi trei luni. Naşii lui Cosmin şi ai Alinei sunt Ciprian şi Silvia Matei. Naşul şi finul au fost colegi la fotbal, la CSS Medgidia, Cosmin fiind mai mic ca vârstă. Au rămas însă prieteni toată viaţa. Cosmin era febleţea lui Ciprian, ambii locuind în acelaşi cartier, iar bunicii lor erau foarte buni prieteni, plecând din acelaşi sat către Medgidia.

 

Lucrează ca şofer de tir în Olanda



Cosmin a început şi fotbalul la Clubul Sportiv Şcolar Medgidia, cu antrenorul Eugen Vartic. Ultimul an de juniorat l-a efectuat la Cimentul Medgidia, echipă sub culorile căreia a şi debutat în Divizia C. De la Cimentul a trecut la CSM Medgidia, iar de acolo a ajuns la FC Farul. „Am petrecut doi ani şi jumătate în curtea Farului. Am avut satisfacţii deosebite. Vorbesc aici în principal de readucerea echipei în prima ligă, în urma barajului cu FCM Bacău, de care sunt sigur că suporterii constănţeni îşi aduc aminte cu plăcere. După care au urmat anii de Divizie A, cu meciuri frumoase şi cu stadionul plin meci de meci“, îşi aminteşte Cosmin cu nostalgie.


La Farul a suferit însă o accidentare gravă, în urma unei intrări a lui Dan Alexa, la un meci cu Dinamo, accidentare care i-a afectat „Moşului“ cariera. După ce capitolul Farul s-a încheiat pentru el, fundaşul a revenit la CSM Medgidia, de unde a ajuns la Altay Constanţa, iar ulterior, la Delta Tulcea, unde a avut iar realizări importante. A urmat Intergaz Bucureşti, iar pe final de carieră, Săgeata Stejaru. Şi-a încheiat activitatea de fotbalist profesionist acasă, la CSM Medgidia, iar apoi a mai jucat câţiva ani, de plăcere, la echipa din Nicolae Bălcescu. În prezent, Cosmin Mocanu lucrează ca şofer de tir în Olanda.


Citeşte şi:


„Moşul“ se află de câţiva ani în Anglia Cosmin Mocanu, fostul fundaş al Farului, a devenit tătic (galerie foto)

Locuieşte lângă stadionul celebrei echipe Aston Villa Un fost fotbalist al Farului este şofer de TIR în Anglia (galerie foto)
 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 septembrie 2023

21 Sep 2023 1157

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 octombrie 2021

07 Oct 2021 3086

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 27 aprilie 2021

28 Apr 2021 1993

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 07 august 2020

12 Aug 2020 2419

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 iunie 2020

04 Jun 2020 3315

Cupa Speranțelor În 1988, Clubul Sportiv Școlar Medgidia a ocupat locul cinci pe țară. Între micii fotbaliști, Stelian Carabaș și Cosmin Mocanu! (galerie foto)

23 May 2020 7647

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 07 octombrie 2019

08 Oct 2019 2505

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 august 2019

21 Aug 2019 3041

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 6 mai 2019

07 May 2019 2588

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 8 octombrie 2018

09 Oct 2018 2739

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 13 septembrie 2018

18 Sep 2018 2698

Andreea Cătălina Mocanu, de la CSC Mihail Kogălniceanu, în lotul României pentru Mondialele de Taekwondo

24 Mar 2018 2355

Zece persoane, menţinute în arest la cererea DIICOT Constanţa

12 Jul 2017 3415

17 percheziţii în Constanţa! Tineri menţinuţi în arest

21 Jun 2017 5885

Lista completă a celor arestaţi Procurorii DIICOT continuă cercetările în dosarul celor 17 percheziţii. Cine poate lua decizia finală

17 Jun 2017 6802