Monden

Mici luptători de la Sharks Gym Constanţa, demonstraţie de kickboxing pe plajă, la Antena 1, la „Neaţa cu Răzvan şi Dani“ (galerie foto + video)

Un grup de mici luptători de la Sharks Gym Constanţa au susţinut, sub îndrumarea lui Alex Filip, o demonstraţie de kickboxing, pe plajă, la Antena 1, la emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani“.

La momentul demonstrativ au participat zece băieţi şi o fată. „Pentru copii, cel mai important e să facă sport, indiferent de ramura pe care o aleg. Trebuie să facă mişcare de la o vârstă cât mai mică, pentru a creşte cât mai frumos. Antrenamentul pe plajă este mult mai greu decât cel din sală, din cauza nisipului, însă e mai frumos. Suntem în aer liber, iar dumineaţa avem aerosoli. E o atmosferă mult mai plăcută. Avem şi marea alături, iar după antrenament intrăm în apă. În ziua de azi, copiii stau mai mult pe telefon sau pe tablete, în loc să iasă la joacă, astfel că cei care vin la mişcare ne aduc o bucurie mare. Capătă sănătate, atât fizică, cât şi mentală. Sunt bucuros că am ocazia să atrag copii la kickboxing şi să-i antrenez“, a declarat Alex Filip la emisiune.

„Echipa de copii ai Sharks Gym Constanta a fost prezentă la «Neaţa cu Răzvan și Dani», unde am vorbit despre cât de important este sportul pentru copii, iar apoi am diversificat antrenamentul din sală cu un moment de distracție la parcul acvatic. Le mulțumesc părinților pentru efortul depus în fiecare zi pentru acești copii minunați!”, a postat Alex Filip pe Facebook.
Cunoscutul luptător pregăteşte la Sharks Gym copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani. Alex a participat la Antena 1 şi la reality-show-ul „Ultimul Trib“. Pe 22 august, la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Alex Filip îl va întâlni în ring pe Mădălin Mogoş, într-unul dintre cele două co-main-event-uri ale galei internaţionale de sporturi de contact.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a lui Alex Filip
 
Citeşte şi:

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“


 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 707

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

07 Aug 2019 1236

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

03 Aug 2019 2230

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială

18 Jul 2019 1300

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 3405

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

11 Jan 2019 2024

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 3199

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1839

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6470

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 3275

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 6057

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 973

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

05 Jun 2018 1823

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 3161

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

29 Apr 2018 2501