Minnie şi Hello Kitty, alături de Rebeca Alexandra Florea Nepoţica antrenorului Dan Rădulescu a fost botezată (galerie foto)

Momente extrem de fericite pentru antrenorul constănţean de fotbal Dan Rădulescu, la botezul celei de-a doua nepoate. Tehnicianul abia a aşteptat să vină din Canada şi să-şi vadă odorul
 
Cel mai nou membru al familiei lui Dan Rădulescu, micuţa Rebeca Alexandra, care va face două luni pe 8 septembrie, a fost creştinat. Antrenorul are două nepoţele adorabile, cealaltă fetiţă a fiicei tehnicianului (Andreea Anca Florea) fiind Riana Andreea, în vârstă de trei ani şi cinci luni. Petrecerea s-a desfăşurat la complexul Iaki din Mamaia.
 
De când a devenit bunic pentru a doua oară, Dan Rădulescu este în culmea fericirii. Tehnicianul activează în Canada, ca High Performance Coach la Federaţia de Fotbal a regiunii New Brunswick. „Tati“ a primit în Canada vestea naşterii celei de-a doua nepoate şi, de atunci, a stat ca pe ace, numărând zilele care au mai rămas până la venirea sa la Constanţa, pentru botez. O văzuse pe fetiţă doar pe Skype.

Surorile Florea au avut rochiţe speciale

La eveniment au participat 140 de adulţi, precum şi copii. „Ne-am distrat la Iaki, un loc de care sunt legat şi unde mă simt foarte bine. A fost o petrecere deosebită. Rebeca Alexandra a fost extrem de cuminte şi la biserică, şi la petrecere. Tortul a fost foarte gustos, dar şi foarte frumos. De altfel, tortul, prăjiturile şi toate ornamentele au fost personalizate cu Minnie, personajul de desene animate care-i place cel mai mult Rianei, nepoţica mai mare. Iar printre cadourile primite s-a numărat şi Hello Kitty“, a povestit Dan Rădulescu. Ambele surori au purtat rochiţe personalizate, care au avut însă aceleaşi culoare şi model, la dorinţa expresă a naşilor, Mimi şi George Caraman. Dintre invitaţi nu au lipsit fostul fotbalist Cătălin Plăcintă şi familia sa. Soţii Rădulescu sunt naşii de cununie ai lui Cătălin şi ai soţiei acestuia, dar şi naşii de botez ai copiilor celor doi, Andrei şi Ana-Maria. În plus, Dan Rădulescu i-a fost antrenor lui Cătălin, iar cei doi au fost chiar şi coechipieri o scurtă perioadă, la FC Farul.

Proiectul lui Hagi este bine văzut peste Ocean

După botez, Dan Rădulescu nu a plecat în Canada, rămânând la Constanţa până pe 12 septembrie, când se va întoarce peste Ocean, întrucât pe 15 septembrie începe noul sezon. Fost antrenor la mai multe echipe din judeţ, inclusiv la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Dan Rădulescu se află în Canada de un an şi jumătate. „Sezonul trecut a fost foarte bun, atât la băieţi, cât şi la fete. Am ieşit campioni pe Atlantic Canada cu cei de până în 14 ani. La Under-16 am obţinut medalia de argint, iar la categoria de vârstă Under-15 ne-am clasat pe trei. Titlul de la Under-14 este primul din istoria provinciei New Brunswich şi a Federaţiei Soccer New Brunswick“, a spus Rădulescu. Antrenorul a mai arătat că proiectul lui Hagi de la Academie este bine văzut peste Ocean. „Cei de acolo sunt foarte încântaţi de acest proiect. Pe viitor, ar fi foarte bucuroşi să-şi asocieze numele cu el. Brandul Hagi ar fi bine primit acolo oricând. De altfel, Barcelona, Real Madrid sau Manchester United îşi promovează deja jucătorii în zonă. Voi vorbi cu Gică. Mă leagă de el o prietenie lungă. Am copilărit şi am jucat împreună. Este un prieten de-al meu din tinereţe pe care îl respect foarte mult. Inima mea e tot la Constanţa. Am plecat în Canada întrucât am avut o problemă personală, legată de sănătatea soţiei, iar acolo existau mai multe oportunităţi. De întors însă mă voi întoarce la Constanţa, aici e locul meu“, a mai spus Dan Rădulescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.