Moment emoţionant Valentin Petricală, sărbătorit la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia (galerie foto)

Profesorul de educaţie fizică şi sport Valentin Octavian Petricală a fost sărbătorit, cu ocazia ieşirii la pensie, de colectivul Şcolii Gimnaziale „Lucian Grigorescu“ din Medgidia, momentul emoţionant alăturându-i-se celui al Zilelor Şcolii.
 
Personalitate a sportului, cel care a avut cel mai lung mandat, 21 de ani (1991 - 2012), la conducerea Clubului Sportiv Şcolar din Medgidia, Valentin Petricală a primit, pe lângă cuvintele frumoase ale colegilor, o diplomă de excelenţă şi o statuetă a unui handbalist.
 
Diploma a primit-o „pentru toţi anii dedicaţi sportului, în care a reuşit să formeze adevăraţi campioni, sădind în inimile lor: o dorinţă, o chemare, un vis…“. Atât ca handbalist, iar apoi ca profesor-antrenor sau director, Valentin Petricală a slujit sportul cu credinţă.
 
„Colegii mi-au făcut o surpriză deosebită. M-am simţit foarte bine. Nici nu are cum să fie altfel când te sărbătoreşte o şcoală întreagă. A fost o atmosferă frumoasă, m-am bucurat de aprecierile tuturor. Pe colegi îi consider ca pe o familie a mea. M-am pensionat, după 43 de ani de activitate, dar continui să mă aflu alături de copii“, a declarat Valentin Petricală, care a avut un rol deosebit în revigorarea handbalului la Medgidia, dar şi în dezvoltarea sportului în general.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Petricală a împlinit 70 de ani. În 21 dintre ei a fost director al CSS Medgidia. Cel mai lung mandat!

09 Jan 2021 1732

„Un club mic, dar respectat şi apreciat în toată ţara!“ S-au împlinit 41 de ani de când CSS Medgidia a devenit unitate sportivă independentă

05 Sep 2019 1443

Medgidia Foşti fotbalişti de la Cimentul şi IMUM, întâlnire emoţionantă. Poezii, minge cu autografe şi nelipsitul meci (galerie foto)

07 Aug 2019 2766

Generaţiile 1948 - 1952 Foştii juniori ai Cimentului Medgidia s-au revăzut şi în 2018. Din 1994, se întâlnesc an de an! (galerie foto)

08 Aug 2018 5195

A murit fostul arbitru de fotbal din Constanţa Virgil Drăgan

27 Jun 2017 2496