Moment ingenios, într-o zi specială! Fostul rugbyst Andrei Nazîru şi-a cerut iubita de soţie. Răspuns - „Da, de 1.000 de ori!“ (galerie foto + video)


Fostul rugbyst constănţean Andrei Nazîru şi aleasa inimii sale, Ştefania, trăiesc de trei ani, de când formează un cuplu, o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi vor deveni soţ şi soţie, după ce tânăra a acceptat cererea în căsătorie a sportivului.


Pus la cale de Andrei şi de viitorii naşi, momentul a fost unul emoţionant. S-a desfăşurat acasă la cei care le vor deveni părinţi spirituali tinerilor, chiar de Sf. Ștefan, când jumătatea fostului rugbyst şi-a serbat ziua numelui! „Și am spus Daaaaaaaaa, de 1.000 de ori Daaa!“, a postat pe Facebook Ștefania, la finele unui moment care a bucurat-o nespus. La Cumpăna, de unde sunt atât Ștefania, cât şi viitorii naşi, tânăra a fost chemată într-o cameră în care era lumina stinsă, iar când aceasta s-a aprins, viitoarea doamnă Nazîru a avut în faţa ochilor următorul tablou: şase persoane (patru bărbaţi şi două femei) purtau tricouri speciale, negre cu scris alb, care formau mesajul: „Vrei să fii soţia mea?“. Printre cei şase actori ai acestei regii, persoane foarte apropiate lui Andrei şi Ștefaniei, se aflau naşii, o prietenă foarte bună sau cel care va fi cavaler de onoare. În faţa acestora, îngenuncheat, era Andrei, pe al cărui tricou era imprimată o inimă, iar în interiorul acesteia un băiat cerea mâna unei fete, precum acum sportivul.
 

„Să fiţi sănătoşi şi să vă iubiţi până la
bătrâneţe!“


De la emoţionantul moment nu au lipsit tortul personalizat, buchetul de flori sau baloanele roşii cu inimi albe, cu mesajul „love“. După ce a răspuns afirmativ la întrebarea lui Andrei, Ștefania a primit şi ea un tricou special, pe care scria „Da“. Episodul cererii în căsătorie a cules multe aprecieri şi mesaje pe Facebook.


„Felicitări! Să fie într-un ceas bun!“, „Casă de piatră şi multă sănătate şi fericire!“, „Ce drăguţ! Felicitări!“, „Un moment emoţionant! Felicitări! Aşteptăm nunta!“, „Să fiţi sănătoşi şi să vă iubiţi până la bătrâneţe!“, „Felicitări, copii frumoşi!“, „Casă de piatră! Să aveţi viaţa frumoasă, plină de momente frumoase, înţelegere şi multă iubire!“, „Ce frumos, Ștefi! Doamne ajută, să fie într-un ceas bun!“ sau „Felicitări sincere! Să fiţi sănătoşi şi fericiţi ca acum, până la final!“, au fost câteva dintre mesajele celor apropiaţi.


Andrei și Ștefania au și două tatuaje pe mâini, care se completează și spun totul despre marea lor dragoste: „our stories / will never end“ (poveștile noastre / nu se vor sfârși niciodată).

 

De la rugby la aventuri off-road


În vârstă de 24 de ani, Andrei Nazâru a început rugby-ul în urmă cu 12 ani, la Farul, cu antrenorii Adrian Tinca şi Iancu Băcioiu. Ulterior, a trecut la LPS, iar la formaţia Under-18 i-a avut antrenori pe Dumitru Bucur şi Adrian Pllotschi. Pe lângă alte distincţii, Andrei are în palmares şi un titlu de campion naţional la Under-16 cu LPS, în 2011, obţinut sub bagheta lui Dumitru Bucur, tehnician ajutat la obţinerea acelui rezultat de Virgil Năstase, Adrian Pllotschi, Emil Dumitrescu şi Cătălin Sasu. Dumitru „Ghiocel" Bucur a fost şi antrenorul tatălui lui Andrei, Valentin, care a jucat şi el rugby! La turneul final în care constănţenii au ieşit campioni, Andrei a suferit o accidentare gravă la genunchi (care l-a ţinut un an în afara terenului şi l-a făcut să rateze un transfer la Dinamo). Această accidentare i-a şi scurtat lui Andrei cariera de rugbyst. În acest moment, tânărul lucrează ca agent naval, dar a rămas şi în domeniul sportiv, trăind aventuri off-road, în condiţiile în care maşinile sunt o altă mare pasiune a sa.



Citeşte şi:

Dedicaţie de la echipa naţională Un puşti de doi ani din Constanţa se antrenează cu o minge de mare valoare (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul viceprimar USR al municipiului Constanța și alți trei consilieri locali și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

13 Jun 2023 1341

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 iulie 2021

06 Jul 2021 2529