„Născuţi în aceeaşi zi cu o forţă a planetei“ Drapelul SUA, pe tortul de la aniversarea AS FCS Old-Boys 2017 (galerie foto)

Componenţii AS FCS Old-Boys 2017 au marcat festiv, la un local din Năvodari, împlinirea unui an de viaţă de către asociaţia sportivă. „Certificatul de identitate sportivă a ieşit pe 4 iulie 2017. Suntem născuţi în aceeaşi zi cu o forţă a planetei, SUA“, se mândreşte Cătălin Toader, preşedintele executiv, explicând prin aceasta şi prezenţa pe tortul de la petrecere a drapelului Americii. „Susţinem şi iubim AS FCS Old-Boys 2017. Născuţi pe 4 iulie!“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a structurii sportive.
 
„Într-un an de viaţă, am realizat destule, ca logistică, echipamente, emblemă, pagini de socializare şi de promovare a brandului. Suntem afiliaţi la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa, iar până acum am jucat în Liga Old-Boys (n.r. tradiţionala competiţie fotbalistică a veteranilor dobrogeni) şi la diverse competiţii de fotbal în sală. Pe parcurs, ne gândim să evoluăm, adică să ne înscriem undeva în campionatul judeţean, iar pe lângă noi vrem să creştem şi nişte copii. În Liga Old-Boys suntem undeva pe locul 8, din 26 de echipe, şi între primele două - trei formaţii cu cel mai mare număr de goluri marcate. Meciurile de pe teren propriu le disputăm la Săcele, având sprijinul Consiliului Local şi al primarului Ion Oprea. Între componenţii lotului se află şi militari, şi pompieri, şi din cadrul MAI, poliţişti şi jandarmi“, a mai spus Cătălin Toader, arbitru de fotbal şi poliţist.
 
Din Consiliul de Administraţie al AS FCS Old-Boys 2017 mai fac parte, pe lângă Cătălin Toader, Sorin Nicolae (prim-vicepreşedinte), Daniel Dumitrescu (vicepreşedinte), Ştefan Răileanu (secretar general), Iancu Grameni (secretar), Valentin Bucur şi Cătălin Ailesei (membri şi sponsori oficiali). Între cei mai cunoscuţi fotbalişti ai echipei se numără Costel Petre (care a jucat şi la Liga 1), Nicolae Tudorici, Constantin Gechereanu, Cătălin Onofrei, Liviu Croitoru sau Cristian Crecan. 
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:

Cătălin Toader - „Fotbalul, o bucurie” Poliţişti şi jandarmi, printre jucătorii echipei Voinţa Săcele, din Liga Old-Boys
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

AS FCS Old Boys 2017 Năvodari, învingătoare la Turneul Armânilor și în ediția 2023 (GALERIE FOTO)

07 Aug 2023 1757

Județul Tulcea Fotbaliști renumiți, din Constanța și din țară, participă la Turneul Armânilor și la sărbătoarea de la Camena (GALERIE FOTO)

03 Aug 2023 2906

AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari are în echipă, în Liga veteranilor, și un marcator în Champions League. Formația, cu planuri mari (GALERIE FOTO)

05 May 2022 4886

În Liga Old-Boys, CSO Agigea a învins în deplasare NGM Năvodari

09 Aug 2019 1987

Liga Old-Boys Rezultatul meciului FCS Old-Boys 2017 Săcele - Săgeata Stejaru, stabilit la masa verde (galerie foto)

26 Jul 2019 2375

Fotbalul judeţului Constanţa Trei victorii în deplasare în etapa a noua a Ligii Old-Boys (galerie foto)

12 Jul 2019 3078

În Liga Old-Boys, Voinţa FCS Old-Boys 2017 Săcele a învins cu scor fluviu Litoral Corbu (galerie foto)

22 Jun 2019 2930

Arbitru de fotbal şi poliţist Cătălin Toader, preşedinte executiv la Voinţa FCS Old-Boys 2017 Săcele, naş de botez a treia oară

13 Jan 2018 4313