Naşul şi finul au dansat „Macarena“ Mihai Trăistariu, apariţie surpriză la nunta arbitrului Marian Carson (video)

Căsătoriţi civil pe 31 decembrie 2014, arbitrul de fotbal din Constanţa Marian Carson şi soţia sa, Roxana Alexandra, au participat, după opt luni, la cununia religioasă şi la nunta cea mare. La dansul mirilor, mireasa a avut parte de o frumoasă surpriză.

Arbitri, antrenori şi oameni de fotbal, alături de mulţi alţi invitaţi, au participat la nunta „cavalerului“ Marian Carson. În jur de 180 de persoane s-au distrat ca niciodată la evenimentul de la restaurantul Dorna din Mamaia. Naşii tinerei perechi sunt Bogdan Chiriţă (preşedintele Asociaţiei Club Sportiv Academia de Fotbal Farul Constanţa) şi soţia acestuia, Lăcrămioara. La miezul nopţii, conform tradiţiei, gaşca hoţilor, formată din arbitrul Bogdan Bercea, din cei patru cavaleri de onoare şi din cele patru domnişoara de onoare, au furat mireasa, iar mirele a primit în loc altceva.

Marian Carson i-a avut alături la fericitul eveniment pe arbitrii Claudiu Marcu, Ionel Nae, Florin Nae, Gabriel Bodnar, Bogdan Bercea, Antonio Pascu, Cristian Tănase, Servin Gheldiagi, Tudor Sârbu, Marian Simion, Ionuţ Tănăsiciuc, Bianca Giuran şi Ana-Maria Niţu. De asemenea, a fost prezent Daniel Corcescu, oficial al Comisiei Judeţene de Arbitri, fostul arbitru Mircea Simion (fratele lui Marian Simion), iar naşul a avut invitaţi cinci antrenori de la Academia Farul: Doru Carali, Gabriel Şimu, Dumitru Faitaş, Cosmin Damian şi Cătălin Săndulescu. Nu în ultimul rând, lumea sportului constănţean a fost reprezentată şi de Radu Marga (concurent la triathlon şi fost coleg de facultate cu mirele), şi de Radu Petric (fotbalist la Portul Constanţa).

Au făcut poze şi la stadionul „Farul“


Stadionul de fotbal, un loc drag lui Marian Carson (ca arbitru şi fost fotbalist), nu putea lipsi din peisajul nunţii, astfel că mirii s-au oprit şi la arena „Farul“ pentru un set de fotografii. Şi naşii au făcut poze pe gazon (foto sus). Petrecerea a fost deosebită şi plină de surprize plăcute. Tuturor nuntaşilor le-a plăcut, iar la plecare, ar fi vrut să o ia de la capăt. „Ne bucurăm că totul a decurs ireproşabil şi le mulţumim celor care ne-au fost alături în acest moment fericit din viaţa noastră“, a spus mirele. „Casă de piatră lui Marian şi Roxanei, finii noştri dragi! Le dorim sănătate, fericire şi îndeplinirea tuturor dorinţelor!“, a urat naşul Bogdan Chiriţă. „Casă de piatră! Sunteţi doi drăguţi, multă fericire şi să vă iubiţi mereu la fel!“, le-a spus tinerilor căsătoriţi Andreia Velic. „Casă de piatră şi copiii să ţi-o dărâme, Marian!“, a punctat Gelu Mihai, acompaniat de Silvian Toader: „Felicitări, casă de piatră şi tot ce vă doriţi!“. Tradiţionala urare „Casă de piatră!“ au postat-o, pe Facebook, şi alţi prieteni şi apropiaţi, precum Oana Adriana, Marin Ambrosa, Marian Petcu, Elena Manuela, Mircea Dumitru, Rodica Mecu, Adriana Moraru, Nica Petcu, Ionus Ionela Andreea, Nastasia Teodorescu, Irina Macovei, Raluca Maria, Alin Drăgoi, Dana Danutza, Alex Nemţanu, Ramona Rusu, Bogdan şi Raluca Barbu, Ahile Recuci Florin sau Bogdan Bodorin.

Secretul lui ginerică


Pregătind nunta în cele mai mici amănunte, Marian şi Roxana Carson s-au oprit la „Cât de frumoasă eşti“ ca melodie pentru dansul mirilor. „Am vrut să fie ceva românesc. Iar soţia a spus că, dacă tot vom avea această melodie, ce poate fi mai frumos decât să o cânte Mihai Trăistariu, unul dintre interpreţii ei preferaţi. Eu am spus că nu vom putea să-l avem la nuntă, însă nu făceam decât să ascund surpriza, întrucât vorbisem cu Mihai de două luni asupra acestui aspect şi alcătuisem în amănunt programul său artistic de la nunta noastră!“, dezvăluie mirele. Zis şi făcut, a venit petrecerea, iar tinerii căsătoriţi au început dansul mirilor, pe vocea lui Mihai Trăistariu. Puţini de la nuntă ştiau însă că acesta cânta cu adevărat, de undeva din afara salonului şi că, încet-încet, se apropia de incintă. Concentrată la dans, mireasa nu a luat seama la aplauzele şi la uralele nuntaşilor, care au marcat intrarea lui Mihai Trăistariu în sala de nuntă. A trebuit să o facă atentă mirele, „ia uită-te puţin în stânga!“, pentru a descoperi ce surpriză plăcută îi făcuse soţul. „Puţine persoane au cunoscut acest plan, doar cei de la restaurant şi cumnatul meu“, zâmbeşte Marian Carson. În afară de interpretarea de la dansul mirilor, Mihai Trăistariu a susţinut, în continuare, şi un program artistic de o oră.

„La mulţi ani!“ şi pentru Viorel şi Stana Carson


Mirele a fost luat însă şi el prin surprindere, atunci când hoţii, după ce i-au furat-o pe Roxana, i-au adus în loc o altă mireasă! La Dorna erau atunci mai multe nunţi, iar lotrii s-au vorbit între ei să facă schimb de mirese. În cele din urmă, Marian Carson a primit înapoi trofeul „original“, nu înainte de a-i face alesei inimii sale o declaraţie de dragoste, de a dansa „Macarena“ împreună cu naşul şi de a le da răpitorilor două sticle cu şampanie şi două cu whisky. Naşul şi finul s-au descurcat foarte bine la dans. Surprizele nu s-au oprit însă aici. Fratele mirelui, Viorel Carson, şi soţia sa, Stana, au fost sărbătoriţi în seara nunţii cu ocazia împlinirii unui an de când au devenit soţ şi soţie. Pentru sejurul de nuntă, Marian şi Roxana Carson, împreună cu naşii lor, au plănuit să meargă în Turcia, la Istanbul.

Sursa foto 1: Vali Toma


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Artistul Mihai Trăistariu, decizie de ultimă oră în legătură cu firma sa din Constanța, Mihai Taxi SRL

11 Mar 2024 936

Cu ce pagube s-a ales Mihai Trăstariu după ce a închiriat apartamente turiștilor în minivacanța de 1 mai (GALERIE FOTO)

04 May 2023 2780

Mihai Trăistariu, furios după ce a închiriat apartamente pe litoral. Turiștii au furat lenjeriile și au ars capacul de la toaletă

29 Apr 2022 3038

Mihai Trăistariu, victima unui accident rutier. Primele declarații ale artistului (GALERIE FOTO)

23 Feb 2022 2530

Eurovision România 2022. Ce piese au fost alese pentru finala din 5 martie (VIDEO)

13 Feb 2022 2497

Mihai Trăistariu împlinește astăzi 45 de ani. Ce alte evenimente au avut loc pe 16 decembrie (VIDEO)

16 Dec 2021 1777

Cântărețul Mihai Trăistariu împlinește astăzi 44 de ani

16 Dec 2020 4838

Festivalul Primăverii aduce noi premii Colegiului Național de Arte „Regina Maria”

03 Jun 2020 3217

Interpretul Mihai Trăistariu a dizolvat şi lichidat firma Ementi Music

21 Sep 2019 1870

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Cinci copii din Cernavodă, la Festivalul Primăverii, organizat de Mihai Trăistariu (galerie foto)

05 Apr 2019 3886

Ce surprize le sunt pregătite copiilor la Tărâmul Magic din Constanța

02 Jan 2018 2873

Eurovision Ramânia 2017 Finaliștii selecției naționale. Cine sunt și ce au interpretat

27 Feb 2017 2689

Trăistariu, Ovidiu Anton și Florena - printre finaliștii Eurovision România

05 Mar 2016 2671

Pro Tv și Antena Stars amendate de CNA. Protv pentru o emisiune la care a participat Mihai Trăistariu

21 Jan 2016 2673

Doi artiști celebri din Constanța își aniversează ziua de naștere. Despre cine este vorba și câți ani fac

16 Dec 2015 4776