Năvodari. „La mulți ani sănătoși, campionule!“ Tort special pentru culturistul Costel Căileanu, la vârsta de 50 de ani (galerie foto)


Cunoscutul culturist Costel Căileanu, din orașul constănțean Năvodari, multiplu campion național și medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic, a împlinit vârsta de 50 de ani, prilej pentru familie și apropiați de a-l felicita călduros pentru acest moment special din viața sa.   

Campionul a avut parte și de două surprize dulci, două torturi, unul de la prietena sa, iar celălalt de la fiica sa. Primul a avut și un „accesoriu“ care a amintit de activitatea care l-a făcut celebru pe Costică, o bandă de alergat! „Mulțumesc pentru surpriza făcută, suflet drag!“, s-a bucurat sărbătoritul, care i-a mulțumit și fiicei sale pentru cadou, și tortul acesteia fiind unul special, „cu puține calorii“, așa cum îi stă bine unui culturist care se îngrijește de dieta sa.

A făcut și box

Chiar dacă a ajuns la 50 de ani, Costică nu arată această vârstă, el fiind încă un exemplu în ce privește efectele benefice pe care le are sportul, în cazul de față culturismul, asupre sănătății și a aspectului fizic, la orice vârstă. Costică face culturism de la 20 de ani, iar în tinerețea sa era celebru pentru forma cu care concura. Evolua la categoria grea și avea o calitate musculară deosebită. A cucerit mai multe titluri de campion al României și de fiecare dată a fost la bătaie și la open, alături de câștigătorii celorlalte categorii, pentru titlul de campion absolut al competiției respective, Costică este de loc din localitatea Alexandru Ioan Cuza, din județul Iași, și a venit la Năvodari, unde avea să se stabilească, în anul 1987. Campionul concura pentru CS Farul Constanța, iar în prezent are la Năvodari un club propriu, CS Albatros. Clasat pe locul trei la Balcaniadă. Costică a venit apoi aproape de podium, pe locul patru, la un Campionat Balcanic al veteranilor, în 2017, după cum a câștigat mai multe cupe și Grand Prix-uri cu participare internațională, desfășurate în România. Costel Căileanu a făcut o perioadă și box, la Petromidia Năvodari, având câteva victorii la pugiliști cunoscuți.    

„Sunteți un exemplu!“

Momentul special din viața sa, împlinirea a 50 de ani, i-a adus și multe felicitări din partea celor dragi. „La mulți ani frumoși și sănătoși!“, „La mulți ani! Super tortul!“, „La mulți ani sănătoși, campionule!“, „La mulți ani, sunteți un exemplu!“, „La mulți ani și sănătate de fier, Costică!“, „La mulți ani, maestre! Multă sănătate și putere să continui!“, „La mulți ani, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate maximă!“, „La mulți ani, cu cel puțin la fel de multe împliniri!“ sau „La mulți ani și succese pe toate planurile, alături de cei dragi!“, au fost câteva dintre urări.

Sursa foto: Facebook (Costel Căileanu)   

Citește și:

Șase culturiști calificați în finală
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.