„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!


Deveniți celebri în România pentru melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului, așa numitele „izolete“ (nouă la număr până acum). cu care au încins Internetul, cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (de meserie sudor), au ridicat iar distracția pe culmi, ținând în stațiunea de pe litoral un party online, live, din Club The One (Cazino).

„Ion Eforie“ și „Pely“, cum își spun cei doi, au pus și au cântat melodii de toate genurile, inclusiv „izoletele“ lor, având o asistență semnificativă în mediul online și primind multe mesaje și aprecieri,  pe lângă Constanța, și din alte orașe atât din țară, cât și din străinătate (Rm. Sărat, Călărași, Rm. Vâlcea, Sibiu, Iași, Orăștie, Tg. Jiu, respectiv Olanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Belgia).  „Povestea continuă în online! Pentru că ne gândim mereu la voi și pandemia nu ne lasă să ne vedem, am decis să organizăm acest live transmis de la The One Cazino Eforie, să ne aducem aminte de momentele frumoase și să ne distrăm împreună! Cel mai tare live de la Eforie, toate gemurile de muzică, super-petrecere, duper-distracție, super-nebunie! Vă mulțumim tututor că ne-ați urmărit, ați fost foarte mulți, cu like-uri și comentarii. Nu ne așteptam să fim atât de urmăriți!“, au spus Cătălin Ion și Alexandru Enea. 

„Oriunde voi merge și juca, la Medgidia e viața mea!“.       


„Felicitări, oameni minunați!“, „Nebunii de la malul mării!“, „Haideți cu izoleta nr. 10, chiar și 11!“, „Sunteți foarte tari!“, „Vă îmbrățișăm“ sau „Forța Constanța, sunt mândră că sunt de la mare!“, au fost câteva dintre comentarii. Pe parcursul petrecerii, Cătălin Ion nu a uitat să menționeze și echipa sa, CS Medgiia, cu care speră să promoveze în Liga Națională: „Oriunde voi merge și juca, la Medgidia e viața mea!“.

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)      

Citește și:

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fermă agrozootehnică, înființată de Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă în județul Constanța

11 Apr 2024 1189

Imobiliare Constanța Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

13 Mar 2024 841

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 809

Înalta Curte anunț în legătură cu dosarul „Revoluția română din decembrie 1989“!

02 Jan 2024 942

Cătălin Predoiu, declarații la evenimentul de recepționare a 15 autospeciale de stingere intrate în dotarea ISU (VIDEO)

18 Dec 2023 870

Dosarul Revoluției merge la Înalta Curte! Fostul președinte Ion Iliescu, printre nemulțumiți de începerea judecății (DOCUMENT)

01 Nov 2023 1693

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1758

Verdict final! Cucoară pierde procesul cu Primăria Constanța! A contestat concursul pentru funcția de director executiv adjunct la Patrimoniu

15 Oct 2023 1260

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1500

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6347

Curtea de Apel București, amânare de pronunțare în Dosarul Revoluției! Anunțul judecătorilor (RECHIZITORIU)

29 Sep 2023 995

Termen nou în Dosarul Revoluției, la Curtea de Apel București!

28 Sep 2023 1316

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6878

UPDATE. Constanța A murit, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, director de școală. Doliu în fotbal și învățământ!

21 Sep 2023 12290

Constanța. Conferință internațională cu tema „Perspectivele profesiei de avocat în contextul evoluției tehnologice, sociale și economice”

26 Jun 2023 1073