Monden

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!


Deveniți celebri în România pentru melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului, așa numitele „izolete“ (nouă la număr până acum). cu care au încins Internetul, cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (de meserie sudor), au ridicat iar distracția pe culmi, ținând în stațiunea de pe litoral un party online, live, din Club The One (Cazino).

„Ion Eforie“ și „Pely“, cum își spun cei doi, au pus și au cântat melodii de toate genurile, inclusiv „izoletele“ lor, având o asistență semnificativă în mediul online și primind multe mesaje și aprecieri,  pe lângă Constanța, și din alte orașe atât din țară, cât și din străinătate (Rm. Sărat, Călărași, Rm. Vâlcea, Sibiu, Iași, Orăștie, Tg. Jiu, respectiv Olanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Belgia).  „Povestea continuă în online! Pentru că ne gândim mereu la voi și pandemia nu ne lasă să ne vedem, am decis să organizăm acest live transmis de la The One Cazino Eforie, să ne aducem aminte de momentele frumoase și să ne distrăm împreună! Cel mai tare live de la Eforie, toate gemurile de muzică, super-petrecere, duper-distracție, super-nebunie! Vă mulțumim tututor că ne-ați urmărit, ați fost foarte mulți, cu like-uri și comentarii. Nu ne așteptam să fim atât de urmăriți!“, au spus Cătălin Ion și Alexandru Enea. 

„Oriunde voi merge și juca, la Medgidia e viața mea!“.       


„Felicitări, oameni minunați!“, „Nebunii de la malul mării!“, „Haideți cu izoleta nr. 10, chiar și 11!“, „Sunteți foarte tari!“, „Vă îmbrățișăm“ sau „Forța Constanța, sunt mândră că sunt de la mare!“, au fost câteva dintre comentarii. Pe parcursul petrecerii, Cătălin Ion nu a uitat să menționeze și echipa sa, CS Medgiia, cu care speră să promoveze în Liga Națională: „Oriunde voi merge și juca, la Medgidia e viața mea!“.

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)      

Citește și:

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 3027

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 2959

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 3155

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 3104

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

22 Apr 2020 3616

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 3757

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 4604

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3490

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 60075

Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

06 Apr 2020 3304

Revoltător de adevărat, de aceea trebuie văzut! „Colectiv”, un documentar-manifest ce reclamă nevoia unei generaţii puternice şi curajoase în România (galerie foto)

02 Mar 2020 5023

Bloc nou pe şoseaua Mangaliei. Condiţii puse de Primăria Constanţa investitorului Grindeanu Imob Construct

28 Feb 2020 1249

Stelian Ion cere sistarea procedurii de numire a procurorului general al PÎCCJ şi a procurorului-şef DIICOT

12 Feb 2020 1099

Pasa dintre viaţă şi moarte Consensul franco-român (galerie foto)

24 Jan 2020 5100

Tatăl managerului Spitalului Clinic Județean Constanța a murit

18 Nov 2019 2081