Monden

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

  • Cătălin Ion și Alexandru Enea au avut un succes nebun pe Internet cu celebrele lor „izolete“
  • Cătălin Ion joacă handbal la echipa CS Medgidia

Handbalistul Cătălin Ion, pivot la CS Medgidia. De loc din Eforie Sud. A cucerit Internetul, alături de un prieten, sudorul Alexandru Enea, cu „izoletele“, melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului, dar încheierea stării de urgență nu i-a secat sportivului izvorul de inspirație în ce privește criza legată de Covid-19.

După ce, în debutul relaxării restricțiilor, Cătălin și Alexandru au plimbat o „izoletă“, avându-l deschizător de drum, cu cântec la chitară, pe celebrul Axinte, de la Vacanța Mare, sportivul de la CS Medgidia a regizat de curând un alt episod legat de pandemie, făcând haz de conflictele iscate de la măsura luării temperaturii la intrarea în magazine, în condițiile în care sunt persoane care contestă termoscanarea. Astfel, Cătălin apare în filmuleț în fața unui supermarket, iar un om de ordine, abia ținându-și râsul, îl abordează: „Băiatu, temperatura!“. După ce „termoscanarea“ se „derulează“ (de formă), handbalistul se „transformă“, având mișcări ca de robot și repetând mecanic: „Mi-a băgat cip-ul, mi-a băgat cip-ul!“. Totul se încheie după câteva secunde, bineînțeles cu un mare hohot de râs din partea sportivului.
 

„Nu ai rezistat până nu ai făcut asta?“

La fel de bine s-au distrat și prietenii acestuia, care nu au ezitat să-i trimită și mesaje pe marginea noi sale regii din registrul coronavirusului. „Nebunaticule!“, „Nu ai rezistat până nu ai făcut asta?“, „Băiatul? Ăsta nu te cunoaște? Dă-i două palme, Ioane! Domnul cu izoleta, temperatura!“, „Ioaneee, nu mai ai scăpare, Ioaneee!“ sau „Ai pus-ooo!“, au fost câteva dintre reacțiile apropiaților.
Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)

Citește și:
„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)

22 Jun 2020 4012

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 3475

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 3695

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 2942

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 3407

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

22 Apr 2020 4127

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 4254

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 5058

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3943

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 61214