Monden

Nuntă la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ S-a căsătorit Stere Banoti. Naş este Constantin Fălină (galerie foto)


 
Nuntă la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Fostul fotbalist Stere Banoti (în prezent, antrenor de tehnică la mai multe grupe ale Academiei) şi aleasa inimii sale, Cătălina Abăseacă, au spus „Da!” în faţa ofiţerului de Stare Civilă.
 
Tânăra pereche a fost cununată de soţii Fălină (Constantin şi Elena-Georgiana), naşul fiind antrenor secund la echipa de Liga a III-a FC Viitorul II. Stere şi Cătălina sunt împreună de şase ani, iar la începutul lui 2015, fostul fotbalist i-a oferit tinerei inelul de logodnă. Momentul a fost unul emoţionant şi s-a petrecut la Roma, la Colosseum, Cătălina având parte de o frumoasă surpriză. Stely şi Cătălina au o relaţie extrem de apropiată cu familia Fălină. Georgiana este cea mai bună prietenă a Cătălinei, iar Costa (şi el fost fotbalist) şi Stere se au ca fraţii. Astfel că a fost firesc ca cele două perechi să devină naşi şi fini.

Atmosferă însufleţită de formaţia Veria

Ceremonialul religios al nunţii s-a desfăşurat la Biserica „Sf. Gheorghe“ din Constanţa, iar apoi nuntaşii au petrecut la Complexul „Colonadelor“. Stere şi Cătălina au avut 300 de invitaţi, iar distracţia a atins cote înalte, toată lumea simţindu-se foarte bine. Atmosfera a fost însufleţită de formaţia Veria. „Casă de piatră, multă sănătate şi reuşite în noua familie!”, „Casă de piatră şi copii frumoşi, Stelu!”, „Să fiţi sănătoşi şi să vă iubiţi!”, „Felicitări, Stelule! Casă de piatră şi toate cele bune! Multă sănătate şi împliniri în noul drum!”, „Casă de piatră, dragilor! Să fiţi fericiţi şi sănătoşi!” sau „Multă iubire şi înţelegere!”, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.  

Mulţi invitaţi din fotbal

Printre cei care au participat la nuntă s-au numărat şi mulţi din lumea fotbalului. Academia Hagi şi FC Viitorul au fost solid reprezentate, dar au petrecut şi alţi fotbalişti sau foşti fotbalişti, precum Ionuţ Larie, Radu Oprea, Ionuţ Florea, Ionel Boghiţoi, Ionel Posteucă, fraţii Andrei şi Ştefan Ianţoc sau Cătălin Popa. 

Căpitan de echipă

Stere Banoti a început fotbalul la FC Farul, la vârsta de nouă ani, primul său dascăl în sportul-rege fiind Ştefan Petcu. Ulterior, tânărul a lucrat cinci ani cu Constantin Funda, iar la echipa de tineret a Farului a fost pregătit de tehnicieni precum Cristian Cămui sau Vasile Mănăilă. A fost promovat şi la echipa mare (de Petre Grigoraş). O accidentare la genunchi i-a frânt însă aripile afirmării la seniorii Farului. Ulterior, a mai jucat la mai multe echipe de ligă inferioară din judeţ, dar şi la FC Viitorul. În cariera sa, Stere Banoti a jucat mijlocaş central, fie în spatele vârfurilor (cel mai mult), fie la închidere, iar la Farul era căpitanul echipei. 

Cel mai bun loc la Danone Nations Cup

Constantin Fălină a jucat fundaş dreapta şi a făcut junioratul la FC Farul, la grupa 1986 pregătită de Constantin Mareş, una foarte bună pe atunci, care, printre altele, a ocupat, doi ani la rând (1998 - la Iaşi, 1999 - la Constanţa), locul trei pe ţară la „Cupa Speranţelor - Memorialul Gheorghe Ola”. La ediţia de la Constanţa, Farul a învins cu 6-2 (3-0) UTA în meciul pentru medaliile de bronz, partidă în care Costa a înscris de două ori.
 
Pe lângă juniorii Farului, Costel Fălină a mai evoluat la Portul Constanţa şi la Midia Năvodari, după care, la 22 de ani, a făcut şcoala de antrenori, iar din 2009 activează la Academia Hagi, de la înfiinţarea acesteia. În 2014, a ocupat cu echipa de juniori născuţi în anul 2002 a Academiei Hagi poziţia a şasea, în Brazilia, la Danone Nations Cup. Acesta a fost cel mai bun loc din istoria participărilor româneşti la turneul mondial Danone.
 
Sursa foto: SmartPicture.ro şi Facebook

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Hagi 2007 a disputat confruntările din faza grupelor turneului zonal 3, de la București

08 Jun 2019 668

FC Viitorul Under-13 şi Academia Hagi Under-12 încep meciurile de la turneele zonale

07 Jun 2019 832

Lumea fotbalului din Constanţa Stere Banoti, naş de botez pentru băieţelul lui Ionel Posteucă (galerie foto)

21 May 2019 1748

La un pas de marele trofeu Echipa Academiei Hagi 2008, vicecampioană la turneul Braşov Cup 2018

21 Aug 2018 966

UPDATE. Medalii de bronz Echipa de juniori Under-15 de la FC Viitorul a ratat calificarea în finala Campionatului Național

17 Jun 2018 824

FC Viitorul U-15 s-a calificat la turneul semifinal. Victorii pe linie la faza de zonă de la Ovidiu (galerie foto)

03 Jun 2018 974

După două victorii clare, FC Viitorul U15 va juca finala turneului zonal. Ce echipă va întâlni în finala competiției

02 Jun 2018 1252

FC Viitorul U15 debutează cu victorie la turneul zonal. Cu ce scor s-a impus în fața echipei New Stars Brăila

01 Jun 2018 1178

Antrenorii Constantin Fălină şi Stere Banoti, de la FC Viitorul, au obţinut licenţa UEFA „A“. Alături de Adrian Mutu şi de alţi foşti fotbalişti

16 Feb 2018 1762

Echipele Under-15 şi Under-17 ale FC Viitorul, victorii în amicale (galerie foto)

08 Feb 2018 1076

Moment emoţionant la Colosseumul din Roma Fostul fotbalist Stere Banoti a cerut-o de soţie pe Cătălina Abăseacă (galerie foto)

22 Jan 2015 4362

FC Viitorul va juca la Brăila fără marcatorii din tur

22 Apr 2011 1106

FC Viitorul a remizat cu echipa lui Grigoras

10 Feb 2010 1263