O familie mare cât numărul de pe tricou Fotbalistul Gelu Hampu, din nou tătic. După două fete, a venit şi un băiat! (galerie foto)


Barza a vizitat pentru a treia oară familia Hampu, umplându-le sufletele de fericire părinţilor, Gelu şi Florentina, dar şi celor două fetiţe ale cuplului, care s-au arătat fascinate de frăţiorul lor mai mic 
 
De loc din Medgidia, dar stabiliţi de nouă ani la Valu lui Traian, Gelu (36 de ani) şi Florentina (34 de ani) au din nou motive de mare bucurie. Familia li s-a mărit, iar bebeluşul şi mămica se simt foarte bine, astăzi urmând a fi externaţi. Cel mai nou membru al neamului Hampu este un bărbăţel vânjos, având la naştere 3,800 de kilograme şi 55 de centimetri, astfel că are toate şansele să ajungă şi el sportiv. Tatăl speră ca băieţelul să-l moştenească şi să se îndrepte şi el spre fotbal.


 
Florentina Hampu l-a adus pe lume pe al treilea copil al ei şi al lui Gelu la Medgidia, iar naşterea a decurs fără probleme. Ca şi în cazul fetiţelor, mama a născut pe cale naturală. Tatăl a ţinut să fie şi el prezent în sala de naştere, dar nu a rezistat până la final, emoţiile biruindu-l. „După două fetiţe, a venit şi băieţelul. Nu am ţinut neapărat să avem şi un băiat, aşa a dat Dumnezeu. Ne bucurăm de eveniment, suntem foarte fericiţi“, a declarat Gelu Hampu.

N-a putut vorbi cu nimeni la telefon



Fotbalistul era curios să vadă dacă va depăşi mai uşor emoţiile, din moment ce mai trecuse de două ori prin evenimente ca acestea. Iar răspunsul l-a aflat: a fost la fel de tulburat! „Au început să-mi sune telefoanele întruna şi nu puteam să vorbesc. Aveam un nod în gât şi îmi tot venea să plâng. Până nu am ieşit afară din spital, să dau frâu liber lacrimilor şi să mă răcoresc sufleteşte, n-am putut să vorbesc la telefon cu absolut nimeni“, a povestit tatăl.
 
Situaţia a fost asemănătoare şi în sala de naşteri. „Am asistat la naştere, dar, pe final, nu am mai putut, am ieşit afară, că mă îngălbenisem la faţă şi începuseră să-mi tremure picioarele de emoţii. Nu am mai putut să mă stăpânesc. Cam râdeau asistentele de mine, dar sunt momente unice, încărcate emoţional, cărora nu le faci faţă, chiar şi dacă eşti bărbat. Şi acum, când vorbesc, mi se face pielea de găină. E un sentiment unic“, a mai spus Gelu Hampu, care speră să mai aibă un sportiv în familie. „Ar fi frumos să ajungă şi el fotbalist, ca să ducă tradiţia mai departe“, arată Hampu.

Naşul, Alexandru Chesler, e campion naţional la Jiu-Jitsu Brazilian



Băieţelul va primi prenumele Andrei Matei. „Andrei“ vine de la băiatul naşilor de cununie ai lui Gelu şi ai Florentinei, soţii Chesler (Alexandru şi Cristina). Doctor în ştiinţe biologice în domeniul parazitologiei, cu un master în clinica şi farmacia veterinară, Alexandru Chesler este biologul unei clinici veterinare din Constanţa. De asemenea, el face şi sport, fiind campion naţional de Jiu-Jitsu Brazilian la categoria master (luptători peste 30 de ani). În vârstă de 36 de ani, Alexandru Chesler practică BJJ de patru ani, la clubul Absoluto Constanţa, fiind pregătit de Bogdan Mocanu. „Alexandru este un luptător foarte bun. Va participa şi la concursul Tomis Open (din cadrul Belt League), care se va disputa pe 3 iulie, la Sala Sporturilor din Constanţa, la toate categoriile de vârstă“, a declarat Bogdan Mocanu. Pe lângă Jiu-Jitsu Brazilian, Alexandru Chesler participă şi la concursuri de atletism.       

Felicitări şi de la Florea, Mocanu şi Bardu 

 

Vestea că Gelu şi Florentina Hampu sărbătoresc venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor i-a bucurat şi pe prietenii şi apropiaţii lor, care s-au întrecut în a trimite mesaje. „Felicitări, Geluţu! O familie împlinită! Să vă trăiască mare şi sănătos! Vă pupăm pe toţi!”, a transmis fostul fotbalist Laurenţiu Florea. „Să vă trăiască şi să fie sănătos, alături de surioare şi de voi!”, a spus un alt fost jucător, Cosmin Mocanu. „Să vă bucuraţi de bebe, să vă trăiască!”, au fost cuvintele fotbalistului Cristian Bardu. Toţi trei sunt buni prieteni cu fericitul tătic.

„Să-ţi trăiască, văru'! Eşti cel mai tare! Tot înainte!”

 



„Să fie sănătos, să vă aducă numai bucurii şi să ajungă fotbalist, că are pe cine moşteni!”, „Hampu 5. Să trăieşti, să fii sănătos!”, „S-a înmulţit familia! Să fiţi sănătoşi cu toţii şi să-l creşteţi frumos!”, „Felicitări, tăticule! Alcătuiţi o familie frumoasă!”, „Să fiţi sănătoşi, să-l vedeţi mare şi… fotbalist!”, „Bravo, să vă trăiască, aveţi mare curaj!”, „Felicitări, Flori! Sănătate şi să aveţi o viaţă frumoasă alături de cele trei minuni!”, „Bine ai venit pe lume, Matei!”, „Frumos ca şi surioarele lui! Să fie sănătos şi să vă aducă numai bucurii!”, „Să vă bucuraţi de copii, că asta e adevărata bogăţie!”, „Să-ţi trăiască, văru'! Eşti cel mai tare! Tot înainte!”, „Felicitări, să vă trăiască, o familie foarte frumoasă şi completă!”, „O nouă frumuseţe în familie!”, „Să vă trăiască prinţul! Să fie sănătos alături de celelalte două prinţese minunate, iar voi să fiţi la fel de frumoşi şi iubitori. Dumnezeu să vă ocrotească familia!”, au fost alte urări.               

Fetiţele, fascinate   



Ceilalţi doi copii ai familiei Hampu sunt fetiţele Alexia Maria (şapte ani) şi Andreea Daria (cinci ani). „Şi ele sunt în culmea fericirii. S-au arătat fascinate când l-au văzut prima oară pe băieţel“, a spus tatăl. Fetele fac şi ele sport, plăcându-le foarte mult ciclismul. Au şi participat la concursuri, la etape ale „Cupei Mării Negre“ de la Constanţa, la care ambele s-au clasat pe podium.

Întâi atacant, acum mijlocaş defensiv



Gelu Hampu a început fotbalul la şapte ani, la CSS Medgidia, primul său antrenor fiind Eugen Vartic. La 15 ani, tânărul jucător a fost luat la echipa mare a Cimentului Medgidia, care juca pe atunci în Divizia C şi trebuia să aibă doi juniori în teren. Ulterior, Gelu a trecut la CSM Medgidia, cu care a promovat din eşalonul trei în liga a doua. La acest nivel, a jucat apoi un an cu CSM, iar ulterior cu Midia Năvodari şi cu FC Altay. Alte echipe la care a evoluat au fost Rapid Feteşti, CS Peştera şi Unirea Topraisar (în sezonul 2015/2016).
 
Din 2006, Gelu activează şi în Jandarmerie. A început fotbalul ca atacant şi a interpretat acest rol (cu numărul 9 pe spate) mulţi ani. De ceva timp însă, evoluează mijlocaş la închidere, având numărul 5 pe tricou. „Când s-a născut băieţelul, un prieten mi-a spus că am familie cât numărul de pe tricou, cu cinci membri”, râde Gelu Hampu.     

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu la Medgidia S-a stins o personalitate! „Dispariția dânsului lasă un gol imens în învățământul și sportul medgidian și dobrogean“

05 Jan 2024 6400

Alergători din Medgidia, de toate vârstele, pe podium la Maratonul „Granitul Greci“ 2023 (GALERIE FOTO)

15 Aug 2023 890

Pe locul întâi în clasament Handbaliștii juniori de la CS Medgidia au învins în deplasare CSS Târgoviște, în Grupa Valoare 2

17 Apr 2023 1353

Gemenii Marica, din nou campioni ai României. Aur, argint și bronz pentru cluburile din județul Constanța (GALERIE FOTO)

17 Jun 2022 2520

Alexandru Marica, de la Axiopolis Cernavodă, și echipa CSS Medgidia, aur la Naționale. Județul Constanța a cucerit și alte medalii (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

22 Apr 2022 2743

Constanța Medalie de aur, cu record personal, pentru Cristian Radu la Naționale. Ioana Colibășanu, argint și bronz (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

25 Mar 2022 3457

Voleibalistele de la CS Medgidia, mai aproape de locul patru în Divizia A1. Miercuri, e programat un nou meci

16 Feb 2022 2329

Micile voleibaliste de la CS Laguna „B. P. Hasdeu“ Constanţa, pe podium la Kids Volleyball Festival 2021 (GALERIE FOTO)

22 Nov 2021 4546

Lupte Echipele CSS Mangalia - CS Aurora 23 August și CS Medgidia au devenit campioane naționale (galerie foto)

13 Oct 2021 4310

Emoţionant Ieşire la pensie la CSS Medgidia, după 40 de ani petrecuţi alături de familia clubului sportiv şcolar

08 Jul 2021 4106

Luptătorul Daniel Sandu, de la CSS Mangalia, medaliat la Campionatul European

17 Jun 2021 3232

Competiții de atletism, cu sportivi de la CSS Medgidia printre medaliați

15 Jun 2021 3549

Handbaliştii Ayar Murtaza şi Alexandru Horneț, convocaţi la lotul naţional de cadeţi al României

27 May 2021 5788

Voleibalistele cadete de la CS Medgidia s-au calificat în semifinalele campionatului

20 Apr 2021 3586

Medgidia găzduieşte şi turneul 2 din grupa C a Diviziei cadete la volei

16 Apr 2021 2961