„O familie minunată!“ Ionel Crînguș, expert constănțean în sporturi de contact, și soția sa, Ramona, 20 de ani de căsnicie (galerie foto)


Una dintre persoanele cunoscute din sportul constănțean de contact, Ionel Crînguș, și soția sa, Ramona, au marcat un moment special în viața lor, împlinirea a 20 de ani de căsătorie.

„Nunta de porțelan! Într-o zi de 13, într-o lună de mai, în anul 2000, în urmă cu 20 de ani, destinele noastre s-au unit, iar părinți spirituali ne sunt din acel moment familia Cornel și Silica Codreanu. 20 de ani de iubire, respect, încredere și devotament!“, a fost mesajul soților Crînguș, care au trei băieți: Eric, Patrick și Dominik. „La mulți ani frumoși și sănătoși!“, „Să fiți sănătoși, să ajungeți împreună cu nașii la nunta de aur. Doamne, ce copii erați! Frumoși! La mulți ani!“, „Mulți, mulți ani frumoși împreună și de acum înainte! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții! Numai bine vă urez cu drag!“, „La mulți ani fericiți împreună! Să rămâneți aceeași familie frumoasă și unită ca până acum!“, „Să fiți sănătoși, să aveți parte numai de bucurii!“ sau „La cât mai mulți ani sănătoși și fericiți împreună! Alcătuiți o familie minunată! Felicitări!“, au fost câteva dintre urările apropiaților.

Preşedinte al AS Rebel Fighters Constanţa şi preşedintele secţiei de Kempo a CS Medgidia, grupări sportive în care pregătește tineri luptători la Kempo, Ionel Crînguș este și instructor în departamentul de Kempo Militar al Federaţiei Internaţionale de Kempo.

Kempo Militar este un sistem dinamic, în care antrenamentul este variat şi realistic. Practicanţii se antrenează atât în sală, cât şi în aer liber, în apă, in zone întunecoase, deci într-o varietate ambientală conformă cu realităţile luptei. Este un sistem în care se pune un accent deosebit pe antrenamentul specific corp la corp, cu arme albe şi de foc, iar scopul principal este neutralizarea adversarilor.

În acest an, Ionel Crînguș, un alt constănțean, Nicolae Ababei, dar şi Cristian Tunschi, originar din Constanţa, însă stabilit de mai mulţi ani în Austria, la Viena, au fost delegaţii Federaţiei Internaţionale de Kempo care i-au instruit, într-un stagiu de trei zile, pe militarii din Detaşamentul cu Destinaţie Specială „Pantera”, subdiviziune de elită a Departamentului Instituţiilor Penitenciare din Republica Moldova.

Sursa foto: Facebook (Ionel Crînguș)


Citește și:

Stagiu în Republica Moldova Luptătorii Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera”, antrenaţi de specialişti constănţeni în Kempo Militar (galerie foto)

Stagiu naţional la Venus Ionel Crînguş - centură neagră 2 Dan, Adrian Roşca - centura neagră 1 Dan în Kempo K-1 (galerie foto)


Ionel Crînguş, de la Rebel Fighters „Sosia“ lui Nicolas Cage predă Kempo la Constanţa, Valu lui Traian şi Medgidia (galerie foto)

AS Rebel Fighters, peste 20 de medalii la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators

Instructor de Kempo la Rebel Fighters Ionel Crînguş, tată de băiat pentru a treia oară (galerie foto)

Emil Constantinescu, cel mai bun trăgător Mangalia. Scene ca în filme la Campionatul Naţional „Cupa Bodyguard“! (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.