Monden

„O fată cu har / Ce a ieşit din neamul armânesc“ Simona Halep a dansat la Călăraşi şi pe ritmurile melodiei închinate ei (video)

Marea campioană Simona Halep, aflată de 56 de săptămâni pe locul întâi în clasamentul mondial al tenisului feminin, a primit un nou titlu de cetăţean de onoare, după cele acordate de autorităţile locale din Constanţa, Bucureşti şi Buşteni.
Sportivei din Constanţa i-a acordat această distincţie şi municipalitatea călărăşeană, iar ziua respectivă a fost una istorică pentru Călăraşi, aşa cum s-au exprimat organizatorii evenimentului. În parteneriat cu Comunitatea Aromână din România - filiala Călăraşi, Primăria Municipiului Călăraşi a organizat o serie de activităţi cu ocazia acordării Simonei a titlului de cetăţean de onoare.
 
Însoţită la Călăraşi de părinţi şi mai multe rude, campioana a fost întâmpinată cu pâine şi sare şi a fost primită în biroul primarului Daniel Ştefan Drăgulin, semnând în cartea de onoare şi pe un tricolor în miniatură. „Vă mulţumesc pentru primirea călduroasă. Sunt onorată şi bucuroasă să fiu astăzi alături de dumneavoastră! Mulţumiri şi toate cele bune!”, a fost mesajul Simonei din cartea de onoare.
 

A filmat cu telefonul mobil

 
Simona a avut discuţii la Primărie şi cu alţi oficiali ai instituţiei, după care a fost prezentă în Sala de Spectacole „Barbu Ştirbei“ la un program artistic oferit de comunitatea aromână. Acolo i s-a înmânat titlul de cetăţean de onoare şi a primit distincţii şi din partea comunităţii aromâne. Simona a fost încântată de spectacolul oferit de ansamblul „Iholu“, a filmat momente din reprezentaţie cu telefonul mobil şi a urcat pe scenă, prinzându-se în horă alături de cei apropiaţi.
 

„Toată lumea îi cunoaşte numele“

 
Ulterior, la Călăraşi a avut loc şi o masă festivă, la care, printre alte melodii tradiţionale armâneşti, s-a cântat şi „Ună feată cu anami“ („O fată cu har“), melodia închinată Simonei Halep. Membrii ai ansamblului „Iholu“ au invitat-o pe Simona la dans, iar prima melodie cu sportiva în horă a fost „Ună feată cu anami“.„O fată cu har / Ce a ieşit din neamul armânesc / Toată lumea îi cunoaşte numele / Simona Halep armâna“, sună refrenul celebrei melodii.
 

Familia, cel mai important lucru

 
La Călăraşi, Simona a făcut declaraţii şi în ce priveşte cariera ei sportivă, precizând că înţelege decizia antrenorului australian Darren Cahill de a întrerupe colaborarea cu ea. „Sigur că nu mă simt deranjată, iar decizia lui a fost cât se poate de normală. Dacă eram în locul lui, aş fi făcut acelaşi lucru. În viaţă, familia e cel mai important lucru. Dacă va exista posibilitatea să lucrăm din nou împreună, eu sunt deschisă colaborării. El mi-a adus cea mai mare satisfacţie ca jucătoare. În plus, cu ajutorul lui am reuşit să-mi stăpânesc emoţiile mult mai bine şi să fiu mai încrezătoare. Mă gândesc în viitor să-mi iau un antrenor. Mereu am spus că la acest nivel nu se poate fără antrenor. Aşa că mă gândesc serios la acest aspect. Dar momentan voi merge singură la câteva turnee“, a spus Simona.
 

Unde petrece Crăciunul şi Revelionul

 
Având în vedere problemele medicale cu care s-a confruntat la spate în ultima perioadă, Simona Halep a luat o pauză mai mare şi, spre deosebire de anii trecuţi, nu va mai participa la turneul de la Shenzhen, care este programat în perioada 30 decembrie - 6 ianuarie. Astfel că de sărbători se va afla acasă şi va petrece alături de cei dragi. „După mulţi ani, de Crăciun şi de Revelion voi fi alături de familie. După care voi pleca în Australia“, a precizat Simona.
 
Sursa foto: captură Youtube
 
Citeşte şi:
 

UPDATE. Aplaudată la scenă deschisă! Simona Halep, oaspete de seamă la Călăraşi. Un nou titlu de cetăţean de onoare pentru campioana din Constanţa (galerie foto)

Cântă Dani Peanci, Gigi Sima, Hrista Lupci, Gică Coadă şi Yori Nicolae Cea mai nouă melodie închinată Simonei Halep (galerie foto) (audio) 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Victorie și la dublu Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne

26 Jun 2019 465

Simona Halep, calificare fără emoții în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne

25 Jun 2019 621

Simona Halep joacă astăzi la turneul de la Eastbourne

25 Jun 2019 724

Simona Halep a urcat o poziţie în clasamentul WTA. Cine este noul lider mondial

24 Jun 2019 683

Simona Halep și Raluca Olaru s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Eastbourne (WTA)

24 Jun 2019 688

Halep se menţine pe locul 8 în clasamentul mondial WTA

17 Jun 2019 621

Stere Halep a jucat tenis cu Emil Boc la Cluj, la Sports Festival 2019! Darren Cahill, din nou alături de Simona Halep

15 Jun 2019 2848

Prăbușire în clasamentul WTA pentru Simona Halep. Pe ce loc se clasează de astăzi sportiva din Constanța

10 Jun 2019 1021

Simona Halep nu va participa la BRD Bucharest Open. De ce a luat jucătoarea din Constanța această decizie

10 Jun 2019 586

Editorial Înfrângerea Simonei Halep de la Roland Garros, privită şi altfel

08 Jun 2019 1304

Cine sunt cele mai de succes femei din România. Ce legături au cu judeţul Constanţa

08 Jun 2019 1237

UPDATE Tânăra de 17 ani Amanda Anisimova a învins-o pe Simona Halep în sferturi la Roland Garros!

06 Jun 2019 1253

UPDATE Simona Halep, cea mai frumoasă lovitură a lunii mai în circuitul WTA

05 Jun 2019 808

UPDATE Simona Halep a primit premiul de cea mai bună jucătoare a lumii, din partea ITF World (galerie foto)

05 Jun 2019 897

Ce adversară va avea Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros

03 Jun 2019 689