Monden

„O fată cu har / Ce a ieşit din neamul armânesc“ Simona Halep a dansat la Călăraşi şi pe ritmurile melodiei închinate ei (video)

Marea campioană Simona Halep, aflată de 56 de săptămâni pe locul întâi în clasamentul mondial al tenisului feminin, a primit un nou titlu de cetăţean de onoare, după cele acordate de autorităţile locale din Constanţa, Bucureşti şi Buşteni.
Sportivei din Constanţa i-a acordat această distincţie şi municipalitatea călărăşeană, iar ziua respectivă a fost una istorică pentru Călăraşi, aşa cum s-au exprimat organizatorii evenimentului. În parteneriat cu Comunitatea Aromână din România - filiala Călăraşi, Primăria Municipiului Călăraşi a organizat o serie de activităţi cu ocazia acordării Simonei a titlului de cetăţean de onoare.
 
Însoţită la Călăraşi de părinţi şi mai multe rude, campioana a fost întâmpinată cu pâine şi sare şi a fost primită în biroul primarului Daniel Ştefan Drăgulin, semnând în cartea de onoare şi pe un tricolor în miniatură. „Vă mulţumesc pentru primirea călduroasă. Sunt onorată şi bucuroasă să fiu astăzi alături de dumneavoastră! Mulţumiri şi toate cele bune!”, a fost mesajul Simonei din cartea de onoare.
 

A filmat cu telefonul mobil

 
Simona a avut discuţii la Primărie şi cu alţi oficiali ai instituţiei, după care a fost prezentă în Sala de Spectacole „Barbu Ştirbei“ la un program artistic oferit de comunitatea aromână. Acolo i s-a înmânat titlul de cetăţean de onoare şi a primit distincţii şi din partea comunităţii aromâne. Simona a fost încântată de spectacolul oferit de ansamblul „Iholu“, a filmat momente din reprezentaţie cu telefonul mobil şi a urcat pe scenă, prinzându-se în horă alături de cei apropiaţi.
 

„Toată lumea îi cunoaşte numele“

 
Ulterior, la Călăraşi a avut loc şi o masă festivă, la care, printre alte melodii tradiţionale armâneşti, s-a cântat şi „Ună feată cu anami“ („O fată cu har“), melodia închinată Simonei Halep. Membrii ai ansamblului „Iholu“ au invitat-o pe Simona la dans, iar prima melodie cu sportiva în horă a fost „Ună feată cu anami“.„O fată cu har / Ce a ieşit din neamul armânesc / Toată lumea îi cunoaşte numele / Simona Halep armâna“, sună refrenul celebrei melodii.
 

Familia, cel mai important lucru

 
La Călăraşi, Simona a făcut declaraţii şi în ce priveşte cariera ei sportivă, precizând că înţelege decizia antrenorului australian Darren Cahill de a întrerupe colaborarea cu ea. „Sigur că nu mă simt deranjată, iar decizia lui a fost cât se poate de normală. Dacă eram în locul lui, aş fi făcut acelaşi lucru. În viaţă, familia e cel mai important lucru. Dacă va exista posibilitatea să lucrăm din nou împreună, eu sunt deschisă colaborării. El mi-a adus cea mai mare satisfacţie ca jucătoare. În plus, cu ajutorul lui am reuşit să-mi stăpânesc emoţiile mult mai bine şi să fiu mai încrezătoare. Mă gândesc în viitor să-mi iau un antrenor. Mereu am spus că la acest nivel nu se poate fără antrenor. Aşa că mă gândesc serios la acest aspect. Dar momentan voi merge singură la câteva turnee“, a spus Simona.
 

Unde petrece Crăciunul şi Revelionul

 
Având în vedere problemele medicale cu care s-a confruntat la spate în ultima perioadă, Simona Halep a luat o pauză mai mare şi, spre deosebire de anii trecuţi, nu va mai participa la turneul de la Shenzhen, care este programat în perioada 30 decembrie - 6 ianuarie. Astfel că de sărbători se va afla acasă şi va petrece alături de cei dragi. „După mulţi ani, de Crăciun şi de Revelion voi fi alături de familie. După care voi pleca în Australia“, a precizat Simona.
 
Sursa foto: captură Youtube
 
Citeşte şi:
 

UPDATE. Aplaudată la scenă deschisă! Simona Halep, oaspete de seamă la Călăraşi. Un nou titlu de cetăţean de onoare pentru campioana din Constanţa (galerie foto)

Cântă Dani Peanci, Gigi Sima, Hrista Lupci, Gică Coadă şi Yori Nicolae Cea mai nouă melodie închinată Simonei Halep (galerie foto) (audio) 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep s-a calificat în optimile probei de dublu feminin de la Miami

23 Mar 2019 99

Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Miami

23 Mar 2019 335

UPDATE Simona Halep o va înfrunta pe americanca Taylor Townsend în turul secund al turneului de la Miami

21 Mar 2019 419

Simona Halep a confirmat că are un nou antrenor. Cu cine va colabora sportiva din Constanța

21 Mar 2019 432

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA. Pe ce loc se clasează sportiva din Constanța

18 Mar 2019 462

Ce adversară ar putea avea Simona Halep la turneul de la Miami. Traseu dificil pentru sportiva din Constanța

18 Mar 2019 427

Surpriză în finala turneului WTA de la Indian Wells. Bianca Andreescu a învins-o pe Angelique Kerber!

18 Mar 2019 686

Simona Halep, nominalizată la Heart Award după evoluţia din primul tur al Fed Cup

14 Mar 2019 390

Simona Halep, eliminată în optimi la Indian Wells. Constănţeanca va pierde locul 2 WTA

13 Mar 2019 510

Simona Halep joacă astăzi în optimi la Indian Wells

12 Mar 2019 809

Simona Halep și-a aflat adversara din optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells. Pe cine va înfrunta

11 Mar 2019 699

UPDATE. Simona Halep a învins-o pe Kateryna Kozlova, în turul III la Indian Wells

10 Mar 2019 690

Indian Wells La ce televiziune poate fi urmărit meciul de diseară Simona Halep - Katerina Kozlova

10 Mar 2019 709

Simona Halep a câştigat titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie

10 Mar 2019 619

Simona Halep, mesaj pentru femei „Trebuie să credeţi că puteţi reuşi să faceţi orice”

09 Mar 2019 591