Palatul Elisabeta. Kira Hagi, alături de Principesa Margareta și Principele Radu ”M-am simțit ca într-un film din altă epocă!”

  • Echipa filmului ”Între chin și amin” s-a reunit la Palatul Elisabeta.
  • Lansată în 2019, producția redă o poveste tragică din perioada „Reeducării de la Piteşti“.
  • În filmul lui Toma Enache a jucat și fiica lui Gică Hagi.
 
La Palatul Regina Elisabeta din București a avut loc o reuniune a echipei filmului independent al lui Toma Enache ”Între chin și amin”, la care a participat și fiica lui Gică Hagi, Kira, aceasta deținând un rol în film.

Reuniunea s-a petrecut în prezenta Majestății Sale Principesa Margareta și a Alteței Sale Principele Radu. ”Voi când ați făcut ultima oară o reverență? Eu ieri, când am fost extrem de onorată să particip la o frumoasă reuniune de echipă #intrechinsiamin, reuniune care s-a petrecut în prezența Majestății Sale Principesa Margareta și a Alteței Sale, Principele Radu! M-am simțit ca într-un film din altă epocă și uite așa revin la teoria mea că aș fi fost ca peștele în apă dacă mă nășteam acum o sută de ani!”, a postat Kira Hagi pe Facebook.

”Tu ești din alte timpuri, Kira!”


Fiica lui Gică Hagi a cules laude pe rețeaua de socializare pentru prezența sa și pentru mesajul pe care l-a avut cu ocazia acestui eveniment. ”O domnișoară frumoasă și elegantă! Felicitări, Kira!”, ”Mica noastră prințesă!”, ”Kira, ești superbă și modestă!”, ”Cea mai frumoasă. Felicitări!”, ”Tu ești din alte timpuri, Kira!”, ”O persoană specială” sau ”Pupici dulci, Kira!”, au fost câteva dintre aprecierile prietenilor.

O poveste tragică


Lansat în 2019, filmul artistic ”Între chin și amin” redă o poveste tragică din perioada „Reeducării de la Piteşti“, despre suferința deținuților din închisorile comuniste.  „Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Piteşti, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înţeles dimensiunea acelei tragedii. Nu sunt eu foarte verbală, dar aş vrea să le mulţumesc aici regizorului, Toma Enache, şi soţiei sale, producător şi scenarist, Cătălina Enache, actorilor şi echipei care m-au făcut să mă simt pe platouri ca într-o familie“, menționa Kira anul trecut.

În secțiunea Galerie Foto a acestui articol găsiți și alte imagini de la reuniunea găzduită de Palatul Elisabeta.  

Sursa foto: Facebook (Kira Hagi)

Citește și:

 „O poveste crudă, reală“ Kira, fiica lui Gică Hagi, joacă în filmul „Între chin şi amin“, regizat de Toma Enache

Kira, fiica lui Gică Hagi, în costume tradiționale aromâne, vechi de 120 de ani. Unul i-a aparținut poetei Kira Iorgoveanu!


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„S-au aliniat toate planetele“ Provocare din televiziune pentru Kira Hagi. Ce emisiune prezintă fiica lui Gică Hagi

25 Oct 2021 2469

„Am mai bifat un vis împlinit!“ Kira, fiica lui Gică Hagi, expune lucrări în Franţa, în expoziţia „Reflections“

06 Sep 2021 2532

Copiii lui Gică Hagi Când era mic, Ianis nu adormea fără mingea de fotbal. Kira ascundea dulciurile

27 May 2021 6299

„Ați aflat de «Gofre și Mochi»?” Kira Hagi dublează vocea unui personaj dintr-un serial în care joacă şi Michelle Obama

20 May 2021 3055

Paul Georgescu Fostul profesor de sport al lui Ianis Hagi vrea să doboare un record incredibil. Ar putea încerca pe litoral!

11 Jan 2021 2722

​Kira, fiica lui Gică Hagi, în costume tradiționale aromâne, vechi de 120 de ani. Unul i-a aparținut poetei Kira Iorgoveanu!

12 Aug 2020 2847

Premieră în familia Hagi. Kira a vernisat, la Bucureşti, prima expoziţie personală (galerie foto)

26 Sep 2019 2087

Realitatea brutală a Fenomenului Pitești în pelicula „Între Chin și Amin”, de Toma Enache. Fiica lui Gheorghe Hagi, rol important în film

02 Jul 2019 1373

Kira Hagi „M-aţi făcut să fiu mândră de numele meu şi, mai ales, de naţionalitatea mea!“

01 Jul 2019 2797

După cucerirea Cupei României, FC Viitorul a petrecut la Bucureşti. Invitaţi de soi. Mesaje Kira Hagi, Simona Halep şi Elena Frîncu (galerie foto)

26 May 2019 2199

„E rândul tău să dai mai departe“ Kira, fiica lui Gică Hagi, se pregăteşte să predea cursuri de actorie pentru copii

21 May 2019 2029

Gheorghe Hagi a petrecut Crăciunul în familie. Ce mesaj a transmis managerul tehnic al FC Viitorul cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

27 Dec 2018 4125

„Tot artă face şi ea“ Piesă de teatru cu Kira Hagi în rolul Marthei Bibescu. Gică Hagi şi familia sa, printre spectatori

22 Dec 2018 2668

Povestea romanţată a unei prinţese Kira, fiica lui Gică Hagi, o interpretează pe Martha Bibescu într-o piesă de teatru

14 Dec 2018 4860

„O poveste crudă, reală“ Kira, fiica lui Gică Hagi, joacă în filmul „Între chin şi amin“, regizat de Toma Enache

22 Sep 2018 3991