Participă şi fotbalistul Florin Braşoveanu Maria Iacob, Miss România, va apărea în videoclipul „Blocat în trafic“ (galerie foto)



În luna ianuarie a anului viitor, va fi lansată piesa „Blocat în trafic“, produsă de doi tineri artişti constănţeni, Nicolae Morărescu şi Ionuţ Untaru. Zilele acestea, la Constanţa, au loc filmările pentru clipul video, în care, alături de persoane din showbiz, este implicat şi un sportiv  


În vârstă de 19 ani, Maria Iacob, unul dintre modelele de top ale Fashion TV România, va apărea în videoclip, alături de Nicolae Morărescu (Morra), Ionuţ Untaru (Frissco), dar şi de mulţi alţi tineri, printre care şi fotbalistul Florin Braşoveanu, împrumutat de FC Farul în acest sezon la ACS Callatis 2012 Mangalia. Acum doi ani, Maria a fost desemnată Miss România, în cadrul „Bucharest Fashion Week 2012“. Frumoasa domnişoară a învăţat la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa, fiind componentă a secţiei de dans sportiv. În prezent, este studentă la Facultatea de Kinetoterapie a Universităţii „Ovidius“. În paralel însă, participă şi la prezentări de modă, marea pasiune a vieţii sale.
 


Ieri, filmările de la „Blocat în trafic“ s-au desfăşurat la cinema Cityplex, iar zilele acestea vor avea loc într-o intersecţie din Constanţa. „Este foarte fumos, mă bucur că mă aflu aici. Sunt prietenă cu Nicu (n.r. Nicolae Morărescu), iar când m-au contactat şi mi-au spus că au nevoie de mine, am zis: «Da, de ce nu?». Tema mi se pare super interesantă. Deşi sunt în domeniu de mulţi ani, am ceva emoţii, dar totul va ieşi foarte frumos. Sunt o grămadă de dansatori, oameni mulţi, şi ne înţelegem bine cu toţii“, a declarat Maria Iacob, cea care, în videoclip, trăieşte o poveste de dragoste cu Morra. Studentă în anul întâi la Kinetoterapie, tinerei îi place foarte mult acest domeniu. „E foarte frumos, vreau să merg pe meseria asta şi să-mi deschid chiar şi un cabinet“, spune Maria, care se integrează şi în atmosfera de la facultate: „Mă stresez din ce în ce mai tare. La început, a fost uşor, dar acum au apărut referatele, seminariile şi tot felul de acţiuni. Dar, la final, va fi OK. Dacă vrei ceva cu adevărat, iese bine. Merg în paralel şi cu prezentările de modă. Nu renunţ la ele pentru nimic în lume. M-am născut pentru aceasta. De mică mă încălţam cu pantofii cu toc ai mamei şi defilam prin casă. Cât îmi va permite aspectul fizic, merg pe acest domeniu.“ 

 Modelul Andreea Bododel este verişoara atletului Cristian Bododel



Potrivit lui Ionuţ Untaru, în scenariu se regăsesc mulţi tineri. „«Blocat în trafic» este piesa unui nou artist, Morra, creată în studio la Frissco Music Grup Entertaiment, care produce şi clipul, în colaborare cu Sensation Media Group. Piesa am compus-o împreună cu Nicu, un artist de care se va auzi în curând pe toate posturile de radio şi TV. Este un proiect nou, piesa are un sound pop cu influenţe RnB. Este un scenariu în care se vor regăsi foarte mulţi tineri. Piesa, care va fi lansată undeva în luna ianuarie a anului 2015, este centrată pe o poveste de dragoste între personajul principal, Morra, şi partenera lui din clip. Pe lângă Maria Iacob, este alături de noi şi Andreea Bododel, un model foarte cunoscut în România. O să facem o echipă extrem de tare. Am dorit din toată inima să filmăm în Constanţa. Amândoi suntem constănţeni şi considerăm că şi aici avem multe posibilităţi de dezvoltare în industria de gen. Nu trebuie să ajungem tot timpul la Bucureşti sau la Buftea. Avem şi la Constanţa oameni foarte buni, profesionişti“, a arătat Frissco. Andreea Bododel este verişoara unui atlet de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, Cristian Bododel, fost coleg de clasă la liceu cu Maria Iacob.

 Florin Braşoveanu s-a pregătit şi cu echipa mare a Farului



În videoclip va avea o apariţie pasageră şi fotbalistul Florin Braşoveanu. Acesta face parte din Sensation Media Group, pe partea de organizare, ajutând din acest punct de vedere şi la filmările de la „Blocat în trafic“, la care a şi participat, ieri, la Multiplex. „Sunt prieten foarte bun cu Nicu Morărescu. Am participat la organizarea şi a altor acţiuni, gen tabere sau revelioane, şi vom avea două acţiuni şi în străinătate. Mi se pare OK ca în timpul liber să particip şi la alte activităţi în afara fotbalului. La filmări nu am avut emoţii. Mi se pare un proiect interesant“, a spus fotbalistul de 19 ani, care, actualmente, joacă la echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia, unde a fost împrumutat un an de FC Farul. Atacant sau mijlocaş stânga, Florin a început fotbalul la şapte ani, la Farul, club unde şi-a încheiat şi junioratul. Primul său antrenor a fost Iosif Bukkosi, apoi a mai lucrat cu Mihai Turcu, cu Ion Constantinescu, iar ultima dată a fost pregătit de Lucian Marinof şi de Izmir Abdulgani. Pe când era mic, lui Florin i se zicea „Oaie“, pentru că avea părul creţ. Pe finalul sezonului trecut al Ligii a II-a, pe timpul antrenorului Ştefan Nanu, a fost chemat şi la echipa mare a Farului, alături de care s-a pregătit. 

 Reprezentanţi ai Asociaţiei Elevilor din Constanţa, la filmări



Ieri, când s-a filmat acţiunea de la o petrecere, au participat şi câţiva reprezentanţi ai Asociaţiei Elevilor din Constanţa: Alexandru Manda (vicepreşedinte), Vlad Mustaca şi Samira Bogdan (membri). De asemenea, în proiect este implicat şi Cristian George Farauanu (secretarul general al Asociaţiei). „Morra este partener al AEC, astfel că îl ajutăm şi noi“, a declarat Alexandru Manda.

 200 de oameni „Blocaţi în trafic“



„Am încredere în Ionuţ Untaru. Suntem prieteni de aproape 15 ani, timp în care am colaborat şi la alte proiecte, cum ar fi unul radio. Amiciţia noastră s-a legat şi mai mult acum, cu ocazia realizării acestei piese. În primul rând, ne dorim să iasă ceva «wow». Viaţa mea este muzica, actoria şi tot ce înseamnă show şi creaţie. Le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi care au fost alături de noi. Dacă-i luăm în calcul şi pe cei din a doua zi de filmări, vom avea cam 200 de oameni. E foarte greu să reuşeşti să comasezi atâta lume, dar sunt convins că ne vom descurca fără probleme“, a arătat şi Nicolae Morărescu.

 Frissco - „Morra o va zări pe Miss România, iar lucrurile se vor complica un pic“



Frissco şi Morra au dezvăluit câte ceva din subiectul piesei. „Acţiunea va începe într-o intersecţie, în Constanţa. Este o după-amiază de toamnă, la ora când oamenii se întorc de la serviciu, traficul este aglomerat şi apare un blocaj. În acest blocaj, va fi prins şi Morra. El va zări o domnişoară foarte drăguţă, care e Miss România, iar lucrurile se vor complica un pic“, a spus Frissco. „La un moment dat, ori dimineaţa, ori seara, fiecare dintre noi e blocat în trafic. Fie dăm peste un bărbat neatent ori distrat, fie dăm peste o domnişoară la volan, care, în loc să fie atentă, ori se machiază, ori se rujează, ori vorbeşte la telefon cu iubitul“, a arătat Morra.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

alina

18 Nov, 2014 17:43

hahahaha.;.nicoleta morarescu

nightwish

18 Nov, 2014 17:42

daca si nicoleta morarescu are videoclip

doar eu

18 Nov, 2014 14:49

Si, in fond,cititi mai bine articolul....nu s-au laudat cantaretii ca ar fi niste cunoscuti...Dimpotriva, sunt la inceput de drum...asa ca nu mai improscati cu jigniri..

doar eu

18 Nov, 2014 14:39

Habar nu am de Bododel, cat de model e....dar acum serios,de ce sunteti asa invidiosi?Numai frustrarea poate duce la astfel de comentarii!Sau faptul ca va intereseaza maxim cei pe care-i barfiti, cand de fapt sustineti contrariul...Lasati.i in pace, ca daca sunt cunoscuti sau nu e treaba lor, de asemenea,daca vor avea succes sau nu..la fel e treaba lor...Neinteresanti, dar ati fost curiosi sa.i "cititi"...

George Carabas

18 Nov, 2014 11:53

cine sunt astia nu am auzit in viata mea de distrusii astia?

lolo

18 Nov, 2014 10:27

andreea bododel model?? sunteti cu capu.. ...Morarescu cantaret? zici ca e strans de oua;))....aa are voce de cantaret..

Articole asemanatoare

„Căsătorie binecuvântată!“ Fostul rugbyst Costi Gheară și Maria Iacob, Miss România, au spus „Da!“ la Constanța (GALERIE FOTO)

29 Aug 2022 8727

Pe urmele Miss România La Constanţa, renaşte echipa de majorete. Cele mai frumoase fete sunt aşteptate la preselecţie

26 Jan 2017 8351

Maria Iacob face practică la Eforie Miss România vrea să-şi deschidă cabinet de kinetoterapie

13 Mar 2015 7883

Lacrimi şi răsărit de soare pe plajă, pentru campioni Miss România a dansat la banchetul Liceului cu Program Sportiv (video)

27 May 2014 10040

Zbor cu o maşină de raliuriMaria Iacob, Miss România, a fost copilotul vicecampionului mondial Francois Delecour (galerie foto)

14 May 2014 5109

Vedetele sportului constănţean sunt prinţese şi în afara terenului Miss România vrea să devină kinetoterapeut (galerie foto)

12 Apr 2014 8171