Retrospectivă Cum a arătat anul 2020 pentru vedetele de la malul mării. Achiziții, piese de succes și nunți

  • Anul 2020 s-a dovedit un an plin de provocări, iar dificultățile pe care le ridică vizează inclusiv viețile personale ale vedetelor născute în județul Constanța, și nu numai. 
Anul 2020 a fost în mod induscutabil un an dificil pentru întreaga planetă.
 
Deși unul dificil, anul 2020 a fost unul fructuos pentru Inna.
 
 
În urmă cu câteva luni, Inna a recunoscut oficial că are o relație cu cântărețul de muzică rapp, Deliric, pe numele său real, Răzvan Eremia. Recent, acesta a lăsat muzica și a devenit un antreprenor aflat pe culmile succesului, deținând cu un business de peste 300 de produse și o cifră de afaceri de 1 milion de euro.
 
Nici celebra Andreea Bănică nu s-a lăsat mai prejos. Una din cele mai representative realizări ale cântăreței este că a lansat, pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun. Andreea Bănică nu s-a concentrat însă numai pe muzică, mai ales în ultima perioadă. Drept dovadă că artiştii se pot reinventa, Andreea a fost foarte activă pe pagina ei de Youtube.
 
VIDEO 
 
Aceasta și-a încântat fanii cu clipuri în care le arată îşi realizează machiajul, dar pe lângă asta, le arată fanilor şi cum găteşte sau ce activităţi are împreună cu familia sa.
 
Dorian Popa este un artist foarte cunoscut și apreciat de publicul de la  noi. Își ține în permanență la curent fanii cu noutățile, prin vlogurile sau postările pe care le face pe rețelele de socializare.
 
 În anul 2020, artistul s-a mutat în vila lui cu piscină de 300 000 de euro, pe care a costruit-o și amenajat-o timp de mai bine de doi ani de zile. El a debutat ca actor în serialul ”pariu cu Viața” difuzat de ProTV începând cu anul 2011, interpretându-l pe Andrei Anghel, un tânăr îndrăgostit. Ulterior, a urmat o perioadă în care a activat ca interpret în formația La-La Band, alături de colegii săi din același serial. Iar odată cu creșterea exponențială a popularității rețelelor de socializare, a făcut pasul către online, acolo unde îi ține la curent, zilnic, pe fani cu realizările sale. Tot 2020 i-a adus lui Dorian un superbolid. Noua mașina pe care a achiziționat-o recent și-a dorit-o de foarte mult timp, iar acum i s-a îndeplinit în sfârșit visul.

 
Artistul a lansat și piese de success în 2020. Dorian Popa a lansat piesa de ziua lui, „Sar pe noi”, in colaborare cu Liviu Teodorescu. O petrecere de vară, la piscina, plină de culoare, mișcari de dans, soare, apă, videoclipul a fost filmat în curtea casei lui Dorian.
 

Pe 26 august, de ziua internațională a câinelui, solistul constăențean  și-a lansat noul videoclip la piesă „Înoată Cheluțu”, la care a lucrat câteva săptămâni, atât la piesa cât și la videoclip.
 
 
Dorian Popa a avut surpriza să vadă că piesa a ajuns în mai puțin de 24 de ore virală pe Youtube și se află în trending pe locul 1.
 
Versurile piesei sună cam așa : Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUUU/ Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUU/ Prima ședința de înot a lui Chelutu / „M-a luat de la fripturi, mici bere și torturi/ Zice că m-a salvat, el le numea torturi/ Când mă uit la el, e numai fițe și figuri/ Dar pe cârca mea, își mai plătește din facturi/ Chelutu, chelutu, înoată chelutu/Dacă îl mai aud o dată, îi dau eu Chelutu/ Știe toată lumea că-s mai tare decât HATZu’ / Dacă asta nu e HITu’ Zi-mi tu CUȚU CUȚU !!/. Și piesele sale de success nu se opresc aici.
 
În videoclipul uneia din piesele lansate în 2020, Anamaria cat si Dorian Popa sunt protagoniștii unei povești de iubire “nebune”, dar și delicioase.
 
Videoclipul este o parodie sexy a unui film de arta in regia Isabellei Szanto si ne dezvaluie o poveste de iubire atipica. Daca iubirea e un joc, atunci personajele o pot lua razna si devin pe rand doctori, pacienti sau asistenti ai unui azil de nebuni.
 
Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production si este compus de catre Anamaria Petrisor, Serban Cazan, Dorian Popa si Ana Stancu.
 
Cât despre constănțeanca Alexandra Stan, în sfera muzicală 2020 i-a adus „Bandit”,  o piesă ce combină vocea energetică a Alexandrei Stan cu influențele pop, country și dance. 

 
Paul este un producător, remixer și DJ cu o viziune aparte pentru remixuri.Alexandra si-a facut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music si a lansat single-urile „I Think I Love It”, „Tikari” si „Obsesii”. Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar in 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

O altă piesă de succes lasantă de constănțeancă în această vară este „Tikari ”, ce are  are versuri scrise de către Alexandra Stan, Carlos Enrique Perozo (LiToo), Serban Cazan și  este un duo între Alexandra Stan și LiToo. Videoclipul piesei a fost filmat în orașul natal al Alexandrei, Constanța, iar printre metaforele folosite se numara și ipostaza de Mica Sirena a anului 2020, într-un styling electrizant realizat de către Ovidiu Buta.
Iar la finele anului, Alexandra a luat o decizie: să participle la concursul Survivor.  Alexandra Stan se află pe lista vedetelor care au acceptat provocarea Survivor România 2021, una dintre cele mai solicitante competiții difuzate la TV.

Aceasta și-a anunțat fanii prin intermediul unui video postat pe contul său de Instagram.
 
Din păcate pentru Mihai Budeanu, component al formației 3SE, finele anului au adus o veste proastă. Artistul a fost infectat cu Covid-19, și  a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia, însă acum cântărețul se află într-o stare de sănătate bună.
 
Cât despre constănțeanca Diana Dumitrescu, după o pauză de la TV, actrița  a revenit pe micile ecrane. Ea a fost la cârma emisiunii Mireasa (fosta Mireasă pentru fiul meu), de la Antena 1. 
 
Anul 2020 a făcut-o pe Emily Burghelea să renunțe la statutul de domnișoară.
 
Blondina s-a cununat civil și religios cu iubitul ei misterios, Andrei. 
Constănțeanca i-a uimit pe toți după ce a publicat primele imagini de la cununia religioasă pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv de la Antena 1 a strălucit în ziua cea mare. Din cauza emoțiilor, blondina a plâns în biserică.
 
Uber a ajuns  în Constanța în anul 2020. Primul utilizator care a încercat Uber în Constanța este Aylin Cadîr, cântăreață și actriță a Teatrului Național din București născută în acest oraș, cunoscută pentru rolurile sale din producții TV românești. 
 
Sursa video: Youtube/ Cat Music, Inna, Dorian Popa, Paul Damixie
 
Sursa foto: Facebook/ Inna, Andreea Bănică, Dorian Popa, Alexandra Stan, Aylin Cadîr, Emily Burghelea, Mihai Budeanu, Diana Dumitrescu
 
Citește și:
 
Colaborare emoționantă Andreea Bănică și fiica ei cântă pentru prima oară împreună „Colinde de Crăciun” (video)

Celebra Inna ne dezvăluie cum a cucerit-o rapper-ul Deliric (video)

Constănțeanul Dorian Popa, achiziție de sute de mii de euro. Despre ce este vorba (video)

Actrița constănțeancă Diana Dumitrescu revine pe TV. Ce emisiune va prezenta

Emily Burghelea s-a măritat! Cum a arătat buchetul constănțencei

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, externat din spital „Puneți sănătatea pe primul loc!“

O constănțeancă, în cărți pentru Survivor România 2021! Despre cine este vorba

Uber ajunge în Constanța Aylin Cadîr este primul utilizator care a încercat Uber în Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGSURetrospectiva activităților derulate în Săptămâna Protecției Civile

05 Mar 2024 283

ISU HarghitaRetrospectiva misiunilor din weekend

19 Feb 2024 312

Vernisajul expoziției de artă vizuală „Retrospectiva anului 2023” este găzduit de Muzeul Național al Marinei Române

21 Jan 2024 587

Retrospectivă 2023 Primăria Constanța Decizii controversate,fonduri europene pierdute, demisii și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva edilului Vergil Chițac

05 Jan 2024 1652

Retrospectiva lansărilor de carte la Constanța, în anul 2023. Ce autori și-au prezentat noile creații editoriale

05 Jan 2024 883

Retrospectivă 2023 Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, încă un an împlinit prin excelență și tradiție

03 Jan 2024 1653

Retrospectivă 2023 Hoți, jafuri și anti exemple la Constanța!

02 Jan 2024 779

Retrospectiva 2023 Evenimentele marcante în tehnologie. AI a cucerit piața, cu un avans considerabil

01 Jan 2024 924

RETROSPECTIVĂ 2023! Incendii violente în județul Constanța! Elevi evacuați de la o școală din Constanța și Planul Roșu de Intervenție activat la Rafinăria Petromidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Dec 2023 1297

RETROSPECTIVĂ 2023 An plin de nunți și copii. Iată ce evenimente mondene au avut loc în acest an

30 Dec 2023 742

Retrospectivă 2023 Investiții imobiliare ce au marcat anul. De la spălătorii trasnsformate în restaurant, la blocuri de 28 de etajele

29 Dec 2023 1313

Retrospectivă 2023 Un an bogat în activități culturale la Constanța. De la spectacole de teatru și vernisaje la proiecția documentarului „FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA”

28 Dec 2023 958

RETROSPECTIVĂ 2023 An morbid la malul Mării Negre. Zeci de persoane înecate în acest an

26 Dec 2023 744

Retrospectiva 2023 Concerte, festivaluri și evenimente reprezentative în Constanţa

24 Dec 2023 999

Retrospectiva 2023 Constanța Imaginile ce spun povestea anului ce se apropie de final (FOTO)

23 Dec 2023 1005