Monden

S-a născut la Londra. „Bine ai venit, minune mică!“ Fostul fotbalist Bogdan Boritz şi soţia sa, Roxana, părinţi pentru prima dată (galerie foto)

Fostul fotbalist constănţean Bogdan Boritz şi soţia sa, Roxana, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinţi pentru prima dată. Cei doi sunt stabiliţi în Anglia, la Londra, având deja patru ani acolo, iar anul trecut s-au căsătorit, spunând „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă de la Constanţa. Acum trec din nou prin momente minunate, Roxana dăruindu-i lui Bogdan un boboc de fetiţă! Primul moştenitor al tinerei familii Boritz, care va primi prenumele Francesca Georgia, s-a născut în Anglia, la spitalul „Chelsea and Westminster“, aflat în centrul Londrei, la 20 de minute de mers cu maşina de unde locuiesc Roxana şi Bogdan. Bebeluşul a avut la naştere 3,28 kilograme şi 50 centimetri. 
 

Bogdan a asistat la naştere

 
„Suntem extrem de fericiţi. Ne încearcă o mulţime de sentimente, pe care le trăieşti o dată în viaţă. Nu pot descrie în cuvinte cum ne simţim“, a declarat Bogdan, care a asistat la naştere. În vârstă de 30 de ani, fostul fotbalist a fost junior la FC Farul, dar jucător şi la alte echipe, atât din ţară - FC Farul II, FC Năvodari, FC Viitorul - cât şi din străinătate.
 

„Să vă trăiască prinţesa!“

 
Minunea familiei Boritz va fi botezată de naşii de cununie ai părinţilor ei, soţii Vâlsan - Cristian Florian (văr cu Roxana) si Alexandra -, dar şi de o prietenă foarte bună a mămicii, Ana-Maria Lazăr. Vestea venirii pe lume a fetiţei i-a bucurat şi pe apropiaţii lui Bogdan şi ai Roxanei, care s-au întrecut în felicitări. Iată câteva dintre ele: „Bine ai venit, minune mică!“, „Să vă trăiască prinţesa!“, „Felicitări, multă sănătate şi bucurie!“, „Să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de fiecare moment alături de mica prinţesică!“, „Să vă umple viaţa de fericire!“, „Să fie într-un ceas bun! Ne bucurăm pentru voi din tot sufletul!“, „Felicitări! Mă bucur că trăiţi emoţia celor mai fericiţi oameni!“, „Să fiţi sănătoşi toţi trei şi să aveţi parte numai de bucurii şi împliniri!“, „Să vă dăruiască cele mai frumoase momente!“ sau „Să vă bucuraţi de micul miracol care a apărut în viaţa noastră! Să fie sănătoasă şi norocoasă!“.   
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Fostul fotbalist Bogdan Boritz s-a căsătorit astăzi la Constanţa (galerie foto+video)
 
Logodnă la Londra, nuntă la Constanţa La începutul lunii viitoare, fostul fotbalist Bogdan Boritz se căsătoreşte cu Roxana Ignat (galerie foto)
 
Fost junior al FC Farul Bogdan Boritz a cerut-o de soţie pe Roxana Ignat la etajul 72 al celei mai înalte clădiri din Europa (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Fostul fotbalist Bogdan Boritz s-a căsătorit astăzi la Constanța (galerie foto+video)

07 Jul 2018 3859

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 27 iunie 2018

06 Jul 2018 904

Nuntă în handbal. Naşi sunt Andreea şi Nicolae Lipară Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică se căsătoresc duminică la Constanţa (galerie foto)

06 Jul 2018 4564

Logodnă la Londra, nuntă la Constanţa La începutul lunii viitoare, fostul fotbalist Bogdan Boritz se căsătoreşte cu Roxana Ignat (galerie foto)

26 Jun 2018 6360

Poveste de iubire sub semnul zilei de 13 Fostul fotbalist Andrei Daniel Sescioreanu s-a căsătorit cu Mădălina Moşoianu (galerie foto)

27 Jul 2017 14373

Fost junior al FC Farul Bogdan Boritz a cerut-o de soţie pe Roxana Ignat la etajul 72 al celei mai înalte clădiri din Europa (galerie foto + video)

11 Mar 2017 32599

Fotbalistul Bogdan Boritz îşi extinde afacerile la Constanţa

08 Apr 2015 1384

Brand de lux adus din Turcia Fotbalistul Bogdan Boritz şi iubita sa, Ruxandra Zamfir, s-au lansat în afaceri

25 Sep 2014 5910

Preparator fizic de la Brescia Săgeata Năvodari a adus un fotbalist de la FC Barcelona

17 Jul 2014 3090

A câştigat campionatul cu Ajax Poveste de dragoste între fotbalistul Bogdan Boritz şi vedeta de televiziune Ruxandra Zamfir (galerie foto)

02 Jul 2014 7029

InfoSudEst.ro Diferențele dintre fotbalul nostru și cel grecesc, de Liga a IV-a, văzute prin ochii unui jucător român de la Ajax Syros

05 Oct 2013 1707

Locuieşte într-un peisaj de basm, într-un oraş ridicat de veneţieni Un fost fotbalist al Farului s-a transferat la Ajax (galerie foto)

24 Aug 2013 4880

I s-a împlinit visul Un fost junior al Farului a ajuns la Real Madrid (galerie foto)

12 Dec 2012 4229